to JarjaroslavPokud můžu (sice jsi psal,
Ptám se Vás ale jako zkušenějších... , ale jako
,,vrstevník,, (přece jen jsme skoro stejně staří)), bych k tvé situaci taky rád něco napsal.
U mě sice tebou stanovená
magická hranice deseti návštěv nepadla (momentálně jsem na
osmi), ale trochu chápu, co myslíš.
Nemyslím si, že by tě to
psychicky nějak zvlášť poznamenalo, alespoň u sebe jsem nic takového nezaznamenal. Snad jen
v ohledu konverzace s něžnějším pohlavím,
postelových technik a mírně zvýšeným
sebevědomím. Což beru spíše jako
+.
Je ale pravda, že krom privátů jsem chodil s pár dívčinami a v tomto období jsem zkoušel pro změnu jen erotické masáže (sice sex na privátu nepovažuji za nevěru, ale bylo by mi to proti srsti vůči přítelkyni).
>>>
Mimochodem s tím: a poté mi byla nabídnuta masáž. Na slovo „masáž“ začínám být alergický
, protože posledních několik měsíců stále více „masérek“ inzeruje na Agamě za cenu sexu, někdy i vyšší (proto se s odstupem času nedivím, že mě po recenzi na masáž čekalo mírné kamenování).Jsi to vystihl docela přesně. Sám jsem jich pár navštívil a
zpětně uznávám, že pokud už peníze za privát, tak
jedině za noření.
>>>
Ale zpět k tvoji otázce, problém bych viděl, kdyby si kontakt s
,,vrstevnicemi,, přerušil a o nic se nepokoušel.
Privát není špatný, pokud se jedná o jednorázovou návštěvu v suchém období, v období stresu a nepohody nebo pro zpestření života. Jako
možnost odreagování bez ohledu na následky, jen si zaš.kat, pokecat a odejít. Jak jsi psal, co si zaplatíš, to dostaneš. Proč tam chodím já, je zmíněno
>>ZDE<< Vem, že zde platíš
za hodinu sexu 1 200,-.
S holkou, se kterou budeš chodit, taky něco utratíš, ale pokud to nebude zlatokopka

, tak se dočkáš toho, co na privátě v
mnohem větší míře. Čistou matematikou, i kdyby jsi
s ní spal, jen hypoteticky
10x, třeba
za měsíc, co s ní chodíš a porovnal to s cenou privátu, tedy
12 000,-, tak mi věř, že tě přítelkyně za měsíc na tolik nevyjde

.
S normální holkou se pak můžeš bavit o čemkoliv, navštěvovat různé akce, poznávat nové lidi, místa, atd... Jakmile tímhle projdeš, budeš brát privát jako zpestření.
Hlavní výhodou privátu (a to i zásluhou zdejšího fóra) je možnost výběru milé s(v)lečny, jistoty sexu a příjemného jednání a vědomí, že jediný, kdo může udělat otočku jsi ty. Odpadá strach z odmítnutí, nemusíš se starat jaký uděláš dojem, jak na ni zapůsobíš, protože víš, že za hodinu po tobě přijde někdo jiný a navzájem na sebe po několika dnech zapomenete (u tebe to bude trvat déle, u ní pravděpodobně jen do konce
,,směny,,). Nemluvně o faktu, že pokaždé můžeš mít jinou.
Věř mi, ale že pokud získáš holku do postele
normální cestou, jako oslovení, seznámení, schůzka/y a sex. Je to mnohdy o mnohem lepší zážitek, jak hodinka na privátě. Pravda, že to někdy nevyjde, ale ani u privátu nemáš 100%.
Abych to tedy shrnul a odpověděl na tvoji prvotní myšlenku -
jestli mě 10 návštěv privátu nějak změnilo - myslím psychicky.
Pokud o tom začneš
přemýšlet,
přepočítávat to na peníze a
upnutí se v životě na priváty - pak je odpověď
ANO. Pokud
přemůžeš nervozitu,
strach, skočíš do vody s
,,amatérkama,,(neplést s
amaterky.cz),
naučíš se zde plavat a
použiješ zkušenosti získané na privátě - pak je odpovědí
NE