Hledat  

poprvé/dívky/dotazy

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

poprvé/dívky/dotazy

Příspěvekod mrhidden » sob 2. lis 2013, 18:49

Ahoj, jsem tu nový (teda, pročítám to zde delší dobu, až ted jsem se regl)

Je mi 18, jsem panic a prostě.. chtěl bych jít na privát (vynechal bych diskuzi proč, apod..) Jsem menší postavy, jen 65kg, myslíte, že to nebude slečnám vadit?

Tam dole, stačí to zkrátit cca na pár mm?

Rozhoduji se mezi :
Míšou viewtopic.php?f=2&t=3056
Danielou viewtopic.php?f=2&t=1414
a dnes jsem našel inzerát od "sexyprdelkanasex" přikládám screen
Kterou byste doporučili pro mladého a menšího panice? Taky by mě zajímalo, která z nich je nejhezčí v obličeji
mrhidden

Re: poprvé/dívky/dotazy

Příspěvekod jarjaroslav » sob 2. lis 2013, 20:00

Já osobně bych do "Sexyprdelky" nešel (a to proti sexy prdelkám nic nemám). Dovoluje si požadovat Tvoji fotku, navíc podle inzerátu preferuje starší klientelu... S váhou ani ničím podobným se netrap, měl bys to být právě Ty, kdo si vybírá.
jarjaroslav

Příspěvekod Fuckingshit » sob 2. lis 2013, 23:25

No hlavně Sexyprdelka není privát, nemá svoje prostory... Musel bys zajistit sám, což jsou další výdaje navíc. Pokud tohle není problém, tak je tu další problém, že je asi pěkně vybíravá. Není o ní nikde žádné info, takže asi se moc lidem zatím nepoštěstilo... Ale zkusit to samozřejmě můžeš. Ale též to nevidím moc nadějně, kor když píše, že hledá starší... :idea:

Na privátech se výška, váha neřeší :wink: Jsou samozřejmě typy, které se můžou něčemu pošklebovat, nebo mít nějaké poznámky... záleží vždy na intelektu dané osoby. Odmítnout někoho můžou spíš, pokud tam leze třeba špinavej, ožralej, pod vlivem drog atd.

Jinak za mě bych doporučoval vybrat podle toho, co za přístup je ti milejší... Když už takové loučení s panictvím, tak aby to bylo trochu důstojné, teda pokud se dá o důstojnosti vůbec hovořit při takovém řešení, ale ponechme tyhle soudy jiným :) Starší se některé i nabízí přímo na zaučení zajíčků. Ovšem pokud narazíš na nějakou nanynku, může být trochu degradující, když k tobě bude přistupovat jako k zajícovi s neskrývaným výsměchem. Věř že i takové jsou... Zas záleží na konkrétní dámě. Třeba ta Danielka je v tomhle úplně v klidu, tam by jses něčeho takového obávat nemusel, ta by vůbec neshodila něčí ego... Jestli by ale nebylo lepší najít na privátě nějakou mladou přiměřeně věkem a pořádně se na ní vyřádit. Možná by to bylo důstojnější, než si připadat jako úplný zajíc, který si nechá všechno "udělat" :idea:
Fuckingshit

Příspěvekod mrhidden » ned 3. lis 2013, 9:10

ale já žádnou přiměřenou věkem nenašel, bud už jsou starší nebo nemají dobré recenze
nějakou do 25let s dobrým hodnocením..
ještě mě napadla Monika http://www.naprivat.cz/privat-monicka-p ... ?noErase=1
nebo Dominika http://www.naprivat.cz/divka-dominika-z ... g2560.html
a ještě Tina http://www.naprivat.cz/divka-tina-z-privatu--g2896.html
mrhidden

Příspěvekod gogo123 » ned 3. lis 2013, 23:39

mrhidden píše:Je mi 18, jsem panic a prostě.. chtěl bych jít na privát (vynechal bych diskuzi proč, apod..) Jsem menší postavy, jen 65kg, myslíte, že to nebude slečnám vadit?

...dej se vydražit jako http://www.huffingtonpost.com/2013/10/2 ... 59688.html . Přijdeš o panictví a ještě možná vyděláš. :shock:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod vulcan » pon 4. lis 2013, 1:03

mrhidden píše: Ahoj, jsem tu nový (teda, pročítám to zde delší dobu, až ted jsem se regl)
Je mi 18, jsem panic a prostě.. chtěl bych jít na privát Jsem menší postavy, jen 65kg,
.....
Tam dole, stačí to zkrátit cca na pár mm?

ubozamilow píše: a tam dole, stačí to jenom zkrátit?

mrhidden, pane Skrytý, alias tedy ubozamilow,

střídavě váhám, zda a/ si tady z nás děláš pr... nebo .. b/ jsi opravdu tak složitý případ.
pokud je to /b, tak je mi Tě dílem líto, ale neuděláš zřejmě nic moc proto, abys to sám překonal..
(zřejmě čekáš, že to vše vyřeší za Tebe jiní..) :shock:

Už jsem v podobném duchu měl s tebou debatu na jiném webu.. v srpnu t.r. (otevřenou, nikoliv SZ, jinak bych to nepsal sem..)
kde jsem Ti popsal podrobně 2 docela mladé dívky, poměrně milé a přátelské a jen podotkl, že mají fotky falešné.. (Agáta z Bella a ještě jedna..), načež jsi skoro chtěl, abych Ti poslal jejich pravé fotky... :shock: nebo je sám vyfotil...

pokud je tu u tebe vazba na... http://www.zpovednice.cz/profil....(vymazal jsem..)
tak .. "tam dole" je nepříjemná věc, ale nevyřeší pravděpodobně Tvou psychiku..

pokud si myslíš, že to vyřešíš návštěvou privátu, tak si myslím, že je to taky omyl :idea:
nejde o to, se zeptat, řada z nás Ti ráda poradí, ale Ty se chováš jako nějaký rozmazlenec, a nechceš jít vůbec se svojí kůží do životní reality.
V konečné fázi stejně musíš tam jít sám... :idea:
Možná jsem na Tebe nevlídný, ale překonat se musíš jen Ty sám. :!:

Myslím, že by pro tebe bylo nej netlačit na pilu, najít si neprofi, mladou holku, u které postupně ztratíš ostych, ovšem, pokud tu mladou holku zahrneš svými problémy, nebudeš se chovat přirozeně, tak Ti každá uteče.

mrhidden píše: Rozhoduji se mezi :
Míšou viewtopic.php?f=2&t=3056
Danielou viewtopic.php?f=2&t=1414
a dnes jsem našel inzerát od "sexyprdelkanasex" .....

ale já žádnou přiměřenou věkem nenašel, bud už jsou starší nebo nemají dobré recenze
ještě mě napadla Monika http://www.naprivat.cz/privat-monicka-p ... ?noErase=1
nebo Dominika http://www.naprivat.cz/divka-dominika-z ... g2560.html
a ještě Tina http://www.naprivat.cz/divka-tina-z-privatu--g2896.html

Pokud tedy opravdu chceš vyřešit ztrátu panictví na privátě.. hledáš furt další a další..
tak podle mně nehledej mezi moc mladými..
z toho výběru asi je vhodná jen Danielka nebo Míša
(sexyprdelkanasex nebo Tina , by to byl asi .. masakr)

ubozamilow píše:a poslední dotaz, .. ale když voláš Ty, co říkáš?
senior píše: … Jen proboha nerikej treba ze by jsi si chtel zamrdat!

Není nad upřímnost, co jiného by měl říci ?
vulcan

Příspěvekod vulcan » pon 4. lis 2013, 1:49

mrhidden, ubozamilow,

stejně to nakonec dopadne takto....
ivotní moudrost.jpg
vulcan

Příspěvekod turistabrno » pon 4. lis 2013, 19:00

vulcan píše:pokud si myslíš, že to vyřešíš návštěvou privátu, tak si myslím, že je to taky omyl :idea:
nejde o to, se zeptat, řada z nás Ti ráda poradí, ale Ty se chováš jako nějaký rozmazlenec, a nechceš jít vůbec se svojí kůží do životní reality.
V konečné fázi stejně musíš tam jít sám... :idea:
Možná jsem na Tebe nevlídný, ale překonat se musíš jen Ty sám. :!:

Myslím, že by pro tebe bylo nej netlačit na pilu, najít si neprofi, mladou holku, u které postupně ztratíš ostych, ovšem, pokud tu mladou holku zahrneš svými problémy, nebudeš se chovat přirozeně, tak Ti každá uteče.

Není nad upřímnost, co jiného by měl říci ?

Líp by to snad nikdo nenapsal. Ber to jako uzavřenou věc a nehleď na fóra a poradny. Máš celej život před sebou a uspěchaný řešení "problémů" není řešení.

Když to necháš plavat a budeš si přirozeně razit cestu životem, tak jak je to tobě vlastní, zjistíš jednu úžasnou věc. Zjistíš, že jsi danou překážku, problém ( nazývej to jak chceš ) už dávno za pomoci podvědomí zdolal a jediné co ti zbylo je vzpomínka jak tě to kdysi štvalo a přitom to nebylo v podstatě vůbec "nic".

PS: Nevím co jsi psal v nějaké zpovědnici či co, na co narážel Vulcan. Pokud máš třeba dva penisy tak to je úplně jiná kategorie, na druhou stranu, aplikuj na to výše uvedené a pak prosimtě někdy napiš jak ses popral s životem :D :lol:
turistabrno

Příspěvekod mrhidden » pon 4. lis 2013, 19:33

tak to pardon, že si vybírám

ne, nechtěl jsem, abys je fotil, jen ironicky jsem napsal, zda nemáš jejich fotky (né ty v pc, ale někde na netu, protože jsem je zkoušel najít, ale našel pouze ty fake), pak jsem ještě ironicky napsal "preferuji fotky"

navíc, já se ptal na Klárku z Brna a slovenku Barbaru (ty už jsou, jaksi napsal "tapinkovském důchodě"), ty další dvě recenze nebyli mířeny na mě, ty si snad psal všem, jako na forum, to už nebyla odpověd na mě
bylo to na kurtizany.net

tím "tam dole" jsi myslel co? jsem nepochopil

proč hledám další a další?
pokaždý vidím nový příspěvek a nějak se do toho začtu.. Míša, Dani, Mia,...

Ještě jednou se omlouvám (a to není myšleno ironicky)
mrhidden

Příspěvekod gogo123 » pon 4. lis 2013, 22:30

mrhidden píše:tak to pardon, že si vybírám

Spíše bych to viděl http://www.fnbrno.cz/sexuologicke-oddeleni/k1487
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod vulcan » pon 4. lis 2013, 23:24

mrhidden píše: tak to pardon, že si vybírám
ne, nechtěl jsem, abys je fotil, jen ironicky jsem napsal, zda nemáš jejich fotky ... ironicky napsal "preferuji fotky"
.... tím "tam dole" jsi myslel co? jsem nepochopil
proč hledám další a další?
pokaždý vidím nový příspěvek a nějak se do toho začtu..

mrhidden - jednak opravdu nechápu :shock: proč píšeš jako ubozamilow i jako mrhidden a v podstatě se ptáš stále na to stejné...
... tím "tam dole" u obou nicků se ptáš stejně..
a tam dole, stačí to jenom zkrátit?

to mně navedlo se nad tím zamyslet a vygůglil jsem Tvůj pravděpodobný problém , urologický, ve zpovědnici.. tj. fimosu, což dává logiku.
Není to žádná ostuda.

Chápu nějaké Tvé rozpaky, chápu, že se zeptáš, ale pokud Ti poměrně detailně popíšu slečnu, jak nejlépe umím, tak jsem Tvou další "ironii" nepochopil, či spíše se mně zdá, že asi čekáš, že Ti každý vše naservíruje až pod nos.
Zkrátka někdy, tedy spíše většinou, musíš něco risknout, překonat sebe...

Je mi 18, jsem panic a prostě.. .. jsem menší postavy, jen 65kg, myslíte, že to nebude slečnám vadit?

Dedukuji, že nejsi zrovna sebevědomý typ, ale nic proti, to nevadí...
ale zároveň máš, IMHO, snad i dost vysoké nároky... - zase nic proti, ale logicky se dá čekat, že takové top atraktivní dívky se s Tebou, pravděpodobně nebudou moc párat.. (výjimky určitě jsou)

Navíc tady na fóru máš příklad.. (ztráta panictví) jarjaroslav velmi podrobně, inteligentně popisoval svoje pocity, motivaci, s takovou vnitřní pokorou, sebereflexí.. vždy se dobře "teoreticky" připravil na danou dívku, nechal si poradit, ale ten svůj zásadní krok udělal sám, s přiměřeným sebevědomím a myslím, že to v podstatě dopadlo docela dobře. Pro ten první akt si vybral spíše zkušenější ženu a pak dále "bádal", smím-li to tak napsat.. :wink:
Nicméně stejně si já osobně myslím, že je lepší varianta pro toto si najít holku mimo privát. :idea:
vulcan

Příspěvekod jarjaroslav » úte 19. lis 2013, 14:38

Jak mě změnilo 10 návštěv privátů?

:arrow: Příspěvek lehce navazuje na moji návštěvu u Anety (776 469 303) na privátě Mia.

Na závěr jsem chtěl přidat zamyšlení, jestli mě 10 návštěv privátu nějak změnilo - myslím psychicky. Nevím však, zda-li toho budu objektivně schopen. Jako plus vidím lepší schopnost mimoprivátní komunikace s dívkami (pokud dokážu mluvit s nahou dívkou na privátě, proč bych nedokázal normálně mluvit s oblečenou neťapinou?) - jistě mi budete oponovat, proč si tedy nenajdu „normální holku“, snad nějaké sexuální zkušenosti, seznámení se s novými lidmi. Naopak velkým mínusem může být, že jsem svým vstupem na privát překročil Rubikon, a tím jsem zpravděpodobnil návštěvy těchto „zařízení“ i v budoucnu :twisted: . Dokud člověk neudělá tento první krok, považuje priváty za něco zakázaného, špatného a je před nimi chráněn. Co budu dělat ve 30, 40, 50... (pokud tedy budu živ)?

Má cenu pokoušet se nyní „balit“ vrstevnice? Společnost by to považovala za „normální“ a mě při vyslovení této otázky naopak za „nenormálního“. Na fóru se o tom diskutovalo již mnohokrát. Vrstevnice už mívají také pěkně „najeto“ a raději hledají jistoty u zabezpečenějších, i když často starších mužů. Všechny však samozřejmě nemusí jít jen po penězích. Ptám se Vás ale jako zkušenějších, kolik žen s Vámi vydrží, když jim nekoupíte ani kytku a každý si bude platit jen za sebe? I sebemenším dárkem se vlastně člověk pokouší získat jejich přízeň, zvyšuje šanci dostat je do postele, a tím jim vlastně za sex (i když ještě neví, zda vůbec proběhne) platí :idea: . Takže nikdy nic ženě nedat, abych měl pocit, že si ji nekupuji? Když to přeženu to samé je, když ženě podržíte dveře. Někdo zde dokonce kdosi propočítával, kolik stojí sbalit holku na diskotéce. Zajímalo by mě, na kolik průměrně vyjde chození s dívkou (neťapinou měsíčně) - namítnete, že nejlepším způsobem je to vyzkoušet.

U privátů mi to připadá upřímnější pro obě strany. Asi si říkáte, co to zase plácám :oo: . Mnoho ťapin by asi s některými svými klienty nemělo vůbec nic, kdyby se potkali v běžném životě (ona nebyla ťapinou, a on klientem) a my jim vlastně platíme za „divadlo“, kdy předstírají svůj zájem o nás. Ale... Pokud jsou obě strany realisté, každá zná skutečný stav věcí a důvody, proč se na privátě nacházíme, a kdo zde hraje jakou roli. Ťapina chce peníze a klient si přišel pro sex a společnost. Oba dva ví, za co přesně se platí :idea: . Časově mi více vyhovují priváty než nějaký vztah. Vyberu si termín schůzky, a když dotyčná nebude mít zrovna volno, vyberu si jiný... Nebude mi jistě připomínat, že ji zanedbávám, delší odmlka náš „vztah“ jistě výrazně nenaruší a uvidíme se vlastně až, když to budu chtít já. Když mi ťapine nesedne, v nejhorším za ní již nikdy nepřijdu, nemusím jí to nijak vysvětlovat, protože po mém odchodu na mě zapomíná. A finančně? Jak jsem již naznačil, musel bych mít k dispozici alespoň nějaké ukazatele, na kolik mě průměrně dívka vyjde, a co za tyto výdaje získám (kolik času mi věnuje, jaký časový úsek z toho bude patřit sexu...). Možná se také bojím zklamání :cry: . Pokud by mě zklamala ťapina, mohu se utěšovat, že je to přeci jen... ťapina, a od té jsem to klidně mohl čekat. I když to tak mohlo vyznít, rozhodně placenými společnicemi nepohrdám a ani se k nim tak nechovám. Vždyť chození na privát může být morálně horší, než pracovat tam. Možná mě 10 návštěv privátů doopravdy zkazilo :( , když jsem byl schopen napsat to, co jsem napsal a „zkažeností“ svých vrstevnic omlouvám jen svou lenost a neschopnost.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod gogo123 » úte 19. lis 2013, 17:07

Jarjaroslave,

určitě tě to změnilo .... už nejsi panic a máš na kontě ve svých asi 20 letech 10 zářezů ... jestli se tomu tak dá říkat. :roll: Je to celoživotní průměr českého chlapa. :oops: http://xman.idnes.cz/kolik-sexualnich-p ... an-sex_fro.

Takže jestli nechceš být pro své okolí "divnej" tak si najdi normální vztah. Ze zkušenosti ti to mohu jenom doporučit. :wink: Nic hezčího a zábavnějšího jsem nepoznal. A časem zjistíš, že stříkat do ženský je rozhodně 1000x hezčí než do sebelepšího kondomu. :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod scarywarrior » úte 19. lis 2013, 17:42

to Jarjaroslav

Pokud můžu (sice jsi psal, Ptám se Vás ale jako zkušenějších... , ale jako ,,vrstevník,, (přece jen jsme skoro stejně staří)), bych k tvé situaci taky rád něco napsal.

U mě sice tebou stanovená magická hranice deseti návštěv nepadla (momentálně jsem na osmi), ale trochu chápu, co myslíš. Nemyslím si, že by tě to psychicky nějak zvlášť poznamenalo, alespoň u sebe jsem nic takového nezaznamenal. Snad jen v ohledu konverzace s něžnějším pohlavím, postelových technik a mírně zvýšeným sebevědomím. Což beru spíše jako +.

Je ale pravda, že krom privátů jsem chodil s pár dívčinami a v tomto období jsem zkoušel pro změnu jen erotické masáže (sice sex na privátu nepovažuji za nevěru, ale bylo by mi to proti srsti vůči přítelkyni).

>>>
Mimochodem s tím: a poté mi byla nabídnuta masáž. Na slovo „masáž“ začínám být alergický :evil: , protože posledních několik měsíců stále více „masérek“ inzeruje na Agamě za cenu sexu, někdy i vyšší (proto se s odstupem času nedivím, že mě po recenzi na masáž čekalo mírné kamenování).
Jsi to vystihl docela přesně. Sám jsem jich pár navštívil a zpětně uznávám, že pokud už peníze za privát, tak jedině za noření.
>>>

Ale zpět k tvoji otázce, problém bych viděl, kdyby si kontakt s ,,vrstevnicemi,, přerušil a o nic se nepokoušel.
Privát není špatný, pokud se jedná o jednorázovou návštěvu v suchém období, v období stresu a nepohody nebo pro zpestření života. Jako možnost odreagování bez ohledu na následky, jen si zaš.kat, pokecat a odejít. Jak jsi psal, co si zaplatíš, to dostaneš. Proč tam chodím já, je zmíněno >>ZDE<<

Vem, že zde platíš za hodinu sexu 1 200,-. S holkou, se kterou budeš chodit, taky něco utratíš, ale pokud to nebude zlatokopka :) , tak se dočkáš toho, co na privátě v mnohem větší míře. Čistou matematikou, i kdyby jsi s ní spal, jen hypoteticky 10x, třeba za měsíc, co s ní chodíš a porovnal to s cenou privátu, tedy 12 000,-, tak mi věř, že tě přítelkyně za měsíc na tolik nevyjde :lol:.

S normální holkou se pak můžeš bavit o čemkoliv, navštěvovat různé akce, poznávat nové lidi, místa, atd... Jakmile tímhle projdeš, budeš brát privát jako zpestření.

Hlavní výhodou privátu (a to i zásluhou zdejšího fóra) je možnost výběru milé s(v)lečny, jistoty sexu a příjemného jednání a vědomí, že jediný, kdo může udělat otočku jsi ty. Odpadá strach z odmítnutí, nemusíš se starat jaký uděláš dojem, jak na ni zapůsobíš, protože víš, že za hodinu po tobě přijde někdo jiný a navzájem na sebe po několika dnech zapomenete (u tebe to bude trvat déle, u ní pravděpodobně jen do konce ,,směny,,). Nemluvně o faktu, že pokaždé můžeš mít jinou.

Věř mi, ale že pokud získáš holku do postele normální cestou, jako oslovení, seznámení, schůzka/y a sex. Je to mnohdy o mnohem lepší zážitek, jak hodinka na privátě. Pravda, že to někdy nevyjde, ale ani u privátu nemáš 100%.

Abych to tedy shrnul a odpověděl na tvoji prvotní myšlenku - jestli mě 10 návštěv privátu nějak změnilo - myslím psychicky.
Pokud o tom začneš přemýšlet, přepočítávat to na peníze a upnutí se v životě na priváty - pak je odpověď ANO. Pokud přemůžeš nervozitu, strach, skočíš do vody s ,,amatérkama,,(neplést s amaterky.cz), naučíš se zde plavat a použiješ zkušenosti získané na privátě - pak je odpovědí NE :) .

S pozdravem ScaryWarrior alias strašidelný bojovník
scarywarrior

Příspěvekod mrhidden » stř 20. lis 2013, 19:00

No vidíte, já se bojím oslovit jednu holku z busu, tak kdo je na tom nejhůř, co?
Člověk se ani tak nebojí odmítnutí, spíš, že si těsně před tím řekne, že to prostě nemůže vyjít a.. a je to v pr..kně.. vždyt je pěkná, má navíc.. a není lepší snít? ne, není, já vím.. ale.. úplně nejvíc se bojím toho, že to veme špatně, že bych jí urazil.. nevěřím si, protože .. prostě..
"aspon to zkusit" to se některým říká lehce, ale já? takový sráč, asi si zasloužím být panicem do konce.., takový nerdi by se už neměli narodit
mrhidden

Další

Zpět na Diskuse na téma