Kapitola šestá (Timea) Nevěřil jsem, že bych po mé, nepříliš zdařilé návštěvě masérky Radky, vrátil ještě k erotické masáži, ale opak byl pravdou. Náhodou se mi dostal do rukou hodinový poukaz na Tantra masáž v salónu nedaleko casina Admiral. Řekl jsem si co už, přečetl si recenzi zde na S4Y a na doporučení felixe se rozhodnul pro masérku Timeu.
Pro recenzi mé páté návštěvy privátu (masérka Radka, Merhautova) pokračujte
>>ZDE<<Proč je mé hodnocení takové jaké je
>>ZDE<<Domluva Domluva proběhla přes telefon. Hovor zvednul ,,bača,, kterého, ale nikde nepotkáte. Nutno dodat, že pokud si chcete zamluvit konkrétní masérku, je nutné na to upozornit a zeptat se, zda bude v daný den pracovat. Jinak si můžete na místě vybrat, jak mi bylo řečeno. Dokonce mi byla nabízena, a to s podrobným popisem masérka Sheena. Nerad, ale kupuju zajíce v pytli a trval sem na Timee. Nelitoval jsem. Rezervaci je tedy dobré provést na začátku týdne, tedy v pondělí.
Umístění privátu Umístění privátu je Koliště 71, kousek od linky hlavního nádraží (3 minuty cesty) a mnoha parkovacími místy. Samotný salón se poté nachází v poschodí domu. Nutno vejít do dvora, zavolat a ze dveří ORANGE NONSTOP si už přijde daná masérka.
Ceny a příplatkyCena za jednu masérku – 1500,- hodina, 2990- dvě hodiny, (VIP) – 999,- hodina, 1990,- dvě hodiny
Cena za dvě masérky - 2990,- hodina, 5990,- dvě hodiny, (VIP) – 1990,- hodina, 3990,- dvě hodiny
S vouchrem jsou ceny
>>ZDE<<, nutno dodat, že si slečna na vouchery stěžovala (provize eslev.cz) a lepší je zavolat a říct bačovi, že jdete jako VIP a zaplatit stejnou cenu jak za voucher na místě.
PrůběhVchod do dvora jsem našel snadno, najít salón bylo horší a neškodila by nějaká cedule (proto popis výše). Po ohlášení u bači mi bylo sděleno, ať chvíli počkám, že si pro mě přijde masérka. Chvíli to trvalo, ale přišla. Na první pohled mi byla hned sympatická, ale podle fotek uvedených na jejich stránkách jsem věděl, do čeho jdu. Alespoň zde fotky neklamou. Na sobě měla jen
Sarong a černé spodní prádlo.
Po vyšplhání asi 20 schodů a projití něčeho co připomínalo čekací místnost, jsme vešli do chodby s dveřmi k masérským místnostem. Ta je vybavena menší předsíňkou na odložení věcí. Koupelnou se sprchovým koutem, velkými, čistými ručníky, záchodem a umyvadlem. Největší část zabírá masážní místnost. Jedná se místnost se zavřenou okenicí, tedy v pološeru, několika polštáři a širokou madrací na zemi s přehozem. Po obvodu místnosti jsou zapáleny svíčky a z rádia hraje uklidňující, relaxační hudba.
Prvních deset minut bylo věnováno vysvětlení, co je to Tantra, co obsahuje a kterými kurzy Timea prošla
(kurzy klasických masáží a vystudování tantry se závěrečnými zkouškami a certifikátem s osmiletou praxí). Něco jsem si zapamatoval, něco jsem vypustil

. Poté následovala sprcha, zatímco masérka čekala vedle v pokoji.
Pouze v ručníku jsem se vrátil do pokoje, kde jsem o něj přišel a lehnul si na břicho. Timea už byla pouze v tangách a musím podotknout, že má pěknou postavu a výstavní prsa. Než sem si, ale stačil podívat pořádně, ležel jsem hlavou na posteli

.
Masáž probíhá v příjemném duchu s nezávaznou konverzací. Hned na začátku se zeptala, zda má být masáž zakončená vyvrcholením nebo ne. Dodala ještě vysvětlení, ale to jsem si nezapamatoval

. Nechal jsem tomu volný průběh.
Holka je to chytrá a má všech pět pohromadě. Masíruje rozehřátým olejem, nahřívaným pomocí svíce a lehce smývatelným. Ze začátku nechá ručník položený přes zadek a věnuje se zádům. Postupně pak míří dolů a věnuje se hýždím a nohám. Poté požádá o oddálení nohou od sebe a dále se věnuje hýždím, ale občas zajede zezadu k penisu a lehce ho stiskne.
Takový, skoro až elektrický brnění, sem zažil jen párkrát (většinou od elektrického vedení, tohle, ale bylo mnohem příjemnější
Pozn. autora). Občas si také namaže prsa a přejede s nima po vašich zádech technikou Body-to-Body.
Následuje otočka a masáž penisu. Zde se jedná o opravdu dobře odvedenou práci. Je vidět, že Timea má klienta pod kontrolou a dokáže oddalovat vyvrcholení, jak nejdéle to jde. Masáž penisu ňadry jsem si proto patřičně užil a následovalo vyvrcholení. Pak už jen chvilka povídání, sprcha a vyprovození.
ShrnutíAbych tedy učinil konečné prohlášení. Dosud jsem navštívil několik masáží (sportovní, relaxační, regenerační, švédské a erotické (Radka, Garbriela a trochu Míša z Bella

)), ale tahle byla zatím nejlepší, na které jsem byl. Sice neuvolní tělo jako jiná masáž, ale zážitek je to parádní.
Všechno to hlazení, přejíždění nehtů a konečků prstů po těle má svoje místo, svůj význam. Rozehřát a nabudit tělo i mysl. A následná zvláštní péče o ,,generála,, není jen dvouminutové vyhonění na závěr, ale stupňování napětí a následné vyvrcholení stojí za to.
Shrnutí (klady a zápory)+ klidná lokalita
+ příjemný a pohodový chování
+ jednoduchá domluva a dodržení času
+ pěkná postava a práce s ní
+ několikaletá praxe s Tantra masáží
- hodina je málo (desetiminutový úvod do Tantry nemusí zajímat každého, i když by šlo přeskočit)
- masérka masíruje pouze v tangách (možná po více návštěvách bez nich, ale neptal jsem se)
- cena (přece jen se jedná a vyšší cenovou kategorii, ale vynahrazuje to kvalitou)
Pro recenzi mé sedmé návštěvy privátu (privát Mia, Aneta) pokračujte
>>ZDE<<