Hledat  

Tantrická masáž :

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Tantrická masáž :

Příspěvekod PetrVol0245 » pon 21. led 2013, 12:05

Čau Všichni,

vždycky jsem se Tantře tak nějak vyhýbal, přišla mi drahá a tak nějak neúplná. Ale tohle mi přijde opravdu levné http://www.eslev.cz/team.php?id=196 , tak bych to i zkusil. Má někdo zkušenost ?

Díky moc, Petty
PetrVol0245

Re: Tantrická masáž :

Příspěvekod felix » pon 21. led 2013, 19:35

Zdarec,
mám zkušenost s tímto salonem. Ne sice s dívkou na fotografii, ale s Timeou, která zde také dělá a ta je dle mne v Brně nejlepší - viz http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=3258&p=23071&hilit=%2Atimea%2A#p23071.

I když drbačka je drbačka, tak tato slečna to dělá tak, že je to lepší, než s některými šoustání přes gumu. Za vyzkoušení rozhodně stojí a v tomto salonu mají asi nejnižší ceny v Brně.
Felix
felix

Příspěvekod Kracmar » pon 21. led 2013, 23:55

Hezká kočka za 1000kč h je tady - http://nick.amateri.cz/Jitulka4
Asi ale jen masáž. :cry:
Osobně nemá zkušenost.
Kracmar

Příspěvekod blackbirder22 » pon 11. úno 2013, 23:42

Vyzkousej Relax na Stefanikove. Sice je potreba se predem objednat ale byl jsem velice spokojeny. Je to takove domacke ale pohoda klid a uzil jsem si. Myslim, ze se da sehnat i slevovy kupon bo co jsem tam u nich na strankach videl. Starnka jsou www.relaxtantra.cz
blackbirder22

Příspěvekod scarywarrior » sob 7. zář 2013, 4:30

Kapitola šestá (Timea)
Nevěřil jsem, že bych po mé, nepříliš zdařilé návštěvě masérky Radky, vrátil ještě k erotické masáži, ale opak byl pravdou. Náhodou se mi dostal do rukou hodinový poukaz na Tantra masáž v salónu nedaleko casina Admiral. Řekl jsem si co už, přečetl si recenzi zde na S4Y a na doporučení felixe se rozhodnul pro masérku Timeu.

Pro recenzi mé páté návštěvy privátu (masérka Radka, Merhautova) pokračujte >>ZDE<<
Proč je mé hodnocení takové jaké je >>ZDE<<

Domluva
Domluva proběhla přes telefon. Hovor zvednul ,,bača,, kterého, ale nikde nepotkáte. Nutno dodat, že pokud si chcete zamluvit konkrétní masérku, je nutné na to upozornit a zeptat se, zda bude v daný den pracovat. Jinak si můžete na místě vybrat, jak mi bylo řečeno. Dokonce mi byla nabízena, a to s podrobným popisem masérka Sheena. Nerad, ale kupuju zajíce v pytli a trval sem na Timee. Nelitoval jsem. Rezervaci je tedy dobré provést na začátku týdne, tedy v pondělí.

Umístění privátu
Umístění privátu je Koliště 71, kousek od linky hlavního nádraží (3 minuty cesty) a mnoha parkovacími místy. Samotný salón se poté nachází v poschodí domu. Nutno vejít do dvora, zavolat a ze dveří ORANGE NONSTOP si už přijde daná masérka.

Ceny a příplatky
Cena za jednu masérku – 1500,- hodina, 2990- dvě hodiny, (VIP) – 999,- hodina, 1990,- dvě hodiny
Cena za dvě masérky - 2990,- hodina, 5990,- dvě hodiny, (VIP) – 1990,- hodina, 3990,- dvě hodiny

S vouchrem jsou ceny >>ZDE<<, nutno dodat, že si slečna na vouchery stěžovala (provize eslev.cz) a lepší je zavolat a říct bačovi, že jdete jako VIP a zaplatit stejnou cenu jak za voucher na místě.

Průběh
Vchod do dvora jsem našel snadno, najít salón bylo horší a neškodila by nějaká cedule (proto popis výše). Po ohlášení u bači mi bylo sděleno, ať chvíli počkám, že si pro mě přijde masérka. Chvíli to trvalo, ale přišla. Na první pohled mi byla hned sympatická, ale podle fotek uvedených na jejich stránkách jsem věděl, do čeho jdu. Alespoň zde fotky neklamou. Na sobě měla jen Sarong a černé spodní prádlo.
Po vyšplhání asi 20 schodů a projití něčeho co připomínalo čekací místnost, jsme vešli do chodby s dveřmi k masérským místnostem. Ta je vybavena menší předsíňkou na odložení věcí. Koupelnou se sprchovým koutem, velkými, čistými ručníky, záchodem a umyvadlem. Největší část zabírá masážní místnost. Jedná se místnost se zavřenou okenicí, tedy v pološeru, několika polštáři a širokou madrací na zemi s přehozem. Po obvodu místnosti jsou zapáleny svíčky a z rádia hraje uklidňující, relaxační hudba.
Prvních deset minut bylo věnováno vysvětlení, co je to Tantra, co obsahuje a kterými kurzy Timea prošla (kurzy klasických masáží a vystudování tantry se závěrečnými zkouškami a certifikátem s osmiletou praxí). Něco jsem si zapamatoval, něco jsem vypustil :D . Poté následovala sprcha, zatímco masérka čekala vedle v pokoji.
Pouze v ručníku jsem se vrátil do pokoje, kde jsem o něj přišel a lehnul si na břicho. Timea už byla pouze v tangách a musím podotknout, že má pěknou postavu a výstavní prsa. Než sem si, ale stačil podívat pořádně, ležel jsem hlavou na posteli :) .
Masáž probíhá v příjemném duchu s nezávaznou konverzací. Hned na začátku se zeptala, zda má být masáž zakončená vyvrcholením nebo ne. Dodala ještě vysvětlení, ale to jsem si nezapamatoval :D . Nechal jsem tomu volný průběh.
Holka je to chytrá a má všech pět pohromadě. Masíruje rozehřátým olejem, nahřívaným pomocí svíce a lehce smývatelným. Ze začátku nechá ručník položený přes zadek a věnuje se zádům. Postupně pak míří dolů a věnuje se hýždím a nohám. Poté požádá o oddálení nohou od sebe a dále se věnuje hýždím, ale občas zajede zezadu k penisu a lehce ho stiskne.
Takový, skoro až elektrický brnění, sem zažil jen párkrát (většinou od elektrického vedení, tohle, ale bylo mnohem příjemnější :D Pozn. autora). Občas si také namaže prsa a přejede s nima po vašich zádech technikou Body-to-Body.
Následuje otočka a masáž penisu. Zde se jedná o opravdu dobře odvedenou práci. Je vidět, že Timea má klienta pod kontrolou a dokáže oddalovat vyvrcholení, jak nejdéle to jde. Masáž penisu ňadry jsem si proto patřičně užil a následovalo vyvrcholení. Pak už jen chvilka povídání, sprcha a vyprovození.

Shrnutí
Abych tedy učinil konečné prohlášení. Dosud jsem navštívil několik masáží (sportovní, relaxační, regenerační, švédské a erotické (Radka, Garbriela a trochu Míša z Bella :) )), ale tahle byla zatím nejlepší, na které jsem byl. Sice neuvolní tělo jako jiná masáž, ale zážitek je to parádní.
Všechno to hlazení, přejíždění nehtů a konečků prstů po těle má svoje místo, svůj význam. Rozehřát a nabudit tělo i mysl. A následná zvláštní péče o ,,generála,, není jen dvouminutové vyhonění na závěr, ale stupňování napětí a následné vyvrcholení stojí za to.

Shrnutí (klady a zápory)
+ klidná lokalita
+ příjemný a pohodový chování
+ jednoduchá domluva a dodržení času
+ pěkná postava a práce s ní
+ několikaletá praxe s Tantra masáží

- hodina je málo (desetiminutový úvod do Tantry nemusí zajímat každého, i když by šlo přeskočit)
- masérka masíruje pouze v tangách (možná po více návštěvách bez nich, ale neptal jsem se)
- cena (přece jen se jedná a vyšší cenovou kategorii, ale vynahrazuje to kvalitou)

Pro recenzi mé sedmé návštěvy privátu (privát Mia, Aneta) pokračujte >>ZDE<<
Naposledy upravil scarywarrior dne úte 19. lis 2013, 2:39, celkově upraveno 1
scarywarrior

Příspěvekod bkel » sob 7. zář 2013, 9:06

Díky, scarywarrior, super recenze! :-)

Ještě možná hloupý dotaz: Vyvrcholení probíhá na prsa nebo jak?

A s tím voucherem, je teda lepší ho nekupovat a ohlásit se rovnou jako VIP zákazník?
bkel

Příspěvekod lukš » ned 8. zář 2013, 18:04

ano je to tak, recenze od scarywarrior presne sedi. taky jsem tam byl na poukaz co jsem dostal a timea mi rekla at priste reknu ze jsem VIP a neb ze jsem tam jiz byl.
lukš

Příspěvekod péro za kloboukem » pon 9. zář 2013, 12:59

Myslím, že tantrická masáž je tady v Brně oblíbený pojem, ovšem kdo zažil skutečnou tantru, tak to zdejším lazebnicím moc věřit nebude. Já osobně mám rád hodně mladé holky a i když jsem jich teď v létě pár vyzkoušel, stejně jsem rád, že se konečně vrací do Brna pořád školou povinná Linda, protože ta je pro mě nejlepší kombinace mladého těla a kvalitního masérského přístupu. Již jsem ji zde zmiňoval v dalším vláknu o masážích viewtopic.php?f=4&t=3504&p=26394&hilit=%2Alinda+mas%C3%A1%C5%BE%2A#p26394.
Kromě toho, že je opravdu neobyčejně krásná, tak její přístup vždy evokuje návštěvu u velmi dobré kamarádky. Masíruje na bytě spolu s Klárou, o které se zde také psalo, ovšem ta je na můj vkus už příliš oplácaná a s dost stagnujícím profesionálním přístupem. Linda je spíše typ dívčinky, která zrovna vstala ze školní lavice 8) Už mi dávno není dvacet let, tak si pokaždé nostalgicky vzpomenu, jak se po mně takové holky kdysi samy od sebe taky ohlížely, dnes už je ten pohled dost jednostranný :twisted:
péro za kloboukem

Příspěvekod Max49 » čtv 12. pro 2013, 16:48

Rádoby tantrickou masáž nabízí Jitka, tel. 739430641, sídlí v Líšni na Houbalové ul.
Klady:
- Jitka je mladá, hezká, štíhlá, hezká prsa, doteky jsou povoleny, ne však "dole"
- docela se snaží
- nízká cena, která je však "vyvážena" slabší kvalitou.
Zápory:
- masáž probíhá na gauči s pružinami, takže když si ke klientovi klekne, matrace se promáčkne a masírovaný klouže do vzniklé prohlubně
- v průběhu masáže vám může štěkat do ucha, popř. vás olizovat pejsek :D
- záverečná pasáž je pouze strojovým vyhoněním, v jehož průběhu se znuděně kouká z okna, vůbec netuší kam a jak sáhnout a snaha ji "usměrnit" poněkud naráží na její nulovou empatii.
Celkově:
Jitka je takové nezkušené telátko, které se sice snaží, ale moc to neumí. Na opakování to rozhodně není.
Max49

Příspěvekod topborec » pát 13. pro 2013, 8:01

Zdarec,s Jitkou jsem taky domluvenej,je to opravdu tak naprd,nemam se na to vykaslat?Diky za odpoved
topborec

Příspěvekod felix » pát 13. pro 2013, 9:21

Vyhozené peníze. Navštívil jsem cca před 2 měsíci. Holka to není sice škaredá, mladé telátko, ale absolutně bez zájmu. Většinu času věnovala zádům, kde prováděla jakési divné až směšné pohyby rukama, že se mi chtělo smát.
Pak na závěr vyhonila brko tak, že je lepší si to udělat sám....

S masérkami jako je Timea, Goldie nebo Michel a ostatní baby na Tyršové v Kr. Poli (Karolína, Dita, Renata, Nicol) to nelze ani srovnat.
Felix
felix

Příspěvekod honzakouris » pát 13. pro 2013, 16:31

Sice to sem úplně nepatří,ale nevíte, dělá Goldie masáž prostaty, resp. PA.
Díky. R.
honzakouris

Příspěvekod jirsa » pát 28. úno 2014, 23:40

Ahoj, nikde jsem to tady nenašel - vyzkoušel jste někdo - Smyslné tantrické masáže Brno 773 680 781 masérka Žaneta.
díky
jirsa

Příspěvekod croisante » úte 27. úno 2018, 9:17

croisante

Zpět na Dotazy na dívky