|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kure píše:No, tak pokud jsou to ty její pravé fotky, tak proti těm fake je to rozdíl jako mezi dnem a nocí![]()
Noření zdar!
montecinto píše:Kure píše:No, tak pokud jsou to ty její pravé fotky, tak proti těm fake je to rozdíl jako mezi dnem a nocí![]()
Noření zdar!
Nicméně, na to, že má 41 let, tak vypadá docela dobře.
Eisenbahn píše:Prý tam s ní byla zrovna nějaká kamarádka - spíš bych ale tipoval pasáka či přítele.
Lákal mě ten mokrý orgasmus, kterého jsem se dočkal - tady ale veškerá pozitiva končí. Přišla mi opravdu hodně - promiňte mi ten výraznamachrovaná.
bruener píše:No a nějaká panička 40+, klidně 50+ s větším zadkem, našla by se Brně? Napadla mě ta Barbara, jak se tady o ní výše psalo, ale třeba někdo ještě doporučí...
pvdlfavb píše:Velký zadek má taky Yveta z Botanické, 775 250 761. Víc jsem o ní někde psal v jejím tématu.
honzakouris píše:turistabrno píše:Zelezny píše:Naopak jsem nebyl moc spokojen s Katkou 41 (731 080 842) z Purkyňovi. Tělěsně vypadá dobře a atraktivně dle mého, ale přístup nic moc, i když není přístup ani zcela špatný. Mazlení, líbání a nedej bože ji na ni pořádně šáhnout, to ji moc neříká. Je to takové sterilní. Platil jsem 1000 Kč za tři čtvrtě hodiny. Byt a koupelna jsou na dobré úrovni.
Katka ( http://www.naprivat.cz/divka-katka-z-pr ... ?noErase=1 ) opravdu není k doporučení? Přemýšlel jsem, že bych taky zakusil nějakou "zkušenou" s letitýma zkušenostmaa říkal jsem si že tohle by mohlo stát za to, ale teď jsem trochu na vážkách. Jaká je v ksichtíku?
jestli hledáš nějakou zkušenou, co ti dovolí leccos a má přátelský přístup, zkuš Vandalku v Černovicích, má tu vlákno, inzeruje skoro všude..
Uživatelé procházející toto fórum: dzanek77 a 11 návštevníků