Je jasné že s ním je každý za dobře, četli jste někdy jeho recenze? Žádné špatné slovo na ťapinu, vždy byl spokojen. K norníkům je taky hodně přátelský sám od sebe jim píše zprávy, dělá kamaráda. Musí ho to ovšem stát hodně sil, protože kdykoliv může za oponou házet na někoho špínu, tak se činí a to platí jak pro norníky a tak pro ťapiny, na které dělá svým přetvařováním se dojem. Za ty roky co jsem tady registrovaný, mi několikrát psal, "že není žádný křivák", že je o něm známo že pomohl spoustě lidem, že je upřímný a průhledný ve svých úmyslech a spoustu dalších výmyslů. Normální člověk vám tohle neřekne, když jsem se setkal s takovým vychvalováním se, jednalo se vždy o psychopaty a lháře u vulcana tomu není jinak.
Moc dobře si vzpomínám jak mi před několika lety psal, že dívka u které jsem byl je nakažená. Fakt mě to vyděsilo, dokonce jsem šel na testy ( samozřejmě negativní) a on ze mě začal vytahovat(ještě před testy), jakou má postavu, jak probíhala akce atd. že prý by ji přijel "vyšetřit", už v tu dobu mi začalo docházet co je to za zmrda se sladkýma řečičkama.
Když tady na něho někdo napsal něco špatného okamžitě se vytasil s tvrzením, že je to akce ťapin a pasáků, protože on sráží ceny. Hlavně že mluví o "pozlátkových privátech" a přitom je sám často navštěvuje, buďte rádi že tady máte vulcana, protože on drží ceny dole. Na to lidi slyší. I když je to absurdní.

Svými manipulačními tahy se vypracoval i na masherovi dokonce na protektora i přesto že tam nemají rádi Brno a jeho tam brali jako méněceného.(skutečně s něčím takovým jsem se nikdy nesetkal, padly tam přemrštěně tvrdé nadávky jen za to že je někdo z Brna) Lezení do prdele dá asi dost zabrat, že jo vulcane? Když jsem se nedávno dostal na masherovi do menší slovní přestřelky, tak mi vulcan hned psal ať se s pražákama zbytečně nehádám, že to nemají rádi. Skutečně ale přešlápl, že o mně psal soukromé info a pomlouval mě (a další lidi z Brna) aby se jim tam zavděčil. Info které jsem mu ve své naivitě kdysi napsal on sprostě použil proti mě, absolutně bez zábran a výčitek svědomí a ještě se snaží argumentovat ve svůj prospěch a dělá jako by o nic nešlo, to je farizejství nejhrubšího zrna! Má i dost informací (často zkreslené) jednak přes ťapiny, tak i přes norníky, kteří mnohdy ani nevědí, která bije, mají za to, že s ním mají kamarádský vztah a netuší že o nich má veškeré info, které okamžitě použije, kdy se mu to bude hodit a aby se zavděčil, nejlépe pražákům.
Na masherovi mi jeden uživatel přeposlal do sz vulcanovu zprávu, která víceméně potvrdila co jsem si o něm myslel.
Zde je její znění co se týká mě.
Aceri je mladší, kolem 30, s vadou řeči, hraje si na hrdinu, šukáče.. brousí kolem pouličních v Brně (nic proti, ale on je trochu mimo..) trošku si kompenzuje komplex drsnou řečí, extra praktiky na holkách..
Aceri je mladší, kolem 30,
Mám radost, že mi hádají tak málo.
s vadou řeči
Musím tobě a tvým informátorkám pogratulovat ke skvělé diagnoze, jde vidět, že jsi doktor zvážil si všechny možnosti a že se prostě vyznáš.
Milý vulcane, mám roztroušenou sklerozu a začíná se mi to zhoršovat, proto často mluvím nesouvisle. Priváty neberu jako zpovědnici proto se o tom nešířím a když se mě na to holky zeptají řeknu, že mám vadu řeči.
trošku si kompenzuje komplex drsnou řečí
Žádný komplex nemám, jen se teda bojím co se mnou bude za pár měsíců nebo let. Prognóza skončit na vozíku bez možnosti se pohnout, není nic příjemného.
drsnou řečí
Ta drsná řeč je to, že říkám věci na rovinu, tak jak jsou. To je to co ty říkáš za zády a to co píšeš do sz, ikdyž tam si taky vymýšlíš různé blbosti.
hraje si na hrdinu
Za to ty hrdina nejsi ani zdaleka, neumíš ani věci napsat na rovinu, jen se hloupě vymlouváš.(děláš ze sebe samaritána, co mi chtěl vlastně ještě nakonec pomoct) Když jsem ti nabídl probrat to mezi čtyřma očima odmítl si.
extra praktiky na holkách
Tím myslíš co? Že si sundávám kondom během akce, jako ty za starých časů? Ne... zklamu tě, jenom klasika a oral...
Je mi jasné, že se tohle nebude spoustě lidí líbit, ale tak to prostě je, musel jsem s pravdou ven. Dal jsem všanc své osobní informace, abych trochu poodhalil co se skrývá uvnitř toho milého vulcana, co se snaží ze zištných důvodů každému zavděčit a je mu jedno jakou cestou toho dosáhne.