Hledat  

AdelaPraha 736 470 327

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

AdelaPraha 736 470 327

Příspěvekod sumiiik » úte 29. črc 2014, 19:54

Možná horký vzduch,možná postupný úbytek mých mozkových buněk mě při cestě do Prahy nasměrovali za touto dívkou:

http://www.seznamka69.cz/inzerat/19ti-l ... ahy/48223/
http://nick.amateri.cz/AdelaPraha

Zavolal jsem,sdělila že bude "doma" až večer,tak jsem to odpískal.Za chvíli SMS že přijde za hodinu "domů".Tak jsem vyrazil,půl hodiny předem jsem seděl ve stínu,pokuřoval a čekal jestli nějaká jí podobná vstoupí do domu.Samozřejmě nikde nikdo...V domluvený čas jsem zavolal,nikdo nezvedal,tak jsem se ubíral zpátky na metro(naštěstí je to asi jen 150 metrů daleko,pro motorizované parkování kolem dokola v pohodě).Pak mě napadlo zavolat ještě jednou a ejhle,už to zvedla a že můžu přijít.
Čekala u dveří,zavedla mě do bytu.Už po cestě jsem zkoumal její postavu,je silnější,ale má docela pevnou postavu,líbila se mě.
Před tím mě do telefonu naslibovala všechno co má v profilu i inzerátech,na chatu den předtím nabízela OB,OO,mazlení,klasiku,líbání,masáž a bla bla bla...Bez příplatků.
Po příchodu na mini pokoj hned natáhla ruku,líbila se mě,ale začal jsem něco tušit...Tak jsem jí dal 800 za půl hodiny,šel do sprchy,normální vana,kosmetiky tolik že by to stačilo na regiment ženských...Má tam být ještě s jednou prostorově výraznou,takže žádné "doma",ale normální panelákovej hampejz...
Po návratu z koupelny to začalo: Mazlení,co to je? Líbání neeeee.Lízat se nenechám,je mě to nepříjemné...Ještě že si ženských vážím,jinak jsem ji asi domlátil jako psa.Navrhuju OB,s odporem souhlasí,na dovršení všeho se mě zeptá jestli jsem zdravej :lol: :lol: :lol: (zlatá holka,abych ji ještě víc nasral,řekl jsem že nevím,úplně se vyděsila :lol: ).
Sundala podprdu,prsa má fakt hezké.Kalhotky si pro jistotu nechala.Začala kouřit stylem minuta honění a pár vteřin žužlání.Lehla si tak abych na ni nedosáhl,párkrát se mě kozama dotkla stehen,má je fakt navzdory velikosti docela pevné...
V tom momentě jsem zatoužil co nejrychlej vypadnout,asi to vycítila,měla to nacvičené že jí tahle aktivita vydržela skoro půl hodiny... :shock:
Po výstřiku se rychle postavila,hodila mě na postel krabici s ubrousky abych se očistil,nasadila podprdu a velkoryse dovolila ještě moji sprchu.Dal jsem si studenou(potřeboval jsem to),oblékl,mezi dveřma jí ještě řekl aby nedělala z chlapů voly a vypadl ven.Asi jsem vytvořil rekord v chůzi na 150 metrů,probral jsem se až v metru...
Suma sumárum asi 25 minut s napohled hezkou a příjemnou mladou holkou,ale ve skutečnosti necelé půl hodiny s neochotnou odměřenou zlatokopkou...
Pro mě už nikdy neeeee :x
adelapraha.jpg
sumiiik

Re: AdelaPraha 736 470 327

Příspěvekod Kracmar » úte 29. črc 2014, 23:12

Hezká recenze. Tak známá mi připadá. Napadá mne, že některé šlapky tohle snad studují.
Kracmar

Příspěvekod Asanami » pát 1. srp 2014, 12:28

sumiik,
dobrá recenze. Škoda, že takových upozornění na ojeb :shock: tady není více.
Asanami

Příspěvekod Adela » čtv 11. zář 2014, 19:44

:D :D :D :D tak tohle mě opravdu pobavilo jsem zminovana Adela, :P Bohužel pán asi rád přehaní a rád dělá pohadky a romány.... :twisted: :twisted: :twisted:
To mě mrzí že byl klamaný a bohužel oboustranný orálek u Pana nesel protože měl 230 kilo bohužel jsem ho nedokazala obkročit tohle je realita... :-) Rasši si mě přijdte vyzkouset sami a pokud Pán (jak tvrdí) hned ze začatku jsem mu řekla že tohle ne a ne proč neřekl si o penize a neodkráčel? :evil: :D
PS: nejsem zlatokopka a sex si uživám :P
Adela

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 11. zář 2014, 21:05

Nějak se nám tu poslední dobou množí "zpětné vazby" (Křemílek, Predátorka, Adéla...) na recenze, ne-li nové recenze na samotné Norníky :D . Skoro mám obavy napsat recenzi...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod acx » čtv 11. zář 2014, 21:17

jarjaroslav píše:Nějak se nám tu poslední dobou množí "zpětné vazby" (Křemílek, Predátorka, Adéla...) na recenze, ne-li nové recenze na samotné Norníky :D . Skoro mám obavy napsat recenzi...

Potrefená husa kdáká, jak již pravili naši předkové ... . :mrgreen:
Ten strach z psaní špatných recenzí chtějí navodit ani ne tak slečny, ale většinou ne zcela gramotné jejich pozadí ... :lol:
acx

Příspěvekod Kracmar » pát 12. zář 2014, 0:02

Adela píše::D :D :D :D tak tohle mě opravdu pobavilo jsem zminovana Adela, :P Bohužel pán asi rád přehaní a rád dělá pohadky a romány.... :twisted: :twisted: :twisted:
To mě mrzí že byl klamaný a bohužel oboustranný orálek u Pana nesel protože měl 230 kilo bohužel jsem ho nedokazala obkročit tohle je realita... :-) Rasši si mě přijdte vyzkouset sami a pokud Pán (jak tvrdí) hned ze začatku jsem mu řekla že tohle ne a ne proč neřekl si o penize a neodkráčel? :evil: :D

Adela- neplácej nesmysly. Sumiiik není tak tlustý, ani jinak fyzicky abnormální, aby jsi s ním mohla mít uváděné problémy !
Kracmar

Příspěvekod vulcan » pát 12. zář 2014, 2:26

acx píše:
jarjaroslav píše:Nějak se nám tu poslední dobou množí "zpětné vazby" (Křemílek, Predátorka, Adéla...) na recenze, ne-li nové recenze na samotné Norníky :D . Skoro mám obavy napsat recenzi...

Potrefená husa kdáká, jak již pravili naši předkové ... . :mrgreen:
Ten strach z psaní špatných recenzí ...

Nejsem si jist, v té noční hodině, který to opeřenec kdáká či kejhá, ale předkové to říkali správně. :D

Zaujalo mně, že ta Adéla přesně ví, který to norník za ní byl :idea: že by byl summiik jediný návštěvník ? :oral:

V každém případě Adéla buď :
a/ má špatně seřízenou váhu
b/ nebo má výčitky svědomí a neví, jak z toho vybruslit
c/ nebo ji summiik sebral brejle...

Jinak má jarjaroslav pravdu, s těmi zpětnými vazbami. :idea:
vulcan

Příspěvekod sumiiik » stř 17. zář 2014, 19:26

Adela píše::D :D :D :D tak tohle mě opravdu pobavilo jsem zminovana Adela, :P Bohužel pán asi rád přehaní a rád dělá pohadky a romány.... :twisted: :twisted: :twisted:

Děkuji za reakci,ale dovolím si pár Tvých informací poopravit:

-230 kilo opravdu nemám,štíhlý nejsem,ale tolik fakt nevážím(leda že bych se vážil dohromady s Tvojí kolegyní jaja- která tam působí taky)

-i kdybych měl třeba 250 kilo,hlavu mám myslím standardní,tudíž myslím že obkročení by v pohodě šlo :D

-jak jsem psal,lízání jsi striktně odmítla s odůvodněním že je Ti to nepříjemné a neděláš to(o nemožnosti obkročení jsi nemluvila)...

Tak teď běž trošku do sebe a popřemýšlej o tom.
Třeba jsem se napálil jenom já,ale moc tomu nevěřím.
Přeji Ti mnoho platících blbů jako jsem byl já... :lol:
sumiiik

Příspěvekod jaja- » sob 20. zář 2014, 20:12

sumiiik píše:

Děkuji za reakci,ale dovolím si pár Tvých informací poopravit:

-230 kilo opravdu nemám,štíhlý nejsem,ale tolik fakt nevážím(leda že bych se vážil dohromady s Tvojí kolegyní jaja- která tam působí taky)

-i kdybych měl třeba 250 kilo,hlavu mám myslím standardní,tudíž myslím že obkročení by v pohodě šlo :D

-jak jsem psal,lízání jsi striktně odmítla s odůvodněním že je Ti to nepříjemné a neděláš to(o nemožnosti obkročení jsi nemluvila)...

Tak teď běž trošku do sebe a popřemýšlej o tom.
Třeba jsem se napálil jenom já,ale moc tomu nevěřím.
Přeji Ti mnoho platících blbů jako jsem byl já... :lol:

tak já si taky přidám jen pro info mám 99 kg a jsem jinak prostorově řešená pro milovníky baculek :lol: když už je tu o mě taky řeč a ano jsem na bytě s Adelkou protože tu bydlíme spolu takže soukromí byt i zároven pracovní no bohužel je mi líto že se stala ona událost a sumiiik nebyl spokojen tak mu přeji hodně štěstí v příštím výběru a snad i někdo na A :wink: del napíše i něco pozitivního protože má hodně klientu i stálých
Nabízím klasiku oralek mazlení líbání 69 masáž prostaty er.masáž lehčí SM já tobě sexík jen s ochranou 1000 hod 700 pul rychlovka *303*500 Pokud máš rád plné tvary a dokážeš je ocenit, tak čekám právě na Tebe. 731278871
jaja-

Příspěvekod Manoko » pát 17. říj 2014, 20:36

No to mi ho vyndej.
S tou jsem kdysy šukal zadarmo. Možná to ještě nebyla kurva, ale každopádně to byla pěkná kráva.
Mě tenkrát hučelo v kládě, tak jsem ty její blbý kecy musel přetrpět abych si vrznul.
Manoko

Příspěvekod Adela » pát 12. pro 2014, 23:45

tak panove aby jsme vse uvedli do reality tohle mi prislo od jedne paní....

Re: VZKAZ Z MALEDIV
Odesláno: stř 5. lis 2014, 16:27
Od: beruska
Komu: Adela

Adelko, můžu se optat, jak ten Šumiiiik vypadal?? Máš tam psanou recenzi o něm. Je to idiot z jižní Moravy od nás a tady prudí i do osobních zpráv i do veřejných diskuzí. Máš uložené jeho číslo, rádi bychom ho nebraly, žádná si ho nepoznačila a pak jen prudí na stránkách. Každého jen pomlouvá a dělá špatnou reklamu. Dík Hanka z jihu.

tak a dale http://www.amateri.cz/g1156031- jsou na me recenze tak si je klidne proctete a pak si spočtete jedna +jedna = 2.... :D :D :D

a když mě navštivite uvidite ze to neni pravda pokud by byla vratim vam penize 8)
Adelka 736 470 327...
Adela

Příspěvekod jarjaroslav » sob 13. pro 2014, 0:15

Re: VZKAZ Z MALEDIV

Od: beruska

:lol: :lol: :lol:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Eto » sob 13. pro 2014, 7:26

:oo:
Naposledy upravil Eto dne stř 13. črc 2016, 20:50, celkově upraveno 1
Eto

Příspěvekod beruska » ned 14. pro 2014, 21:07

Adélko, najde se pár prudičů,kteří jsou zamindrákovaní! Šumííik je mezi něma! :lol: Mne přepírá na na našem fóru a vůbec mne nezná a dalších pár úchylů. Já mám z toho legraci. Měj se Hanka. Takových si značíme( prudiče a hulváty), zelenou mají jen slušní klienti.. :lol:
beruska

Další

Zpět na Dívky mimobrněnské