http://www.seznamka69.cz/inzerat/19ti-l ... ahy/48223/
http://nick.amateri.cz/AdelaPraha
Zavolal jsem,sdělila že bude "doma" až večer,tak jsem to odpískal.Za chvíli SMS že přijde za hodinu "domů".Tak jsem vyrazil,půl hodiny předem jsem seděl ve stínu,pokuřoval a čekal jestli nějaká jí podobná vstoupí do domu.Samozřejmě nikde nikdo...V domluvený čas jsem zavolal,nikdo nezvedal,tak jsem se ubíral zpátky na metro(naštěstí je to asi jen 150 metrů daleko,pro motorizované parkování kolem dokola v pohodě).Pak mě napadlo zavolat ještě jednou a ejhle,už to zvedla a že můžu přijít.
Čekala u dveří,zavedla mě do bytu.Už po cestě jsem zkoumal její postavu,je silnější,ale má docela pevnou postavu,líbila se mě.
Před tím mě do telefonu naslibovala všechno co má v profilu i inzerátech,na chatu den předtím nabízela OB,OO,mazlení,klasiku,líbání,masáž a bla bla bla...Bez příplatků.
Po příchodu na mini pokoj hned natáhla ruku,líbila se mě,ale začal jsem něco tušit...Tak jsem jí dal 800 za půl hodiny,šel do sprchy,normální vana,kosmetiky tolik že by to stačilo na regiment ženských...Má tam být ještě s jednou prostorově výraznou,takže žádné "doma",ale normální panelákovej hampejz...
Po návratu z koupelny to začalo: Mazlení,co to je? Líbání neeeee.Lízat se nenechám,je mě to nepříjemné...Ještě že si ženských vážím,jinak jsem ji asi domlátil jako psa.Navrhuju OB,s odporem souhlasí,na dovršení všeho se mě zeptá jestli jsem zdravej

Sundala podprdu,prsa má fakt hezké.Kalhotky si pro jistotu nechala.Začala kouřit stylem minuta honění a pár vteřin žužlání.Lehla si tak abych na ni nedosáhl,párkrát se mě kozama dotkla stehen,má je fakt navzdory velikosti docela pevné...
V tom momentě jsem zatoužil co nejrychlej vypadnout,asi to vycítila,měla to nacvičené že jí tahle aktivita vydržela skoro půl hodiny...

Po výstřiku se rychle postavila,hodila mě na postel krabici s ubrousky abych se očistil,nasadila podprdu a velkoryse dovolila ještě moji sprchu.Dal jsem si studenou(potřeboval jsem to),oblékl,mezi dveřma jí ještě řekl aby nedělala z chlapů voly a vypadl ven.Asi jsem vytvořil rekord v chůzi na 150 metrů,probral jsem se až v metru...
Suma sumárum asi 25 minut s napohled hezkou a příjemnou mladou holkou,ale ve skutečnosti necelé půl hodiny s neochotnou odměřenou zlatokopkou...
Pro mě už nikdy neeeee