Jsem tu nový a jedná se o moji první „recenzi“. Asi to nikomu nic nedá, ale když už jsem zde otravoval s hledáním své „první“, tak ať nejsem jen za „pisálka“ a něčím přispěji. Přemýšlel jsem, zda to teda vůbec napsat a jakým stylem, ale napíšu všechno, protože tohle se asi ještě nikdy nikomu nestalo. Četl jsem jednou recenzi od staršího Norníka, že se udělal jednou za hodinu.. Jsem si říkal, že to je celkem blbý a trochu ho litoval,.. že já se udělám po pár vteřinách a pak ještě třikrát, ale!..
Rozdělil jsem to na tři části, PROLOG, DEN D A EPILOG. Řekl bych vám, co přeskočit a co přečíst, aby Vám to něco dalo, ale vím, že Vám to celý nedá vůbec nic.
PROLOG
Je mi 20, introvert a moje první návštěva privátu bylo i moje poprvé. Celkem zoufalý čin zajít na privát, ale donutila mě k tomu moje současná situace. Jsem přímo zamilovanej do holky, kterou vídám v šalině, jenže jsem posranej za ní jít a říct jí vůbec „ahoj“. Tak jsem si říkal, že mi tohle pomůže a.. Po dlouhém vybírání jsem se rozhodl pro Lily, doma si dal panáka, zavolal, objednal se na další den k večeru.
DEN D
Blížím se k Jakubáku, připravuji telefon a volám (ted je tam rekonstrukce, lidí tam bylo zrovna jak sraček a já s telefonem v ruce čekám - ale bylo mi to vlastně všechno u prdele, i kdyby to věděli). Lily mi oznámila, že mám počkat 5 min, že „je ještě v pokoji“, což mě celkem rozesmálo. Tak jsem šel bokem, abychom se s „pánem“ nestřetli. Sice někdo vyšel, ale z dálky ten týpek nevypadal, že by potřeboval chodit na privát. Poté přišla sms, že můžu dovnitř, jdu ke dveřím, bzučák, jdu nahoru, ale netuše do jakého patra. Tak jdu dál, dál.. další sms „X. patro“. V patře dvoje dveře a přemýšlím na které zaklepat, jelikož na jednich byla cedulka s mužským jménem, blížím se k těm bez cedulky. Samozřejmě, než zatukám tak se otevřou dveře s cedulkou

Usměvavá Lily, plánoval jsem podat ruku, ale předběhla mě! (fotky dost klamou, asi bych jí nepoznal

Chvilku orál a ptá se, co dál, tak jako, že jdem na to. (ještě jsem se neudělal). Kondom, ona jde nahoru. Když se podíváme do očí tak usmějem, tak jako byla dobrá nálada. Dost se snažila, přirazela tak silně, až jsem se bál o Juniora, aby ho nezlomila

Stále jsem nebyl. Ptám se, kolik zbývá času, „konec“. Pravděpodobně jsme přetáhli, asi jí mě bylo líto, tak myslela, že to dám.. Ale nic.. Sprcha, oblíkám se, rozloučím se a jdu.
EPILOG
Co se týče Lily, i když fotky dost klamou, tak je stejně sexy a rozhodně jsem neplánoval otočku, naopak… Nebudu něco známkovat, stejně nemám s čím porovnávat, ale všechno jednička podtržená s hvězdičkou. Jsem rád, že jsem nenarazil na nějakou krávu.
Pokud bych měl hodnotit sám sebe, děs a hrůza. Sice jsem jí trochu „ošahával“, ale moc se nesnažil. Ani jsem se nedotkl prsou, ani jsem jí nikde nelíbal. Já jsem takovej hubenej a ona se mě jako moc nedotýkala, tak mi to bylo blbý

Nevím, ale dal bych si za to nejradši facku. Tohle se asi ještě nikomu nestalo a Lily se i s ostatními slečnami po mém odchodu trochu nasmáli

Nejsem ani nasranej, ale ani štastnej.. Jestli Vás zajímá, co holka z šaliny.. viděl jsem jí den po návštěvě Lily, sice menší pokrok, ale neodvážil jsem se říct Ahoj.. Vystoupili jsme na Grohove, oba máme školu stejným směrem, vždycky jdu do školy, takže mě vidělal vždycky zezadu, ale tentokrát jsem šel aspo naproti jí. Podíval se jí v podstatě poprvé pořádně do obličeje, hlavně do očí, ale ona na mě ne. Projel mi mráz po zádech. Pravděpodobně ani o mě neví. Sice je to taková holka, která chce kluka (jde poznat z jejího fcb, od kamarádek..) ale asi je zamilovaná do jiného. Zítra jí uvidím asi naposled.
Jsem neuvěřitelný pako. Bojím říct holce ahoj a ted se bojím jít i na privát… (né že bych se bál jít na privát, ale ted bych s u Lily cítil fuckt jak blb)
Vím, nebyla to tak ani recenze, proto jsem to nakonec nedával k Lily.
Snad jsem nenapsal abnormální blbost,.. Případně to smažu
DEN POTÉ
BOLÍ ME VŠECHNY SVALY V TĚLE