Hledat  

Moje poprvé (Lily, Jakubák)

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Moje poprvé (Lily, Jakubák)

Příspěvekod Nads » čtv 16. dub 2015, 18:10

Zdravím,
Jsem tu nový a jedná se o moji první „recenzi“. Asi to nikomu nic nedá, ale když už jsem zde otravoval s hledáním své „první“, tak ať nejsem jen za „pisálka“ a něčím přispěji. Přemýšlel jsem, zda to teda vůbec napsat a jakým stylem, ale napíšu všechno, protože tohle se asi ještě nikdy nikomu nestalo. Četl jsem jednou recenzi od staršího Norníka, že se udělal jednou za hodinu.. Jsem si říkal, že to je celkem blbý a trochu ho litoval,.. že já se udělám po pár vteřinách a pak ještě třikrát, ale!..

Rozdělil jsem to na tři části, PROLOG, DEN D A EPILOG. Řekl bych vám, co přeskočit a co přečíst, aby Vám to něco dalo, ale vím, že Vám to celý nedá vůbec nic.

PROLOG
Je mi 20, introvert a moje první návštěva privátu bylo i moje poprvé. Celkem zoufalý čin zajít na privát, ale donutila mě k tomu moje současná situace. Jsem přímo zamilovanej do holky, kterou vídám v šalině, jenže jsem posranej za ní jít a říct jí vůbec „ahoj“. Tak jsem si říkal, že mi tohle pomůže a.. Po dlouhém vybírání jsem se rozhodl pro Lily, doma si dal panáka, zavolal, objednal se na další den k večeru.

DEN D
Blížím se k Jakubáku, připravuji telefon a volám (ted je tam rekonstrukce, lidí tam bylo zrovna jak sraček a já s telefonem v ruce čekám - ale bylo mi to vlastně všechno u prdele, i kdyby to věděli). Lily mi oznámila, že mám počkat 5 min, že „je ještě v pokoji“, což mě celkem rozesmálo. Tak jsem šel bokem, abychom se s „pánem“ nestřetli. Sice někdo vyšel, ale z dálky ten týpek nevypadal, že by potřeboval chodit na privát. Poté přišla sms, že můžu dovnitř, jdu ke dveřím, bzučák, jdu nahoru, ale netuše do jakého patra. Tak jdu dál, dál.. další sms „X. patro“. V patře dvoje dveře a přemýšlím na které zaklepat, jelikož na jednich byla cedulka s mužským jménem, blížím se k těm bez cedulky. Samozřejmě, než zatukám tak se otevřou dveře s cedulkou :lol:

Usměvavá Lily, plánoval jsem podat ruku, ale předběhla mě! (fotky dost klamou, asi bych jí nepoznal :D tím ale nic neřikám, sexy je!). >Pokoj, domluva „co bych si přál?“ „45min…bez..orál“ „jo“ „a do pusy“ „jo“ > mám se svléknout, samozřejmě junior už dávno v pozoru, pohled na Lily, která se samozřejmě usmála :D > sprcha > pokoj. Lily ve spodním prádle a já s ručníkem. No, ani nevím, jak popsat to, co jsem mi dělo v hlavě, protože to nejde :D Ani nevím, ale sundavám ručník a cítím se opravdu blbě :D Ptá se, jestli jako v pohodě, že vypadám nervozně (nwm, co přesně řekla), tak jí říkám, že je to moje „poprvé“ „úplně poprvé nebo poprvé na privátě?“ „úplně“ „ooo + úsměv“ :D Sedl jsem si a pár sekund o tom mluvíme, „proč?, jestli to není škoda“, apod. Moc nevím co říct, nechtěl jsem tam probírat svoje problémy. Samozřejmě, že je to škoda, ale takový pako jako já.. bych byl panic do třiceti. Pak teda, že se nelíbá a neprstit. A také se zeptala= ujistila, že mi bylo 18! Pak se svlíká, ležím, orál a! než se dotkne prohlásí „neboj, nebolí to“ :lol: :lol:

Chvilku orál a ptá se, co dál, tak jako, že jdem na to. (ještě jsem se neudělal). Kondom, ona jde nahoru. Když se podíváme do očí tak usmějem, tak jako byla dobrá nálada. Dost se snažila, přirazela tak silně, až jsem se bál o Juniora, aby ho nezlomila :D po několika minutách prohlásila, že už nemůže :lol: Tak jsem se jako pravý gentleman obětoval a šel nahoru, ale odpadl jsem dřív než ona :D (boleli mě ruce :D) Ono se to nezdá, ale je to fuška :D Ještě jsem nebyl. > výměna polohy, zezadu… I u toho jsem odpadl a v hlavě si říkám, kde to vázne?! Pak, „co dál?“, chvilku trapné ticho a pak prohlásila něco jako „to se setkali ti pravý“ :D Měl jsem v plánu tolik poloh (zezadu v leže, 69,..), ale pak si na žádnou nevzpomněl. Pak šla ještě nahoru, pak já nahoře s její nohou přes hrud. Ještě jsem nebyl. Poté dlouhý, opravdu dlouhý orál. Stále nic. Pak říkám, jestli můžu ještě nahoru, ok, kondom, ale odpadnu opět po chvilce.

Stále jsem nebyl. Ptám se, kolik zbývá času, „konec“. Pravděpodobně jsme přetáhli, asi jí mě bylo líto, tak myslela, že to dám.. Ale nic.. Sprcha, oblíkám se, rozloučím se a jdu.

EPILOG
Co se týče Lily, i když fotky dost klamou, tak je stejně sexy a rozhodně jsem neplánoval otočku, naopak… Nebudu něco známkovat, stejně nemám s čím porovnávat, ale všechno jednička podtržená s hvězdičkou. Jsem rád, že jsem nenarazil na nějakou krávu.
Pokud bych měl hodnotit sám sebe, děs a hrůza. Sice jsem jí trochu „ošahával“, ale moc se nesnažil. Ani jsem se nedotkl prsou, ani jsem jí nikde nelíbal. Já jsem takovej hubenej a ona se mě jako moc nedotýkala, tak mi to bylo blbý :D Nevím, kde se stala chyba.. Když jsem s holkama, tak jsem nervozní jen na začátku, pak mluvím plynule a skvěle.. To je jak s tou holkou z šaliny. Ale prostě Junior byl takovej ztuhlej :D Při šukání jsem toho moc necítil, asi je to tak normální, ale přece jen.. jsem obřezanej a když honím, tak ho prvně držím v ruce a používám gel, a sex i orál je přece jen něco jiného. Nebo ho mám malýho. A asi jsem od sexu čekal mnohem víc. Neříkám, že to není pěkný, ale asi s holkou, ke které něco cítíte a ona k vám, asi to bude dost jiný (lepší).

Nevím, ale dal bych si za to nejradši facku. Tohle se asi ještě nikomu nestalo a Lily se i s ostatními slečnami po mém odchodu trochu nasmáli :D Když mi ho ke konci kouřila, což bylo snad přes 5 min, bylo mi jí celkem líto.. Kdybych věděl, že se neudělám, zeptal bych se, zda můžu já jí, jestli by mě to nenaučila. Protože jsem se toho vlastně moc nenaučil.

Nejsem ani nasranej, ale ani štastnej.. Jestli Vás zajímá, co holka z šaliny.. viděl jsem jí den po návštěvě Lily, sice menší pokrok, ale neodvážil jsem se říct Ahoj.. Vystoupili jsme na Grohove, oba máme školu stejným směrem, vždycky jdu do školy, takže mě vidělal vždycky zezadu, ale tentokrát jsem šel aspo naproti jí. Podíval se jí v podstatě poprvé pořádně do obličeje, hlavně do očí, ale ona na mě ne. Projel mi mráz po zádech. Pravděpodobně ani o mě neví. Sice je to taková holka, která chce kluka (jde poznat z jejího fcb, od kamarádek..) ale asi je zamilovaná do jiného. Zítra jí uvidím asi naposled.

Jsem neuvěřitelný pako. Bojím říct holce ahoj a ted se bojím jít i na privát… (né že bych se bál jít na privát, ale ted bych s u Lily cítil fuckt jak blb)

Vím, nebyla to tak ani recenze, proto jsem to nakonec nedával k Lily.

Snad jsem nenapsal abnormální blbost,.. Případně to smažu

DEN POTÉ
BOLÍ ME VŠECHNY SVALY V TĚLE :lol:
Naposledy upravil Nads dne čtv 16. dub 2015, 23:45, celkově upraveno 8
Nads

Re: Moje poprvé (Lily, Jakubák)

Příspěvekod sumiiik » čtv 16. dub 2015, 18:41

Měl jsi to klidně dát do jejího vlákna,je to recenze i když trošku "neobvyklá"...
Jenom nějak nevěřím tomu že by někdo byl až takový ťunťa...
A nebo sis napoprvé nevybral tu správnou.
sumiiik

Příspěvekod Nads » čtv 16. dub 2015, 19:41

Spíš než recenze to jsou moje problémy...
Jak tunta? :lol: fakt díky :lol: :?
Nads

Příspěvekod sumiiik » čtv 16. dub 2015, 20:30

Zase si to tak neber,asi nemáš smysl pro humor.
sumiiik

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 16. dub 2015, 20:31

sumiiik píše:Měl jsi to klidně dát do jejího vlákna,je to recenze i když trošku "neobvyklá"...
Jenom nějak nevěřím tomu že by někdo byl až takový ťunťa...
A nebo sis napoprvé nevybral tu správnou.

Se sumiiikem souhlasím, že by se Nads nemusel obávat recenzi vložit i přímo do vlákna Lily (popř. aspoň odkaz). Že by byl "ťunťa" nebo si vybral špatně, to se mi nezdá :roll: .

Mnoho začátečníků založilo vlákno typu "Poprvé" apod., ale jakmile získali nějakou radu nebo tip, už se neozvali. Nads však nikoliv. Osobně si cením jeho upřímně a poutavě vylíčeného příběhu. "Happy end" ve formě vyvrcholení se nekonal, což se může stát každému... Věřím, že u další návštěvy by již nechyběl :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod antonio22 » čtv 16. dub 2015, 22:05

Tak podivej mladej:-) mne je 30. Holek jsem mel dost. Studoval jsem VS v brne a plnymi dousky si uzival studentsky zivot. Ale - ted zpozorni. Leto jsem byl poprve v zivote za prostitutkou..taky jsem se neudelal, taky jsem skoro nic necitil pri zasunu. Da se rict ze tve pocity byly dost podobne mym. Clovek si toho vysni, naplanuje co vsechno s ni bude delat..a prd:-) tak se neplas, a sbirej zkusenosti. Jestli jsi byl panic, tak to mozna nevis, ale bez kondomu to je sto a jedna. Tim nechci rict abys to delal na private bez gumy. Najdi si holku,treba ne moc hezkou, ale at te na ni aspon neco pritahuje a upak si to uzijes paradne;-)
antonio22

Příspěvekod sweetmarion » čtv 16. dub 2015, 22:32

nevím proč je u chlapů panictví takové stigma :D o panenství jsem přišla o chloupek později a nelituji toho, byl to pravý čas :D znala jsem i panice, kteří byli starší, přitom příjemní, inteligentní hoši, kterým jen nebylo jedno s kým o to přijdou...

ale máš životní zážitek, hezky jsi o něm napsal..i ty hrubky jdou odpustit :D a jednou jsem nelitovala slečnu, které se recenze týká...myslím, že budeš patřit k těm, které si bude pamatovat, v tom pozitivnějším směru :) pro změnu čtení i pro "druhou stranu" zajímavé :)

věř si a měj se rád, bez toho chlap v posteli marný ;) snad najdeš takovou, která tvoji sexualitu probudí a nechá plně rozvinout (myšleno outside sex bussiness) ;) good luck
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod prince of Wales » čtv 16. dub 2015, 22:56

Nads tak ty jsi fakt dost hustý týpek. Hezky jsi to napsal. Závidím ti že ti je 20 let a řešíš takový problém sám se sebou sama
prince of Wales

Příspěvekod polav » čtv 16. dub 2015, 23:38

Nads píše:Řekl bych vám, co přeskočit a co přečíst, aby Vám to něco dalo, ale vím, že Vám to celý nedá vůbec nic.

Mně to dalo hodně, dobře jsem se pobavil (to myslím v dobrým, ne na Tvůj úkor). Baví mě číst, když se tady někdo podělí o své pocity a průběh návštěvy ;)

Nads píše:Sice někdo vyšel, ale z dálky ten týpek nevypadal, že by potřeboval chodit na privát.

Ono to není tak, že by na privát chodili zoufalci, co by si jinak nezasouložili. Každý k tomu má svůj důvod, může to být klidně i pohodlí ;) Třeba Prince of Wales nebo Dobermann jsou velice atraktivní a na priváty taky chodí :mrgreen:

Nads píše:...mám se svléknout, samozřejmě junior už dávno v pozoru, pohled na Lily, která se samozřejmě usmála

Správný gentleman ví, jak projevit ženě své sympatie :D Tím chci říct, že tohle ženu spíš potěší ;)

Nads píše:Nevím, ale dal bych si za to nejradši facku. Tohle se asi ještě nikomu nestalo...

Naopak, je to úplně normální věc. Kdyby se někdo ptal, nikdy jsem tohle nenapsal, ale i mně se to už přihodilo :)
Na privátě jde jenom o sex. Až si najdeš holku a budeš k ní něco cítit, bude to diametrálně odlišný zážitek. Emoce, které na privátě chybí, to je rozdíl mezi sexem a milováním se.

A ano, sex může být dřina, třeba v tom aspoň najdeš důvod, proč začít sportovat ;) A vůbec, jestli máš nějakou tu hodinu týdně čas, začni chodit do posilky a pořádně jíst, aby jsi nějaký to kilo nabral. Je Ti 20, máš ještě pár let, kdy s minimálním úsilím můžeš mít dobré výsledky. U chlapa sice vzhled není to nejdůležitější, ale i tak na to holky dají, když dobře vypadáš, obzvláště ty mladý. Časem začne být důležitější Tvůj společenský status, ale to je ta těžší část a na tom budeš makat celý život :)

Pokud jde o tu slečnu z šaliny, normálně za ní běž, oslov ji: "Ahoj, ty chodíš do [jméno školy], že?"..."Já chodím na blabla, tak tě tady právě občas vídám. A jak se ti tam líbí, do kolikáťáku chodíš?"... "Aha, tak to už tě čeká maturita..."... Můžeš se ptát z čeho bude maturovat, respektive jestli to je už vysokoškolačka, tak jaký dělá obor, čím chce být atd. Za chvíli se něčeho chytneš, tím spíš, když říkáš, že většinou s holkama mluvit nemáš problém. Není to kdoví jak duchaplný, ale stejně bych s tím za ní klidně šel. Nebo vymyslíš něco lepšího. O nic nejde, nemusí to být perfektní, pokud to není nějaká namyšlená kráva nebo nepřijdeš s něčím typu: "Ahoj kotě, máš krásný kozy, tebe bych rád ohnul.", tak Ti pomůže. Ženy jsou od přírody empatické a pokud ji nějak neurazíš, tak na Tebe bude milá, takže se nemusíš bát :) V tomhle se člověk musí otrkat a svědomitě můžu říct, že nikdy to nebylo tak hrozný, aby to za tu zkušenost nestálo.

No, jdu si dát sprchu a spát, stejně se to nejspíš nedá číst, to co tady píšu, a ráno až si to po sobě přečtu, tak to s hanbou smažu :lol:
polav

Příspěvekod Dobermann » pát 17. dub 2015, 1:40

Ženskou v šalině bych taky neoslovil, z toho si nic nedělej. A vydržet hodinu
a neudělat se, to je spíš plus než mínus:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod jemný01 » pát 17. dub 2015, 12:44

Je to hodně zvláštní, že ses nemohl udělat. Až příliš zvláštní. Ve tvém případě (když jsi na privátu poprvé a hlavně to, že jsi panic) se spíš dá očekávat přesný opak v podobě předčasného vyvrcholení. Nic nepřirozeného. S pěknou mladou holkou (jakou nejspíš Lili je, ještě jsem u ní nebyl) je to téměř automatické. A zdaleka ne jen u začátečníka. Guma při sexu to nevysvětluje, orál ti přece dělala bez. Jestli ty si tak trochu nevymýšlíš :) Pokud ne, tak se omlouvám. Možná trpíš nějakým nepopsaným(?) syndromem. Vysvětlil by ti jej fundovaný sexuolog ze zdejších řad. Třeba se nakonec o tobě bude psát v odborné literatuře :lol:
Každopádně nevěš hlavu, vše se časem upraví... jako u každého z nás.
jemný01

Příspěvekod acx » pát 17. dub 2015, 13:11

jemný01 píše:Je to hodně zvláštní, že ses nemohl udělat. Až příliš zvláštní. Ve tvém případě (když jsi na privátu poprvé a hlavně to, že jsi panic) se spíš dá očekávat přesný opak v podobě předčasného vyvrcholení. Nic nepřirozeného. S pěknou mladou holkou (jakou nejspíš Lili je, ještě jsem u ní nebyl) je to téměř automatické. A zdaleka ne jen u začátečníka. Guma při sexu to nevysvětluje, orál ti přece dělala bez. Jestli ty si tak trochu nevymýšlíš :) Pokud ne, tak se omlouvám. Možná trpíš nějakým nepopsaným(?) syndromem. Vysvětlil by ti jej fundovaný sexuolog ze zdejších řad. Třeba se nakonec o tobě bude psát v odborné literatuře :lol:

Nedělej z komára velblouda ... :roll: :roll: :roll: , nestraš ho, ještě navrhni amputaci nepotřebného údu :mrgreen:
Z jednoho vzorku dělat závěr, poruchu ? :roll: To by každý byl sexuálně neschopný, včetně tebe. :lol:
Jednodušší vysvětlení je, že velký stres, očekávání, to že si nevěřil, možná dlouho nestříkal, vykonalo svoje. :idea:
A není první ani poslední, řadě jedinců se to stalo poprvé ... .
Příště bude vědět jak to funguje a bylo by vhodné, aby si vybral zkušenější, tak kolem 30, aby nebyl nervozní ze svojí vrstevnice ... .
Je nutný reparát co nejdřív, nebrat si to do hlavy, říct si, že nejhorší mám za sebou .... . :wink:
acx

Příspěvekod stahnito » pát 17. dub 2015, 14:08

acx píše:
jemný01 píše:Je to hodně zvláštní, že ses nemohl udělat. Až příliš zvláštní. Ve tvém případě (když jsi na privátu poprvé a hlavně to, že jsi panic) se spíš dá očekávat přesný opak v podobě předčasného vyvrcholení. Nic nepřirozeného. S pěknou mladou holkou (jakou nejspíš Lili je, ještě jsem u ní nebyl) je to téměř automatické. A zdaleka ne jen u začátečníka. Guma při sexu to nevysvětluje, orál ti přece dělala bez. Jestli ty si tak trochu nevymýšlíš :) Pokud ne, tak se omlouvám. Možná trpíš nějakým nepopsaným(?) syndromem. Vysvětlil by ti jej fundovaný sexuolog ze zdejších řad. Třeba se nakonec o tobě bude psát v odborné literatuře :lol:

Nedělej z komára velblouda ... :roll: :roll: :roll: , nestraš ho, ještě navrhni amputaci nepotřebného údu :mrgreen:
Z jednoho vzorku dělat závěr, poruchu ? :roll: To by každý byl sexuálně neschopný, včetně tebe. :lol:
Jednodušší vysvětlení je, že velký stres, očekávání, to že si nevěřil, možná dlouho nestříkal, vykonalo svoje. :idea:
A není první ani poslední, řadě jedinců se to stalo poprvé ... .
Příště bude vědět jak to funguje a bylo by vhodné, aby si vybral zkušenější, tak kolem 30, aby nebyl nervozní ze svojí vrstevnice ... .
Je nutný reparát co nejdřív, nebrat si to do hlavy, říct si, že nejhorší mám za sebou .... . :wink:

Já to mám opačně, jsem nervózní ze starší :D
stahnito

Příspěvekod sumiiik » pát 17. dub 2015, 15:58

acx píše: a bylo by vhodné, aby si vybral zkušenější, tak kolem 30, aby nebyl nervozní ze svojí vrstevnice ...

Takhle nějak jsem to chtěl říct,myslím že nějaká "starší" by pro něho byla výhodnější.
Kolega jarjaroslav je jiného názoru,tak to má být,sto lidí sto chutí... :)
sumiiik

Příspěvekod Dobermann » pát 17. dub 2015, 16:59

Chce to takovou, se kterou nervózní nebude, nemá to nic společného s věkem, ale s vzájemným souzněním a to se z obrázku nepozná.
Třeba taková Míša ex-Bella by mu určitě sednula, řekl bych. Ale kde je jí konec?
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Další

Zpět na Diskuse na téma