polav píše:Dobermann píše:nikdo tu na tebe neni zvedavej
Za sebe mohu říct, že je
to není moc k chlubení

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
polav píše:Dobermann píše:nikdo tu na tebe neni zvedavej
Za sebe mohu říct, že je
Nads píše:Lidi, ale začíná se tu spíš řešit můj osobní problém
scarywarrior píše: Tak si s tou slečnou promluv a řekni jí, ať tě tím provede. Užij si třeba i tu společnou sprchu a ať ti sama ukáže, jak na ni máš sáhnout, atd. Nejenom, že se tak zbavíš ostychu, ale kde jinde si můžeš ženskou takhle ošahat, projít si celým sexem a ještě s odborným výkladem...
jarjaroslav píše: Ty jsi na rozdíl ode mne normální, neváhej a klidně možnosti "sex koučinku" využij.
gogo123 píše:Myslím, že to moc řešíte. Každé zvířátko ví kam to strčit a tady z toho děláte vědu.
gogo123 píše:jarjaroslav píše: Ty jsi na rozdíl ode mne normální, neváhej a klidně možnosti "sex koučinku" využij.
Myslím, že to moc řešíte. Každé zvířátko ví kam to strčit a tady z toho děláte vědu. Čím víc to řešíte, tím více máte komplexů.
Jaroslave,
mohl by ses svěřit, jestli ti ten bordel prospěl, či budeš platit za ženskou do konce života ??
gogo123 píše:Jaroslave,
mohl by ses svěřit, jestli ti ten bordel prospěl, či budeš platit za ženskou do konce života ??
jemný01 píše: Jen snílci a věřitelé v pohádky (typu Gogo..nic ve zlém) si myslí, že existuje něco jako láska a sex zadarmo. Někdo výstižně napsal "muž za sex vždycky platí... penězi v tom lepším případě".
01Pete píše:jemný01 píše: Jen snílci a věřitelé v pohádky (typu Gogo..nic ve zlém) si myslí, že existuje něco jako láska a sex zadarmo. Někdo výstižně napsal "muž za sex vždycky platí... penězi v tom lepším případě".
No to už je až příliš skeptické. S láskou to bývá totiž mnohem, mnohem krásnější.
Jenže cesta k tomu bývá jaksi trnitější a hlavně zpravidla o hodně delší, ale nemusí jít vždy o peníze. A než člověk dojde k cíli, tak si může třeba jinde odskočit za peníze. Ale je to stále jen hodinovka, krása svádění je pryč.
Příkladem může být však i třetí cesta jistý Američan Feynmann. Představoval se jako fyzik (byl nositel Nobelovy ceny) a hráč na bonga. Hodně pobýval v Latinské Americe, večery trávil v barech.
A měl zajímavou zásadu, nikdy v baru za ženskou neplatil. A pokud neplatil, tak mu dala, když zaplatil, tak nebylo prý nic.
(Richard P. Feynman: To nemyslíte vážně, pane Feynmane! Dobrá kniha i pro nefyziky! Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. http://cs.wikiquote.org/wiki/Richard_Feynman )
No u mne to bylo bohužel skoro vždy naopak, no nejsem naštěstí fyzik. Faktem ale je, že jsem si tu knihu tehdy nepřečetl. A teď balím kočky v tanečních kavárnách, spíše neplatím...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků