Hledat  

Moje poprvé (Lily, Jakubák)

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Moje poprvé (Lily, Jakubák)

Příspěvekod Dobermann » pon 20. dub 2015, 22:51

polav píše:
Dobermann píše:nikdo tu na tebe neni zvedavej

Za sebe mohu říct, že je :P

to není moc k chlubení :oops:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod jarjaroslav » úte 21. dub 2015, 0:25

Nads píše:Lidi, ale začíná se tu spíš řešit můj osobní problém :lol:

Nads, užívej si slávu :wink: .

scarywarrior píše: Tak si s tou slečnou promluv a řekni jí, ať tě tím provede. Užij si třeba i tu společnou sprchu a ať ti sama ukáže, jak na ni máš sáhnout, atd. Nejenom, že se tak zbavíš ostychu, ale kde jinde si můžeš ženskou takhle ošahat, projít si celým sexem a ještě s odborným výkladem :D ...

Dobrý nápad, zvažoval jsem vyzkoušet, ale dosud jsem se k tomu plně nedotlačil. Když jsem se snažil aspoň získat názor na svůj "výkon", setkal jsem se s "Ehm, no..." a shovívavým úsměvem :lol: . Že jsem hodně pasivní a stále úplně nevím, kam a jak sáhnout, to vím, ale jestli to potřebuji slyšet i od někoho jiného... Na priváty také chodím, aby mi aspoň hodinu nikdo neřekl, co jsem za idiota a co jsem udělal špatně. Nads, Ty jsi na rozdíl ode mne normální, neváhej a klidně možnosti "sex koučinku" využij :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod gogo123 » úte 21. dub 2015, 17:31

jarjaroslav píše: Ty jsi na rozdíl ode mne normální, neváhej a klidně možnosti "sex koučinku" využij :wink: .

Myslím, že to moc řešíte. Každé zvířátko ví kam to strčit a tady z toho děláte vědu. Čím víc to řešíte, tím více máte komplexů.

Jaroslave,
mohl by ses svěřit, jestli ti ten bordel prospěl, či budeš platit za ženskou do konce života ??
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Nads » úte 21. dub 2015, 20:10

gogo123 píše:Myslím, že to moc řešíte. Každé zvířátko ví kam to strčit a tady z toho děláte vědu.

No kdybys viděl mě :lol: Kdyby si ho tam Lily nedala :lol: Sice si to moc nepamatuju, ale možná se mi ho tam pak jednou podařilo strčit, ale i tak to trvalo :lol:
Nads

Příspěvekod Dobermann » úte 21. dub 2015, 21:05

gogo123 píše:
jarjaroslav píše: Ty jsi na rozdíl ode mne normální, neváhej a klidně možnosti "sex koučinku" využij :wink: .

Myslím, že to moc řešíte. Každé zvířátko ví kam to strčit a tady z toho děláte vědu. Čím víc to řešíte, tím více máte komplexů.

Jaroslave,
mohl by ses svěřit, jestli ti ten bordel prospěl, či budeš platit za ženskou do konce života ??

to by ses divil, nakrýt fenu třeba, kolik majitelů musí pejskovi ukazovat co s tím:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod jarjaroslav » úte 21. dub 2015, 22:11

gogo123 píše:Jaroslave,

Gogo, miluji Tvé upřímné otázky (obzvláště ale, když se netýkají mě). Pošeptal bych Ti odpověď do ucha, ale nejsme tu sami :lol: . Teď vážně... Možná jsem dospěl do tak zvrácené fáze, že v případě dostatku financí by mi to ani nevadilo. Čím mi priváty prospěly? Zlepšení komunikace se ženami a menší ostych - ale bez využití k tomu, abych je dostal do postele? Donedávna jsem si myslel, že i nějaké sexuální zkušenosti, ale mám podobný pocit jako Nads... Budoucnost věštit neumím, třeba mě zítra (dneska už to asi nestihne) sbalí krásná holka a na priváty se vykašlu... Stačí tato zpověď?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod ppppp » stř 22. dub 2015, 1:06

n
Naposledy upravil ppppp dne ned 17. led 2016, 3:34, celkově upraveno 1
ppppp

Příspěvekod jemný01 » stř 22. dub 2015, 12:28

Jarjaroslave, nic si nevyčítej. Naprosto s tebou souhlasím. Priváty a jiné formy placeného sexu jsou nejschůdnější cestou, jak dojít svých drobných cílů. Buď rád, že jsi na to přišel v tak útlém věku. Jen snílci a věřitelé v pohádky (typu Gogo..nic ve zlém :lol: ) si myslí, že existuje něco jako láska a sex zadarmo. Někdo výstižně napsal "muž za sex vždycky platí... penězi v tom lepším případě".
jemný01

Příspěvekod 01Pete » stř 22. dub 2015, 13:28

jemný01 píše: Jen snílci a věřitelé v pohádky (typu Gogo..nic ve zlém :lol: ) si myslí, že existuje něco jako láska a sex zadarmo. Někdo výstižně napsal "muž za sex vždycky platí... penězi v tom lepším případě".

No to už je až příliš skeptické. S láskou to bývá totiž mnohem, mnohem krásnější.
Jenže cesta k tomu bývá jaksi trnitější a hlavně zpravidla o hodně delší, ale nemusí jít vždy o peníze. A než člověk dojde k cíli, tak si může třeba jinde odskočit za peníze. Ale je to stále jen hodinovka, krása svádění je pryč.

Příkladem může být však i třetí cesta jistý Američan Feynmann. Představoval se jako fyzik (byl nositel Nobelovy ceny) a hráč na bonga. Hodně pobýval v Latinské Americe, večery trávil v barech.
A měl zajímavou zásadu, nikdy v baru za ženskou neplatil. A pokud neplatil, tak mu dala, když zaplatil, tak nebylo prý nic.
(Richard P. Feynman: To nemyslíte vážně, pane Feynmane! Dobrá kniha i pro nefyziky! Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. http://cs.wikiquote.org/wiki/Richard_Feynman )
No u mne to bylo bohužel skoro vždy naopak, no nejsem naštěstí fyzik. Faktem ale je, že jsem si tu knihu tehdy nepřečetl. A teď balím kočky v tanečních kavárnách, spíše neplatím...
01Pete

Příspěvekod GeorgeX » stř 29. dub 2015, 21:48

viewtopic.php?f=2&t=1414
Nads: Jestli by jsi hledal někoho staršího, tak Danielka by mohla být dobrá volba. Aspoň podle referencí od bývalých paniců :D
GeorgeX

Příspěvekod kflint » ned 10. kvě 2015, 21:29

01Pete píše:
jemný01 píše: Jen snílci a věřitelé v pohádky (typu Gogo..nic ve zlém :lol: ) si myslí, že existuje něco jako láska a sex zadarmo. Někdo výstižně napsal "muž za sex vždycky platí... penězi v tom lepším případě".

No to už je až příliš skeptické. S láskou to bývá totiž mnohem, mnohem krásnější.
Jenže cesta k tomu bývá jaksi trnitější a hlavně zpravidla o hodně delší, ale nemusí jít vždy o peníze. A než člověk dojde k cíli, tak si může třeba jinde odskočit za peníze. Ale je to stále jen hodinovka, krása svádění je pryč.

Příkladem může být však i třetí cesta jistý Američan Feynmann. Představoval se jako fyzik (byl nositel Nobelovy ceny) a hráč na bonga. Hodně pobýval v Latinské Americe, večery trávil v barech.
A měl zajímavou zásadu, nikdy v baru za ženskou neplatil. A pokud neplatil, tak mu dala, když zaplatil, tak nebylo prý nic.
(Richard P. Feynman: To nemyslíte vážně, pane Feynmane! Dobrá kniha i pro nefyziky! Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. http://cs.wikiquote.org/wiki/Richard_Feynman )
No u mne to bylo bohužel skoro vždy naopak, no nejsem naštěstí fyzik. Faktem ale je, že jsem si tu knihu tehdy nepřečetl. A teď balím kočky v tanečních kavárnách, spíše neplatím...

Feynman (např. vedl výpočetní středisko při stavbě první atomové bomby) to napřed zkoušel klasicky (chlubil se co dělá, koupil pití,večeři) a výsledek nula. Pak mu nějaký starý kavárník poradil "ničím se nechlubte a nic jim nekupujte" (když se chlubil, že je profesor, měly ho za lháře, protože byl moc mladý) a vycházelo to. Je taky fakt, že v barech trávil strašnou spoustu času.... Ale naučil jsem se od něho něco jiného - když šéf říká blbost, řeknu mu přimo, že je to blbost. Proto jsem taky celý život OSVČ....
kflint

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma