Čaute chlapi....
zhruba před týdnem jsem za Zuzkou byl. Docela náhodou, protože jsem dlouho sháněl nějakou slečnu na hluboký orál. Vybral jsem si Miu, podle recenzí je na něj nejlepší ona. Ale bohužel Mia zrovna nemohla tak jsem zvolil Zuzku, protože inzeruje taky hluboký orál. Upřímě řečeno, chodím hlavně kvůli tomu!
Mia nemohla, tak jsem se domluvil se Zuzkou. Po telefonu moc milá, domluvili jsme se že deepthroat zvládne i s přirážením (velké překvapení!, protože většina ženskejch to inzeruje ale pak se začne hned vymlouvat a že si to korigují samy a kecy...), navedla mě, otevřela mi v prádelku, domluvili jsme se co to bude a na jak dlouho. Dal jsem jí penízky, doprovodila mě do sprchy. Vrátím se do pokoje, šla do sprchy Zuzka.
Přišla ze sprchy, lehla za mnou a začla si hned hrát rukou se mnou. Říkám jí, ať si ho veme do pusy....hned jak jsem řekl udělala...chvíli kouřila pěkně zlehka...pak jsem jí chytl za vlasy a začal si sám přirážet až na doraz...to jsem byl hotovej...po pár minutách mi naznačila, že jak jí rvu za ty vlasy tak jí to bolí

omluvil jsem se jí a chytl jí za celou hlavu a jeli jsme dál....nadoraz, až na mandličky....Po chvíli jsem jí řekl ať si klekne, že si stoupnu....hned všechno bez jakýchkoliv debat udělala....Klečela podemnou a zase pěkně držela tu svoji pusinku....držel jsem jí za hlavu a pěkně přirážel....takhle jsem se jí udělal pěkně až do krku....v momentě kdy jsem se udělal tak mě ještě tak minutu dodělávala pusinkou, vysála všechno...až když jsem jí řekl že stačí tak mě pustila

Nadšení!!! Že konečně nějaká ženská udělá co slibuje, nebo spíš nechá si dělat!!
Celá první ''krční akce'' mohla trvat 10 minut.
Poté jsme 15 minut kecaly a pak jí říkám, pojď si se mnou hrát, zkusíme to znovu....zase opět bez řečí mě vzala do pusy a hned si hrála...opět jsem jí hlavu rukama rval až na doraz....po chvíli říkám, lehni si na kraj postele na záda a hlavu dolu....hned! otočka nastavila papulu a já jí pěkně v kleče přirážel zase až do krku, kde to mám nejradši!!! Chlapi, nekecám....mám 18cm a rval jsem jí ho nadoraz co to šlo....nic nenamítala, ptal jsem se jí jestli jí to nevadí a že v pohodě tak jsem jel dál, u toho držel a kochal se těma jejíma ceckama!!!....boleli mě nohy, tak jsem si zase lehnul na záda ona zas hned hubu na mým péru a jela jak datel....k tomu jsem jí sem tam pomohl rukama a trošku ji přidusil...říkám jí, hraj si s koulema,,,,hned začala lízat koule a já se při tom dodělal rukou....když to na mě šlo, říkám vem si ho do pusy a zase jsem jí pěkně nakrmil až dozadu na mandličky....a to sem jí ládoval dobrých 30 minut v kuse svoje péro do huby. Obdivuju jí

Celkově abych to shrnul....nešel jsem na šuk, šel jsem na orál, na DEEPTHROAT, kterej se mi splnil....takže jsem si taky zašukal, ale pusu a krk.
Postava - každá ženská umí bejt krásná...mám radši hubený, ale Zuzka, uplně krásná baba! jasný, má nějaký kilo navíc, ale nic za co by se musela stydět.
Kozy - obrovská a v pohodě!
Pokec - v pohodě
Orál - nezapomenutelnej!!
Jinak byl jsem na hodinku, kuřba bez gumy za 1500,--Kč.
Nakonec jsem byl rád že jsem byl u Zuzky, protože pokud se o Mie píše, že je nejlepší, tak se mám ještě pořád na co těšit

a Mia taky

Zuzi děkuji za krásnej zážitek