Hledat  

Zuzka privát Mia Brno - má někdo zkušennost ?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Zuzka privát Mia Brno - má někdo zkušennost ?

Příspěvekod PeHe » pát 10. dub 2015, 12:29

Má někdo zkušenost se Zuzkou , privát Mia Brno 722509376?
http://www.privatmia.cz/index3.php?gid=58
PeHe

Re: Zuzka privát Mia Brno - má někdo zkušennost ?

Příspěvekod mike987 » úte 12. kvě 2015, 8:12

přidávám se tady ke kolegovi byl někdo za ni?? nové fotky vypadají super vypadá na slušnou prsatici :D
mike987

Příspěvekod vulcan » úte 12. kvě 2015, 9:51

mike987 píše:přidávám se tady ke kolegovi byl někdo za ni?? nové fotky vypadají super vypadá na slušnou prsatici :D

Je to zkušená, příjemná žena, opravdu s barokními tvary :D .
Ač jsem spíše na hubené, štíhlé a nemusím mít nutně prsatice, jsem spíše dolňák, tak jsem se nechal zlákat velmi příjemným hlasem a rozumnou konverzací po telefonu - a nelitoval jsem. Fotky jsou její, přivítala mně v decentním úboru, šatech , v lodičkách, a slušelo jí to.
Má zkušenosti z jiných privátů, ale u ní to spíše působilo kladně, ty zkušenosti využila pro dobro návštěvníka, umí se přizpůsobit, snaží se , aby byl spokojen.
Postava je opravdu kyprá, pro ty, co mají rádi prsatice a kde je kam co chytnou, tak je to dobrý tip.
Na to, že je tělnatější, tak její postava je poměrně pevná :wink: , nicméně objemná je. :D
vulcan

Příspěvekod nokid » sob 4. črc 2015, 0:30

Jo, dnes jsem u ní byl, je v pohodě akorát jsem nebyl její typ. Pouze uváděná výška nesedí, má tak o 5 cm méně. Nedělá to dlouho, asi tři měsíce a za pochvalu stojí, že mě vzala bez objednání - za 5min po příchodu... To nemyslím jako příklad k následování!
Tajný tip: na tento víkend annoncuje speciální cenu: 1.000/hod.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod peterpan » sob 4. črc 2015, 12:28

Nechal jsem se zlákat fotkama. Nejsou falešný .ale přidávají ji. Holka abych tak řekl průměr neurazí , ale ani nenadchne.
peterpan

Zkušenost

Příspěvekod majiricek » ned 27. pro 2015, 1:04

Čaute chlapi....
zhruba před týdnem jsem za Zuzkou byl. Docela náhodou, protože jsem dlouho sháněl nějakou slečnu na hluboký orál. Vybral jsem si Miu, podle recenzí je na něj nejlepší ona. Ale bohužel Mia zrovna nemohla tak jsem zvolil Zuzku, protože inzeruje taky hluboký orál. Upřímě řečeno, chodím hlavně kvůli tomu!
Mia nemohla, tak jsem se domluvil se Zuzkou. Po telefonu moc milá, domluvili jsme se že deepthroat zvládne i s přirážením (velké překvapení!, protože většina ženskejch to inzeruje ale pak se začne hned vymlouvat a že si to korigují samy a kecy...), navedla mě, otevřela mi v prádelku, domluvili jsme se co to bude a na jak dlouho. Dal jsem jí penízky, doprovodila mě do sprchy. Vrátím se do pokoje, šla do sprchy Zuzka.
Přišla ze sprchy, lehla za mnou a začla si hned hrát rukou se mnou. Říkám jí, ať si ho veme do pusy....hned jak jsem řekl udělala...chvíli kouřila pěkně zlehka...pak jsem jí chytl za vlasy a začal si sám přirážet až na doraz...to jsem byl hotovej...po pár minutách mi naznačila, že jak jí rvu za ty vlasy tak jí to bolí :) omluvil jsem se jí a chytl jí za celou hlavu a jeli jsme dál....nadoraz, až na mandličky....Po chvíli jsem jí řekl ať si klekne, že si stoupnu....hned všechno bez jakýchkoliv debat udělala....Klečela podemnou a zase pěkně držela tu svoji pusinku....držel jsem jí za hlavu a pěkně přirážel....takhle jsem se jí udělal pěkně až do krku....v momentě kdy jsem se udělal tak mě ještě tak minutu dodělávala pusinkou, vysála všechno...až když jsem jí řekl že stačí tak mě pustila :)
Nadšení!!! Že konečně nějaká ženská udělá co slibuje, nebo spíš nechá si dělat!!
Celá první ''krční akce'' mohla trvat 10 minut.
Poté jsme 15 minut kecaly a pak jí říkám, pojď si se mnou hrát, zkusíme to znovu....zase opět bez řečí mě vzala do pusy a hned si hrála...opět jsem jí hlavu rukama rval až na doraz....po chvíli říkám, lehni si na kraj postele na záda a hlavu dolu....hned! otočka nastavila papulu a já jí pěkně v kleče přirážel zase až do krku, kde to mám nejradši!!! Chlapi, nekecám....mám 18cm a rval jsem jí ho nadoraz co to šlo....nic nenamítala, ptal jsem se jí jestli jí to nevadí a že v pohodě tak jsem jel dál, u toho držel a kochal se těma jejíma ceckama!!!....boleli mě nohy, tak jsem si zase lehnul na záda ona zas hned hubu na mým péru a jela jak datel....k tomu jsem jí sem tam pomohl rukama a trošku ji přidusil...říkám jí, hraj si s koulema,,,,hned začala lízat koule a já se při tom dodělal rukou....když to na mě šlo, říkám vem si ho do pusy a zase jsem jí pěkně nakrmil až dozadu na mandličky....a to sem jí ládoval dobrých 30 minut v kuse svoje péro do huby. Obdivuju jí :)
Celkově abych to shrnul....nešel jsem na šuk, šel jsem na orál, na DEEPTHROAT, kterej se mi splnil....takže jsem si taky zašukal, ale pusu a krk.
Postava - každá ženská umí bejt krásná...mám radši hubený, ale Zuzka, uplně krásná baba! jasný, má nějaký kilo navíc, ale nic za co by se musela stydět.
Kozy - obrovská a v pohodě!
Pokec - v pohodě
Orál - nezapomenutelnej!!
Jinak byl jsem na hodinku, kuřba bez gumy za 1500,--Kč.
Nakonec jsem byl rád že jsem byl u Zuzky, protože pokud se o Mie píše, že je nejlepší, tak se mám ještě pořád na co těšit :) a Mia taky :-D
Zuzi děkuji za krásnej zážitek ;-)
majiricek

Re: Zkušenost

Příspěvekod sumiiik » ned 27. pro 2015, 1:34

majiricek píše:Jinak byl jsem na hodinku, kuřba bez gumy za 1500,--Kč.

To jako fakt?? :shock: :shock:
Já jsem myslel že kouř bez gumy bývá tak za 500-700,ale asi jsem se spletl.
sumiiik

Příspěvekod majiricek » ned 27. pro 2015, 11:19

Mohl jsem vše, ale na šuk sem neměl ani pomyšlení když jsem jí šukal krk :)
majiricek

Zuzka 722 509 376

Příspěvekod jarjaroslav » sob 30. led 2016, 22:57

Pokud se nepletu, nějaká Zuzka s číslem 722 509 376 má působit každý víkend ve studiu Madam Angelly jako subinka (sólo) :roll: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod frantavb » ned 31. led 2016, 0:53

Taky jsem to někde zaregistroval, ale vysloveně takhle to v inzerátu napsáno nebylo. Já jsem to poznal že to bylo foceno u Angelly podle stejné tapety na zdi.
frantavb

Příspěvekod jarjaroslav » úte 2. úno 2016, 3:29

frantavb píše:Taky jsem to někde zaregistroval, ale vysloveně takhle to v inzerátu napsáno nebylo. Já jsem to poznal že to bylo foceno u Angelly podle stejné tapety na zdi.

Angella to již má i na webu.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod frantavb » úte 2. úno 2016, 23:40

Taky jsem si toho už všimnul. A ty musíš mít nějaký tajný zdroj když jsi to věděl ještě než to měla Angella na webu.
frantavb

Re: Zkušenost

Příspěvekod taxikar » sob 14. led 2017, 11:08

sumiiik píše:
majiricek píše:Jinak byl jsem na hodinku, kuřba bez gumy za 1500,--Kč.

To jako fakt?? :shock: :shock:
Já jsem myslel že kouř bez gumy bývá tak za 500-700,ale asi jsem se spletl.

No já sobně bych do toho nešel. A tak jsme dotyčnou zavrhl byť jsme milovníkem dam kypřejších tvarů. Ale pokud dělá orál bez je to riziko. Jinak se mi slečna líbí.
taxikar

Příspěvekod karloskaja » sob 14. led 2017, 12:02

zdar, máte prosím někdo číslo na tu Zuzku z privatu Mia?
karloskaja

Příspěvekod jarjaroslav » sob 14. led 2017, 15:31

karloskaja píše:zdar, máte prosím někdo číslo na tu Zuzku z privatu Mia?

:arrow: http://www.eroticke-privaty.cz/842334-zuzka-privat-brno
jarjaroslav

Další

Zpět na Dotazy na dívky