Tak jsem si dal sprchu, ona už čekala a vyslíkla se. No postava hrůza, ale jak jsem už psal, nadrženej a prase, takže to bych překousl. No ale teď to teprve začalo. Na otázku co spolu budeme dělat jsem odpověděl, že jsme si to přece vyříkali a že mě jde o anál, pánský anál s masáží prostaty. A najednou bylo-to nedělám, to taky nedělám a tamto taky ne. A já Ti to nepotvrdila a tak. Říkám, vždyt jsem to jasně psal a ještě jsem i volal dopředu. A to ne, a to já si myslela, že jsi někdo jinej. A jak jsme se tak bavili najednou říká: Já si říkala doufám, že nebudeš ten s tím análem. Takže se se mnou domlouvala, ale už věděla, že to nevyjde, nebo si myslela, že jí dám prachy a půjdu??? Já jí řekl, že teda pojedu, a nenadával jsem, to už by stejně bylo jedno. No ale doma se mě to rozleželo, tak jsem jí ještě napsal z amatérů-...Hele zajímala by mě jedna věc- Proč jsi mě teda do telefonu neřekla, že to neděláš. Toi že jsi to napsala, nechápu, ale když už Ti i volám hodinu dopředu a ty mě řekneš že v pohodě. Můžeš mě to aspoň napsat. Nic jsem Ti neudělal...
Odpověď žádná, ale to jsem čekal. Takže chlapi, i když vím, že na to každý nevleze, varuji těch pár procent, kteří by do toho chtěli jít. Fakt to nestojí za to. A i když jste na baculky, tak ten obličej je fakt hrůza. Zezadu by se to dalo vydržet

Takže pokud má někdo z vás zkušenosti, napište, zajímalo by mě jestli je to fakt taková koza pitomá jak si myslím. Ono je málo ženských, které dělají anál, Pa a ještě lížou.
Zdar!