Hledat  

Česká Třebová Baculinka53

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Česká Třebová Baculinka53

Příspěvekod bari » pon 13. črc 2015, 8:12

Zdar chlapi, pokud by jste zabrousili do tohoto města, dejte si bacha na baculinka53 (nick z amatérů) . Dva dny dopředu jsem se domluvil že pojedu okolo (přes Českou Třebovou). Domluvil jsem si praktiky a cenu. Hodinu dopředu zavolám, mám přijet. nahlásil jsem se svým nickem, takže vše probíhalo tak jak má. Když jsem dojel, úplně jsem se vyděsil. Postava hrůza, obličej ještě horší. Ale jsem staré prase co vleze (možná ani ne skoro) na všechno. Tak jsem si řekl, zašukám si, a pojedu. Měli jsme domluvený anál, pak mě ona měla namasírovat prostatu a když zbyde chvilka piss (do toho bych s ní nešel) . Jo a ještě mě tvrdila, že dělá i lízání PA.
Tak jsem si dal sprchu, ona už čekala a vyslíkla se. No postava hrůza, ale jak jsem už psal, nadrženej a prase, takže to bych překousl. No ale teď to teprve začalo. Na otázku co spolu budeme dělat jsem odpověděl, že jsme si to přece vyříkali a že mě jde o anál, pánský anál s masáží prostaty. A najednou bylo-to nedělám, to taky nedělám a tamto taky ne. A já Ti to nepotvrdila a tak. Říkám, vždyt jsem to jasně psal a ještě jsem i volal dopředu. A to ne, a to já si myslela, že jsi někdo jinej. A jak jsme se tak bavili najednou říká: Já si říkala doufám, že nebudeš ten s tím análem. Takže se se mnou domlouvala, ale už věděla, že to nevyjde, nebo si myslela, že jí dám prachy a půjdu??? Já jí řekl, že teda pojedu, a nenadával jsem, to už by stejně bylo jedno. No ale doma se mě to rozleželo, tak jsem jí ještě napsal z amatérů-...Hele zajímala by mě jedna věc- Proč jsi mě teda do telefonu neřekla, že to neděláš. Toi že jsi to napsala, nechápu, ale když už Ti i volám hodinu dopředu a ty mě řekneš že v pohodě. Můžeš mě to aspoň napsat. Nic jsem Ti neudělal...
Odpověď žádná, ale to jsem čekal. Takže chlapi, i když vím, že na to každý nevleze, varuji těch pár procent, kteří by do toho chtěli jít. Fakt to nestojí za to. A i když jste na baculky, tak ten obličej je fakt hrůza. Zezadu by se to dalo vydržet :-). Ale takovou domluvu jsem zažil pouze jednou a to jsem dal otočku, takže toto byla moje druhá otočka. Mimochodem jsem měl po trase domluvené ještě dvě kočky ( s tím že když tak zavolám) , ale projel jsem a jel až k Třebové tak jsem je nekontaktoval. Bohužel na návrat už bylo pozdě, tak jsem to vzdal.
Takže pokud má někdo z vás zkušenosti, napište, zajímalo by mě jestli je to fakt taková koza pitomá jak si myslím. Ono je málo ženských, které dělají anál, Pa a ještě lížou.
Zdar!
bari

Re: Česká Třebová Baculinka53

Příspěvekod Chris Redfield » pon 13. črc 2015, 17:40

tak dík za info a upozornění to se cení. dobře že jsi jel pryč a nedal jí ani korunu takové je potřeba trestat !
Chris Redfield

Příspěvekod bari » pon 13. črc 2015, 21:13

Není zač :-) . Od toho tady všichni jsme aby jsme varovali, hodnotili a chválili. Pokud zachráním aspoň pár chlapů od vyhozené tisícovky budu rád.
bari

Příspěvekod bari » pon 13. črc 2015, 21:21

Ještě když jsem u toho:

http://nick.amateri.cz/baculinka53
bari

Příspěvekod sumiiik » úte 14. črc 2015, 19:47

bari píše:Ještě když jsem u toho:

http://nick.amateri.cz/baculinka53

Sakra ta snad váží víc než já...A to je co říct... :lol:
sumiiik

Příspěvekod herman » úte 3. kvě 2016, 8:59

bari píše:Zdar chlapi, pokud by jste zabrousili do tohoto města, dejte si bacha na baculinka53 (nick z amatérů) . Dva dny dopředu jsem se domluvil že pojedu okolo (přes Českou Třebovou). Domluvil jsem si praktiky a cenu. Hodinu dopředu zavolám, mám přijet. nahlásil jsem se svým nickem, takže vše probíhalo tak jak má. Když jsem dojel, úplně jsem se vyděsil. Postava hrůza, obličej ještě horší. Ale jsem staré prase co vleze (možná ani ne skoro) na všechno. Tak jsem si řekl, zašukám si, a pojedu. Měli jsme domluvený anál, pak mě ona měla namasírovat prostatu a když zbyde chvilka piss (do toho bych s ní nešel) . Jo a ještě mě tvrdila, že dělá i lízání PA.
Tak jsem si dal sprchu, ona už čekala a vyslíkla se. No postava hrůza, ale jak jsem už psal, nadrženej a prase, takže to bych překousl. No ale teď to teprve začalo. Na otázku co spolu budeme dělat jsem odpověděl, že jsme si to přece vyříkali a že mě jde o anál, pánský anál s masáží prostaty. A najednou bylo-to nedělám, to taky nedělám a tamto taky ne. A já Ti to nepotvrdila a tak. Říkám, vždyt jsem to jasně psal a ještě jsem i volal dopředu. A to ne, a to já si myslela, že jsi někdo jinej. A jak jsme se tak bavili najednou říká: Já si říkala doufám, že nebudeš ten s tím análem. Takže se se mnou domlouvala, ale už věděla, že to nevyjde, nebo si myslela, že jí dám prachy a půjdu??? Já jí řekl, že teda pojedu, a nenadával jsem, to už by stejně bylo jedno. No ale doma se mě to rozleželo, tak jsem jí ještě napsal z amatérů-...Hele zajímala by mě jedna věc- Proč jsi mě teda do telefonu neřekla, že to neděláš. Toi že jsi to napsala, nechápu, ale když už Ti i volám hodinu dopředu a ty mě řekneš že v pohodě. Můžeš mě to aspoň napsat. Nic jsem Ti neudělal...
Odpověď žádná, ale to jsem čekal. Takže chlapi, i když vím, že na to každý nevleze, varuji těch pár procent, kteří by do toho chtěli jít. Fakt to nestojí za to. A i když jste na baculky, tak ten obličej je fakt hrůza. Zezadu by se to dalo vydržet :-). Ale takovou domluvu jsem zažil pouze jednou a to jsem dal otočku, takže toto byla moje druhá otočka. Mimochodem jsem měl po trase domluvené ještě dvě kočky ( s tím že když tak zavolám) , ale projel jsem a jel až k Třebové tak jsem je nekontaktoval. Bohužel na návrat už bylo pozdě, tak jsem to vzdal.
Takže pokud má někdo z vás zkušenosti, napište, zajímalo by mě jestli je to fakt taková koza pitomá jak si myslím. Ono je málo ženských, které dělají anál, Pa a ještě lížou.
Zdar!

Ano i já mám podobnou zkušenot, že jsem se kdysi domluvil na análu a na místě mi bylo řečeno, že to ze zdravotních důvodů nejde, byla to tehdy slečna Yveta v Brně na Běhopunské, privat Eden.
herman

Příspěvekod bari » stř 29. bře 2017, 7:59

Tak pánové pozor ta pinda změnila nick-na amíkách je to teď hvezdule12
https://www.amateri.com/cs/user/1004644/hvezdule12
bari

Příspěvekod Htc7777 » sob 19. srp 2017, 10:58

720 631 809, baculka, hnědé kudrnaté vlasy, něpěkný obličej, tělo bacule, celkem pěkná prsa, byl jsem u ní jednou na půl hodiny, věk cca 55, něco mi nesedlo, ona se snažila, ale opakovat nebudu.
Htc7777

Příspěvekod arturhol » čtv 24. srp 2017, 10:04

Htc7777 píše:720 631 809, baculka, hnědé kudrnaté vlasy, něpěkný obličej, tělo bacule, celkem pěkná prsa, byl jsem u ní jednou na půl hodiny, věk cca 55, něco mi nesedlo, ona se snažila, ale opakovat nebudu.

a co si v té půlhodině měl a za kolik? :)
arturhol

Příspěvekod Htc7777 » úte 8. kvě 2018, 6:33

arturhol píše:
Htc7777 píše:720 631 809, baculka, hnědé kudrnaté vlasy, něpěkný obličej, tělo bacule, celkem pěkná prsa, byl jsem u ní jednou na půl hodiny, věk cca 55, něco mi nesedlo, ona se snažila, ale opakovat nebudu.

a co si v té půlhodině měl a za kolik? :)

honění a klasiku
Htc7777

Příspěvekod Vejliska » stř 30. kvě 2018, 19:33

má nyní nick hvezdule12
Vejliska

Zpět na Dívky mimobrněnské