Hledat  

Rybina

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Rybina

Příspěvekod atlas24 » stř 9. pro 2015, 23:11

Ahoj lidi. Poslední dobou tady často čtu, že se hodně setkáváte se zápachem u holek. Přemýšleli jste někdy nad tím ve které době to bylo? Mám takový dojem, že vůně ženského klína není jen tak závislá na tom jak moc se žena myje tam dole, ale taky v jakém období se nachází. Co mám zkušenosti, tak nejvíce voňavý klín má žena asi tak 10 - 14 dní po menstruaci. Je to odzkoušené u více žen a podle mě to víceméně funguje. Zajímá mě váš názor a byl bych rád, kdyby i ženy napsaly své zkušenosti. Přece jen svému "zařízení" rozumí nejlíp samy a pokud to nejsou úplné šmudly, tak u sebe změny pozorují. Hezký večer všem a voňavým klínům zdar.
atlas24

Re: Rybina

Příspěvekod neznamy » čtv 10. pro 2015, 4:16

To je jasný. Já se před zaplacením návštěvy vždy nejdřív ptám, kdy to dívka naposledy dostala, pak se mrknu do grafu a vidím, jak velká pravděpodobnost zápachu to bude... Imho jsou důležitější faktory, hlavně samozřejmě hygiena, nejen jak často se myje, ale i čím - levné obyčejné mýdlo není ideální volbou.
neznamy

Příspěvekod sweetmarion » čtv 10. pro 2015, 14:49

oo...tady někdo opravdu přemýšlí, atlas24 dokonce provedl i malý výzkum...a měl by mít pravdu...v tom období totiž obvykle probíhá ovulace (když žena neužívá HA) a příroda tomu tak chtěla, abychom právě v té době muže co nejvíce přitahovaly a oni s námi chtěli kopulovat, neboť v této době je největší pravděpodobnost početí :D mluvili jste někdy třeba se svou přítelkyní, která by vám možná něco vysvětlila o fungování ženského těla? :D

ano, hormonální činnost tohle především ovlivňuje...těsně před tím než je menstruace viditelná, jde cítit...osobně ani sama sobě nevoním :lol: další věc je, když má někdo přirozeně nějakou nerovnováhu a tak. Každý člověk "voní" jinak...může za to spousta věcí...i čistý (rozuměj právě okoupaný) člověk může jít cítit...pot nebo i jiná sekrece...a to jak u mužů, tak i u žen...(více samozřejmě to "cítím" u mužů, jak někteří chudáci asi za to nemohou, ale hrozně hrozně jdou cítit). Nevím jestli jako u mužů, tak i u žen k tomu přispívají faktory jako špatná životospráva, kouření, ...některým mužům, tak smrdí ejakulát, že mám co dělat, abych si neublinkla (co teprve ty chudery, které dělají orál bez...bleee) :D
Pak jsou tu věci jako kvasinky...svině hnusné, otravné :D určitě jste si už vygooglili, že je to stav, když se přemnoží organismy, které jsou tělu přirozené...a asi milion důvodů, co ten stav vyvolává...antibiotika, reakce na chemikálie...změna pracího prášku, mýdla, užívání tamponů (=reakce na vysušenou sliznici), přehnaná hygiena = časté sprchování a používání mýdel a gelů na intimní hygienu neurčenou (TOMU SE ASI ŽÁDNÁ SLEČNA V TÉTO A PŘÍBUZNÉ BRANŽI NEVYHNE :D a ano, lepší než obyčejné mýdlo je i pouze voda), tak i nedostatečná hygiena ještě v kombinaci s častou sexuální aktivitou...pořád někdo jiný tam něco strká a něco jako braní ohledů mu nic neříká :D velice častým důvodem je v této kategorii zavlečení kvasinek ve střevech do pochvy, kde tyto "jiné" kvasinky vyvolají přemnožení=infekce...pokud některá nabízí i anál a nechá se střídavě píchat do obou otvorů...nemůžete se divit :D Ale i bez toho ...i mně se stává, že mi chtějí sahat na zadek a třeba i do něj! a pak se hrozně diví, když už jim nedovolím mi sahat jinde...tak jako jim nedovolím sahat na má intimní místa, když si předtím sahali na ty svá...sorry, mám se ráda a kvasinkové infekce nesnáším...posledních pár let se mi jim dařilo vyhýbat :D

No a když se dva dny neumyjete, tak smrdíme každý...a v těch místech asi nejvíce :D

Další věc...během léčby žádný sex :D kondom nezabraňuje přenosu (jenom tu pravděpodobnost snižuje, ale přenáší se přes kůži, jako taky herpes nebo HPV), u mužů se často nic neprojevuje, ale jsou z nich príma přenašeči :D kteří tam infekci způsobují zase a znovu...třeba přítelkyně nebo manželky pak mohou pořád přemýšlet, proč se u nich kvasinky objevují zase a znovu, když se tolik snaží všechno, co je způsobuje eliminovat :D :D

(invektivy si nechte pro sebe, nebo je směřujte přímo na mě, soukromě a věnujte se tématu...vy víte kdo)
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod yukon » sob 12. pro 2015, 18:14

Co je horší, zápach z vagíny nebo z úst ?
yukon

Příspěvekod bohdan » sob 30. dub 2016, 22:57

yukon píše:Co je horší, zápach z vagíny nebo z úst ?

dábelská milenka - zkažený zuby
zkažený zuby - Meggie,
Radka - rybí výtok
bohdan

Příspěvekod yukon » čtv 5. kvě 2016, 20:18

bohdan píše:
yukon píše:Co je horší, zápach z vagíny nebo z úst ?

dábelská milenka - zkažený zuby
zkažený zuby - Meggie,
Radka - rybí výtok

Ema - vorvaní tuk
yukon

Příspěvekod taxikar » sob 21. kvě 2016, 22:00

No hnus je jakýkoliv smrad, za mě njhnusnější Berenika - Micinka BRNO - smrad, pes, moč, ona páchne. Otevřela mi nahá a prchal jsem. Vinohrady.
taxikar

Příspěvekod typek.88 » čtv 30. čer 2016, 17:58

amateri: --Micinka-Brno

Micinka z Vinohrad aneb bacule smrdutá.. Ta má zapařenou díru a olezlý rty i na fotkách :!: A reál je ještě horší, protože je to ve 4D (i se zápachem) už po otevření dveří :roll:
typek.88

Příspěvekod bohdan » úte 12. črc 2016, 11:28

No jsou i horší věc jako gonorela, chlamýdie...
bohdan

Zpět na Diskuse na téma