oo...tady někdo opravdu přemýšlí, atlas24 dokonce provedl i malý výzkum...a měl by mít pravdu...v tom období totiž obvykle probíhá ovulace (když žena neužívá HA) a příroda tomu tak chtěla, abychom právě v té době muže co nejvíce přitahovaly a oni s námi chtěli kopulovat, neboť v této době je největší pravděpodobnost početí

mluvili jste někdy třeba se svou přítelkyní, která by vám možná něco vysvětlila o fungování ženského těla?

ano, hormonální činnost tohle především ovlivňuje...těsně před tím než je menstruace viditelná, jde cítit...osobně ani sama sobě nevoním

další věc je, když má někdo přirozeně nějakou nerovnováhu a tak. Každý člověk "voní" jinak...může za to spousta věcí...i čistý (rozuměj právě okoupaný) člověk může jít cítit...pot nebo i jiná sekrece...a to jak u mužů, tak i u žen...(více samozřejmě to "cítím" u mužů, jak někteří chudáci asi za to nemohou, ale hrozně hrozně jdou cítit). Nevím jestli jako u mužů, tak i u žen k tomu přispívají faktory jako špatná životospráva, kouření, ...některým mužům, tak smrdí ejakulát, že mám co dělat, abych si neublinkla (co teprve ty chudery, které dělají orál bez...bleee)

Pak jsou tu věci jako kvasinky...svině hnusné, otravné

určitě jste si už vygooglili, že je to stav, když se přemnoží organismy, které jsou tělu přirozené...a asi milion důvodů, co ten stav vyvolává...antibiotika, reakce na chemikálie...změna pracího prášku, mýdla, užívání tamponů (=reakce na vysušenou sliznici), přehnaná hygiena = časté sprchování a používání mýdel a gelů na intimní hygienu neurčenou (TOMU SE ASI ŽÁDNÁ SLEČNA V TÉTO A PŘÍBUZNÉ BRANŽI NEVYHNE

a ano, lepší než obyčejné mýdlo je i pouze voda), tak i nedostatečná hygiena ještě v kombinaci s častou sexuální aktivitou...pořád někdo jiný tam něco strká a něco jako braní ohledů mu nic neříká

velice častým důvodem je v této kategorii zavlečení kvasinek ve střevech do pochvy, kde tyto "jiné" kvasinky vyvolají přemnožení=infekce...pokud některá nabízí i anál a nechá se střídavě píchat do obou otvorů...nemůžete se divit

Ale i bez toho ...i mně se stává, že mi chtějí sahat na zadek a třeba i do něj! a pak se hrozně diví, když už jim nedovolím mi sahat jinde...tak jako jim nedovolím sahat na má intimní místa, když si předtím sahali na ty svá...sorry, mám se ráda a kvasinkové infekce nesnáším...posledních pár let se mi jim dařilo vyhýbat

No a když se dva dny neumyjete, tak smrdíme každý...a v těch místech asi nejvíce

Další věc...během léčby žádný sex

kondom nezabraňuje přenosu (jenom tu pravděpodobnost snižuje, ale přenáší se přes kůži, jako taky herpes nebo HPV), u mužů se často nic neprojevuje, ale jsou z nich príma přenašeči

kteří tam infekci způsobují zase a znovu...třeba přítelkyně nebo manželky pak mohou pořád přemýšlet, proč se u nich kvasinky objevují zase a znovu, když se tolik snaží všechno, co je způsobuje eliminovat

(invektivy si nechte pro sebe, nebo je směřujte přímo na mě, soukromě a věnujte se tématu...vy víte kdo)