|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
arsen píše:Zdarec chlapy mam takové dotaz.Jsem nováček a chtěl jsem se zeptat jakými slovy nebo vetou se u tapiny objednat. Např. Budu ji volat a ona to zvedne se slovy "Lenka prosím" předem diky za radu
arsen píše:Zdarec chlapy mam takové dotaz.Jsem nováček a chtěl jsem se zeptat jakými slovy nebo vetou se u tapiny objednat. Např. Budu ji volat a ona to zvedne se slovy "Lenka prosím" předem diky za radu
arsen píše:Ok chlapy dik za rady.A můžete mi i nějakou tu slečnu napoprvé doporučit aby jsem si hned při první návštěvě privatu neudělal odpor k privatum díky
acx píše:A raději si s ní zopakuj, co nabízí, aby jsi se na místě nedozvěděl, že ona vůbec neví, co v inzerátu nabízí, to ten padouch šéf tam napsal něco, co ona ani náhodou nenabízí, nikdy nabízet nebude a za nic nemůže.
jarjaroslav píše:acx píše:A raději si s ní zopakuj, co nabízí, aby jsi se na místě nedozvěděl, že ona vůbec neví, co v inzerátu nabízí, to ten padouch šéf tam napsal něco, co ona ani náhodou nenabízí, nikdy nabízet nebude a za nic nemůže.
Nechceš po začátečníkovi už moc? Pokud nenarazí na masérku, tak by se klasického sexu mohl dočkat snad u každé. A co dotyčná slíbí v telefonu, to stejně nemusí platit i na místě...
arsen píše:První návštěva privátu zamnou a teď hurá do další.
arsen píše:jarjaroslav ty jsi byl navstivit Gábinku z privátu půvabná Gabinka?pokud ano tak jaké s ni mas zkusenosti?dik
arsen píše:První návštěva privátu zamnou a teď hurá do další.Uvažuji stále nad Gábinkou u puvabne gabinky ale podle toho co jsem četl tak je to napul jedni pochvaluji druzi nadavaji.je na vyzkoušení??dik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků