Hledat  

rady novicům

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

rady novicům

Příspěvekod arsen » sob 23. led 2016, 3:15

Zdarec chlapy mam takové dotaz.Jsem nováček a chtěl jsem se zeptat jakými slovy nebo vetou se u tapiny objednat. Např. Budu ji volat a ona to zvedne se slovy "Lenka prosím" předem diky za radu
arsen

Re: rady novicům

Příspěvekod jarjaroslav » sob 23. led 2016, 10:46

arsen píše:Zdarec chlapy mam takové dotaz.Jsem nováček a chtěl jsem se zeptat jakými slovy nebo vetou se u tapiny objednat. Např. Budu ji volat a ona to zvedne se slovy "Lenka prosím" předem diky za radu

Myslím, že se na to zde už někdo ptal... Pokud se tak pěkně představí a budeš mít aspoň trochu jistotu, že mluvíš skutečně s dotyčnou, co takhle: "Ahoj, mohl bych se zastavit v 10:00/objednat na 10:00?" Netřeba zdůvodňovat účel návštěvy, ona ví, proč voláš :D . Připrav si další náhradní termíny, pokud nebude mít volno...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod acx » sob 23. led 2016, 15:37

arsen píše:Zdarec chlapy mam takové dotaz.Jsem nováček a chtěl jsem se zeptat jakými slovy nebo vetou se u tapiny objednat. Např. Budu ji volat a ona to zvedne se slovy "Lenka prosím" předem diky za radu

Nechci tě brát iluze, ale obvykle uslyšíš jen "Prosím", potom se pro jistotu zeptej, s kým to vlastně mluvíš. :lol: Aby jsi se nedomlouval nevědomky s někým jiným a tebou očekávaná slečna se nedivila, co to vlastně domluvila. :P
A raději si s ní zopakuj, co nabízí, aby jsi se na místě nedozvěděl, že ona vůbec neví, co v inzerátu nabízí, to ten padouch šéf tam napsal něco, co ona ani náhodou nenabízí, nikdy nabízet nebude a za nic nemůže. :lol:
acx

Příspěvekod arsen » sob 23. led 2016, 17:21

Ok chlapy dik za rady.A můžete mi i nějakou tu slečnu napoprvé doporučit aby jsem si hned při první návštěvě privatu neudělal odpor k privatum díky
arsen

Příspěvekod jarjaroslav » sob 23. led 2016, 18:40

arsen píše:Ok chlapy dik za rady.A můžete mi i nějakou tu slečnu napoprvé doporučit aby jsem si hned při první návštěvě privatu neudělal odpor k privatum díky

Těžko říct, když neznáme Tvé preference (cca věk, vzhled, služby...).

acx píše:A raději si s ní zopakuj, co nabízí, aby jsi se na místě nedozvěděl, že ona vůbec neví, co v inzerátu nabízí, to ten padouch šéf tam napsal něco, co ona ani náhodou nenabízí, nikdy nabízet nebude a za nic nemůže.

Nechceš po začátečníkovi už moc :wink: ? Pokud nenarazí na masérku, tak by se klasického sexu mohl dočkat snad u každé. A co dotyčná slíbí v telefonu, to stejně nemusí platit i na místě...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod acx » sob 23. led 2016, 20:39

jarjaroslav píše:
acx píše:A raději si s ní zopakuj, co nabízí, aby jsi se na místě nedozvěděl, že ona vůbec neví, co v inzerátu nabízí, to ten padouch šéf tam napsal něco, co ona ani náhodou nenabízí, nikdy nabízet nebude a za nic nemůže.

Nechceš po začátečníkovi už moc :wink: ? Pokud nenarazí na masérku, tak by se klasického sexu mohl dočkat snad u každé. A co dotyčná slíbí v telefonu, to stejně nemusí platit i na místě...

Myslím, že nechci tak moc. Ptaní zde mu jde docela dobře. :wink:
A zeptat se po telefonu je jednodušší než na místě a také otočky je daleko snažší. :lol: Otočky ale musí udělat sám.
Ale pokud se někdo pořád ptal, tak tam stejně nešel. :lol: Nejjednodušší je skočit do toho, stejně jde jen o peníze ... .
Jinak podrží mu každá, jen si musí ujasnit co chce, mladou, zkušenou, ... . Jen aby nechtěl 3 slečny v jedné. :lol:
acx

Příspěvekod arsen » sob 23. led 2016, 22:40

Tak moje preference jsou nějaká mladší kolem tech 25 cernovlasa menší a stihlejsi kolem těch 55kg a služby klasika oral a i ten analek znate nějakou takovou?os co jsem se tak dival na netu tak můj typ by mohla byt Gabinka z puvabne gabinky ale podle komentu co jsem. Tady četl. Tak nevím.ale budu velice rad za nějaký typ na divku
arsen

Příspěvekod arsen » stř 27. led 2016, 19:54

První návštěva privátu zamnou a teď hurá do další.Uvažuji stále nad Gábinkou u puvabne gabinky ale podle toho co jsem četl tak je to napul jedni pochvaluji druzi nadavaji.je na vyzkoušení??dik
arsen

Příspěvekod jarjaroslav » stř 27. led 2016, 20:49

arsen píše:První návštěva privátu zamnou a teď hurá do další.

Nezapomeň se potom podělit o zážitky :wink:.
jarjaroslav

Příspěvekod arsen » stř 27. led 2016, 22:40

jarjaroslav ty jsi byl navstivit Gábinku z privátu půvabná Gabinka?pokud ano tak jaké s ni mas zkusenosti?dik
arsen

Příspěvekod acx » čtv 28. led 2016, 17:47

arsen píše:jarjaroslav ty jsi byl navstivit Gábinku z privátu půvabná Gabinka?pokud ano tak jaké s ni mas zkusenosti?dik

Mám dojem, že jaroslav chtěl říct, že jsi na řadě teď ty. :P
acx

Příspěvekod hardysek » čtv 28. led 2016, 18:26

No tak to je pěkný, že arsen už má první návštěvu privátu za sebou, ale u které byl se asi nedozvíme. Že se mu to zřejmě líbilo, lze usuzovat pouze z jeho výroku - hurá do další.
Opravdu zvláštní pojetí recenze.
Copak se asi dozvíme o Gábince až ji navštíví ?
hardysek

Příspěvekod arsen » pát 29. led 2016, 18:16

Napodruhe jsem navštívil Sabinu z žabovřesek a musím říct ze domluva po tel. Ok příjemný hlas a na místě mne uvirala pusou na tvář po menším pokecu jsem sel sel do sprchy a když jsem se vrátil čekala v posteli zacli jsme hlazenim pak mi chvylku kourila a pak jsme šli na věc prostridali jsme vice poloh a pak jsme vše zakoncili opět kourenim takže mohu říct ze jsem byl spokojen a už hledam nejaku na třetí návštěvu. Začíná se mi na privatech líbit
arsen

Příspěvekod Fuckingshit » sob 30. led 2016, 0:17

Ok no komu by se nelíbilo že... jenom mít prachy ;-) A příště už piš recenze přímo do vláken dané slečny ;-)
Fuckingshit

Příspěvekod gogo123 » stř 3. úno 2016, 19:10

arsen píše:První návštěva privátu zamnou a teď hurá do další.Uvažuji stále nad Gábinkou u puvabne gabinky ale podle toho co jsem četl tak je to napul jedni pochvaluji druzi nadavaji.je na vyzkoušení??dik

Určitě do třetice zajdi za půvabnou Gábinkou :lol: :lol: :lol: ...... ta tě vyléčí :mrgreen:
veni vidi vici
gogo123

Další

Zpět na Diskuse na téma