Hledat  

rady novicům

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: rady novicům

Příspěvekod arsen » čtv 4. úno 2016, 2:23

A super cítím sarkazmus takže radši nezajdu chci si za svoje dědictví pořádně užít na privatech a ne aby jsem se musel o něčem dohadovat(o prachy mi nejde!) a gogo jestli mas nějakou zkušenost z nějaké nedaleke minulosti tak se podel dik klidně i pres SZ.
arsen

Příspěvekod nortex5 » ned 7. úno 2016, 0:36

No jen abys to svoje dedictvi nerozfofroval jak v kurva hosi gutentag :-)
nortex5

Příspěvekod arsen » ned 7. úno 2016, 6:03

Jen se neboj už sem kupil pštrosa a teď kupim deckam kolotoč a budu na něm týden jezdit ozraty :D :mrgreen: :mrgreen:
arsen

Příspěvekod Lukin02 » ned 6. bře 2016, 16:35

Muzu se zeptat na to, pokud prijdete na privat nebo do bytu k divce poprve, jak probiha predstaveni ? Podate si jen ruku anebo se i predstavite jmenem? Ptam se proto, ze jednak ty holky maji fake prezdivky a jednak jsou ukecane, alespon se to tu foru casto pise. Tak si rikam, jestli jim vubec rikat svoje prave krestni jmeno.
Lukin02

Příspěvekod neznamy » ned 6. bře 2016, 21:13

Ja osobne rikam prave krestni jmeno, praci, oblast odkud pochazim a takove obecne pravdive info. Nerikam konkretni info jako prijmeni, mesto, nazev firmy kde pracuji apod.
neznamy

Příspěvekod jarjaroslav » ned 6. bře 2016, 22:07

Lukin02 píše:Muzu se zeptat na to, pokud prijdete na privat nebo do bytu k divce poprve, jak probiha predstaveni ? Podate si jen ruku anebo se i predstavite jmenem? Ptam se proto, ze jednak ty holky maji fake prezdivky a jednak jsou ukecane, alespon se to tu foru casto pise. Tak si rikam, jestli jim vubec rikat svoje prave krestni jmeno.

Jak již naznačoval kolega, pro představení stačí říct: "Ahoj, já jsem Lukáš." Pokud na ni budeš jen civět, představí se asi ona sama, aby nějak prolomila ledy a mohla Tě zavést do pokoje, kde si převezme peníze. S (ne)podáním ruky si starosti nedělej, jako žena je společensky významnější, tudíž ruku podává ona. Jestli máš ale extrémní obavu o soukromí, jméno si vymysli (někteří jedinci prý používají rozdílná jména u telefonování - domluvy, telefonování - před privátem a při příchodu na privát :lol: ). Když bude ťapina moc zvědavá, začni být také zvědavý, poté ji zvědavost přejde :D .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod yukon » úte 8. bře 2016, 20:23

jarjaroslav píše:
Lukin02 píše:Muzu se zeptat na to, pokud prijdete na privat nebo do bytu k divce poprve, jak probiha predstaveni ? Podate si jen ruku anebo se i predstavite jmenem? Ptam se proto, ze jednak ty holky maji fake prezdivky a jednak jsou ukecane, alespon se to tu foru casto pise. Tak si rikam, jestli jim vubec rikat svoje prave krestni jmeno.

Jak již naznačoval kolega, pro představení stačí říct: "Ahoj, já jsem Lukáš." Pokud na ni budeš jen civět, představí se asi ona sama, aby nějak prolomila ledy a mohla Tě zavést do pokoje, kde si převezme peníze. S (ne)podáním ruky si starosti nedělej, jako žena je společensky významnější, tudíž ruku podává ona. Jestli máš ale extrémní obavu o soukromí, jméno si vymysli (někteří jedinci prý používají rozdílná jména u telefonování - domluvy, telefonování - před privátem a při příchodu na privát :lol: ). Když bude ťapina moc zvědavá, začni být také zvědavý, poté ji zvědavost přejde :D .

Ztráta času nějakým představováním, stejně holka za tři minuty zapomene jak jsi se představil. Nejvíc co holku zajímá je jak se dlouho chceš zdržet, podle toho tě zkasíruje a hned tě nažene do koupelny aby jsi neměl čas si to rozmyslet a nezdrhl. Jedna dobrá rada : nikdy nedávej peníze holce, aniž by jsi viděl vysvlečenou min. do prádla. Pokud se ti bude zdát, že má na sobě něco neobvyklého, například nějaké vyrážky, pupínky, či velký pupek nebo lhala o svém věku, sbal se a bez řečí odejdi nebo řekni, že jsi měl jinou představu, ať prolhaný kurvisko přemýšlí, kde udělala chybu. Hlavně se nesmíš bát se ozvat, jsou to tvé prachy a ty přece chceš si kvalitně užít, no ne ?
yukon

Příspěvekod jarjaroslav » úte 8. bře 2016, 23:10

yukon píše:Hlavně se nesmíš bát se ozvat, jsou to tvé prachy a ty přece chceš si kvalitně užít, no ne ?

yukon má pravdu, je třeba být asertivní. Na druhou stranu, někdy je lepší oželet vložené finance a vyhnout se konfliktu :wink: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Lukin02 » úte 8. bře 2016, 23:48

Dik za rady myslim ze lzou skoro vsechny ohledne veku nebo vzhledu, asi je nutny kompromis.
Naposledy upravil Lukin02 dne stř 20. čer 2018, 22:29, celkově upraveno 1
Lukin02

Příspěvekod stahnito » čtv 10. bře 2016, 16:31

Podle mě je nejlepší rada ani nezačínat. :D
stahnito

Příspěvekod Dobermann » čtv 10. bře 2016, 22:39

Klidně začínej. Brno tě vyučí, už ani nepamatuju kdy jsem byl naposled. Nulový výběr způsobí, že tě přejde chuť.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod yukon » pát 11. bře 2016, 18:22

stahnito píše:Podle mě je nejlepší rada ani nezačínat. :D

Je to těžký poradit, ale ptáka si honit taky není dobrá rada. Občas se v Brně objeví něco co stojí za vyzkoušení, řekl bych, že tak z 30 holek jsou dvě nebo tři použitelné, jinak to fakt stojí za kulový nebo jsou tak vychcané a protivné, že mě to vždy spolehlivě odradí. Ale, pořád je to lepší, než jít na disku tam si vyhlídnout holku, pozvat ji na drink. Pokud je ta holka vychcaná, po šestém či sedmém drinku si řekne o peníze ( většinou přemrštěnou částku ), zatáhne tě na hotel nebo někam na byt, kde z tebe vypadnou další prachy pro recepci či bytného , po prvním šuku se omluví, že už musíte vypadnout, protože slíbila mamince , že přijde brzy domů. Zavolá si taxi, vrzne ti vizitku do ruky, aby jsi druhý den zavolal :lol: . Sečteno-podtrženo, šulin kundu pořádně neviděl a pět-šest táců je v řiti :lol: To je ten lepší případ ! V druhém případě holka se nechá obsloužit, začne si vybírat drahou Whisku ( přitom má rypák max. tak na Vodku ), objedná si tři večeře a na konci zábavy ti suše oznámí, že právě dostala menstruaci a nutně potřebuje tampon, takže rychle taxi, ve dveřích tě políbí a rozloučí se, aniž by ti dala na sebe kontakt nebo ti řekne, já sem chodím skoro každý den, tady se potkáme tak na co tel.č. , když si o něj řekneš. Sečteno-podtrženo , čtyři litry v hajzlu a šulin ani cecek neviděl :) Tak jak říkám, je to těžký radit. Nejsem proti pozvat ženskou na dobré jídlo , dobrého panáka či vínko ale nikde nemám jistotu, že si zašukám. Jistota je jistota, a to na privátech, bez oblbování, prostě si vyberu, zaplatím a jdu šukat. Když jsem spokojený, pochválím dotyčnou a když ne , tak ji taky pochválím :lol: ale trošku jinak, no ne ? Skoro celý únor jsem byl v Holandsku a řeknu vám, že tam je to ještě horší. Ženský škaredý, absolutně bez soudnosti, tlusté hovadské vorvaně, bílé, černé, žluté, obrovský výběr bab, nepřeberné množství národností , celkem za přijatelnou cenu od 25 do 4O eur ale to je to stejné, jako kdyby jsi vyhodil peníze do kanálu ale jsou tam i baby, s kterýma bych dokázal šukat třeba celou noc ale taky tomu odpovídá i cena , 300 až 1 000 euro ale pozor, ne na celou noc, jen za jeden výstřik. Tak to už je na mě moc, fakt bych to nedal, i když vypadali jak filmové hvězdy.
yukon

Příspěvekod herman » úte 31. kvě 2016, 6:32

Já si mylím, že co čloěk to názor, co se líbí mě nemusí se líbit tobě, třeba yukon by do baculky nešel já zase jo. Ale naprosto souhlasím s yukonem - pozvat na večeři, whisky není záruka sexu. Opravdu je lepší si zaplatit. Přesně jak bylo napsáno, pokud fotky nesedí odcházím. Podmínkou je i přijatelné prostředí v bytě, čisto. Já osobně preferuji i ženu s níž mohu konverzovat. Nejsem příznivcem hned na to. Rajcuje mě když vidím koze při kafe. :oo:
herman

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma