|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Lukin02 píše:Muzu se zeptat na to, pokud prijdete na privat nebo do bytu k divce poprve, jak probiha predstaveni ? Podate si jen ruku anebo se i predstavite jmenem? Ptam se proto, ze jednak ty holky maji fake prezdivky a jednak jsou ukecane, alespon se to tu foru casto pise. Tak si rikam, jestli jim vubec rikat svoje prave krestni jmeno.
jarjaroslav píše:Lukin02 píše:Muzu se zeptat na to, pokud prijdete na privat nebo do bytu k divce poprve, jak probiha predstaveni ? Podate si jen ruku anebo se i predstavite jmenem? Ptam se proto, ze jednak ty holky maji fake prezdivky a jednak jsou ukecane, alespon se to tu foru casto pise. Tak si rikam, jestli jim vubec rikat svoje prave krestni jmeno.
Jak již naznačoval kolega, pro představení stačí říct: "Ahoj, já jsem Lukáš." Pokud na ni budeš jen civět, představí se asi ona sama, aby nějak prolomila ledy a mohla Tě zavést do pokoje, kde si převezme peníze. S (ne)podáním ruky si starosti nedělej, jako žena je společensky významnější, tudíž ruku podává ona. Jestli máš ale extrémní obavu o soukromí, jméno si vymysli (někteří jedinci prý používají rozdílná jména u telefonování - domluvy, telefonování - před privátem a při příchodu na privát). Když bude ťapina moc zvědavá, začni být také zvědavý, poté ji zvědavost přejde
.
yukon píše:Hlavně se nesmíš bát se ozvat, jsou to tvé prachy a ty přece chceš si kvalitně užít, no ne ?
stahnito píše:Podle mě je nejlepší rada ani nezačínat.
Uživatelé procházející toto fórum: Dereck42 a 4 návštevníků