Hledat  

Chytl jsem :-(

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Chytl jsem :-(

Příspěvekod Miro_123 » úte 31. črc 2012, 23:58

Dávat bacha na špatné priváty s breberkama. Na http://sexvemeste.cz/ najdete luxusní priváty po celé ČR!
Miro_123

Příspěvekod Proutník-ova » stř 1. srp 2012, 11:14

luxus, neluxus, realita je taková prostě je to ruská ruleta, at si každej říká co chce. když nebudeš lizat, libat se, nepolezeš do vířivky, tak to částečně eliminuješ, jen je otázka, proč pak lezeš na privát:::!!! A stejně 100% jistotu ti to nedá, můj osobní názor je, že profi holky co si na tom to byznysu staví existenci jako takovo, si davaj samy majzla, jelikož by je to ekonomicky položilo. DĚLAJ MAX CO JE MOŽNÉ ABY SE TĚMTO NEPŘÍJEMNOSTEM VYHLY, nejhorší jsou amaterky, ktere mnohdy i z neznalosti, neb chvilkového pomatení smyslů, když vidí šustit oběživo, kašlou na vše. Mimochodem v anglii, Německu, se těd už chodi z 80-90% bez gumy, a nárůst problému zatím není, zatím, a nevím jestli to někdo relevantně dokumentuje. Naše holky co dělaj Citytour s děsem v očích prchaj z těchto zemí, všichni chtěji BB a když né, dělaj otočku.
Proutník-ova

Příspěvekod reiken » stř 1. srp 2012, 16:37

Proutník-ova píše:luxus, neluxus, realita je taková prostě je to ruská ruleta, at si každej říká co chce. když nebudeš lizat, libat se, nepolezeš do vířivky, tak to částečně eliminuješ, jen je otázka, proč pak lezeš na privát:::!!! A stejně 100% jistotu ti to nedá, můj osobní názor je, že profi holky co si na tom to byznysu staví existenci jako takovo, si davaj samy majzla, jelikož by je to ekonomicky položilo. DĚLAJ MAX CO JE MOŽNÉ ABY SE TĚMTO NEPŘÍJEMNOSTEM VYHLY, nejhorší jsou amaterky, ktere mnohdy i z neznalosti, neb chvilkového pomatení smyslů, když vidí šustit oběživo, kašlou na vše. Mimochodem v anglii, Německu, se těd už chodi z 80-90% bez gumy, a nárůst problému zatím není, zatím, a nevím jestli to někdo relevantně dokumentuje. Naše holky co dělaj Citytour s děsem v očích prchaj z těchto zemí, všichni chtěji BB a když né, dělaj otočku.

Aha- já to už chápu, tak ty jsi velký závislák na sexu s prostitutkama a nás tady chceš poučovat, já si myslím, že lidi kteří chodi na priváty, tak vědí o riziku, ale máš pravdu, proč tam chodit- když si ani nezalížeš a nelíbáš. Já holkám na privatu frndu nelížu a ani nemám potřebu, OB taky neprovozuji- prostě to nemám zapotřebí, tak asi takto...
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod aceri » úte 6. lis 2012, 23:35

To si jako slyšel kde? Ví o tom někdo něco? Mně to přijde jako blbost...

Proutník-ova píše: Mimochodem v anglii, Německu, se těd už chodi z 80-90% bez gumy, a nárůst problému zatím není, zatím, a nevím jestli to někdo relevantně dokumentuje. Naše holky co dělaj Citytour s děsem v očích prchaj z těchto zemí, všichni chtěji BB a když né, dělaj otočku.
aceri

Příspěvekod panmrdacek777 » stř 30. bře 2016, 12:58

vole skrabal by ses uz prvni den to mi ver.....delam bratra,tak neco malo o tom vim. :lol:

bradavice na curakovi z oralu jsem take v zivote neslysel.. :roll: to sis proste vrznul nekde zadara na flamu a delas hurvajze :D :D

to ostatní asi ani nema cenu komentovat
panmrdacek777

Příspěvekod herman » stř 6. dub 2016, 16:11

romeo1968 píše:bavil jsem se o tom s Ťapkou co za ní chodím a hned vytáhla ceduličku že chodí na testy prý hlavně kvůli sobě , že je v brně ordinace pro ťapiny kde jim to dělají zdarma někde na Vlhké což je dobré i pro nás kdyby prej něco našli tak je nahlásí
test je na syfl ,kapavku ,žloutenku ,chlamidie ,a samo že na AIDS

Rozkoš bez rizika taky to vím o tapiny co k ní často chodím.
herman

Příspěvekod herman » stř 6. dub 2016, 16:16

Tak já chodím i orál s i šuk s , norničím několik let, jsem dárce krve a zatím je vše ok.
herman

Příspěvekod typek.88 » stř 6. dub 2016, 17:32

herman píše:Tak já chodím i orál s i šuk s , norničím několik let, jsem dárce krve a zatím je vše ok.

Souhlasim s Hermanem, placený kurvení jedině S a k tomu chodím dávat krev.. cca 5 let a zatím žádný problémy :wink:
typek.88

Příspěvekod bunnny » stř 22. čer 2016, 11:53

romeo1968 píše:bavil jsem se o tom s Ťapkou co za ní chodím a hned vytáhla ceduličku že chodí na testy prý hlavně kvůli sobě , že je v brně ordinace pro ťapiny kde jim to dělají zdarma někde na Vlhké což je dobré i pro nás kdyby prej něco našli tak je nahlásí
test je na syfl ,kapavku ,žloutenku ,chlamidie ,a samo že na AIDS

Ano stejnou zkušenost mám já, u ženy co jsem byl dochází Rozkoš bez rizika dělají odběry
bunnny

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 23. čer 2016, 23:43

Tak to jsem fakt klidnej, že Ťapka chodí jednou za měsíc na testy (nebo jak často), když to bere denně po 5-ti.... :lol: Trochu placebo efekt, ale budíž...
Fuckingshit

Příspěvekod metypre » pát 24. čer 2016, 7:56

Honzi píše:
Kugos píše:1.SVRAB - Bohužel asi po 1,5 měsici škrábání se, které začalo 14dní po návštěvě, jsem zjistil tuto nemilou skutečnost. Tuto nemoc nepředpokládala ani kožní a léčila mě 14dní na alergii. Následná léčba jednodenní, ale odeznění svědění další 1,5 měsíce. Nejhorší je možný přenos v rodině a dál pak spolupracovníků rodiny atd. atd.
2.GENITÁLNÍ BRADAVICE - i když s kondomem, nějakou tou rankou po holení pronikla i tyto svině. Vznikly až po léčbě svrabu, tzn. po 2 měsících, ale můžou se projevit i pozděj.
3.CHLAMYDIE - samozřejmě jsem si následně nechal pro jistotu udělat kompletní vyšetření na pohlavní nemoci. Výsledek - chlamydie. Tzn. antibiotika.

Tímto jsem snad ze všeho venku. Kvůli jedné takové návštěvě mě postihl skoro roční půst. Kdy jsem nebyl dlouho před, kvůli zaneprázdnění, proto řešil tuto situaci rychlovkou a následná pauza už byla nucená. Kdy nechci riskovat zdraví jiných a dostat se tak do začarovaného kruhu.

Nechci to zlehčovat, ale proč zde mluvíš o rankách ... .
1. SVRAB je onemocnění kůže, můžeš ho dostat z nevypraného nebo špatně vypraného ručníku, po předchozím návštěvníkovi, dotykem tělo na tělo, ... . Vlastně se to přenáší nepohlavní cestou a je to parazit, co nepotřebuje ranku ... .

2. GENITÁLNÍ BRADAVICE - virus, také můžeš být nakažen nepohlavně, sprcha, vana, ručníky, ... . Líbí se mu, tam kde je teplo a vlhko ... . Také nepotřebuje ranky ... .

3. Chlamýdie také nemusí mít ranku, tu potřebuje hlavně AIDS, které se musí dostat do krve. Tyhle potvory to zvládnou i bez toho.

Vzhledem k projevu, inkubační době, jsi to nemusel dostat jen na jednom privátu. To by bylo až moc náhod najednou ... .

Já jsem chytl svrab taky před lety, přineslo ho dítě ze školy v přírodě.
metypre

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma