|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Proutník-ova píše:luxus, neluxus, realita je taková prostě je to ruská ruleta, at si každej říká co chce. když nebudeš lizat, libat se, nepolezeš do vířivky, tak to částečně eliminuješ, jen je otázka, proč pak lezeš na privát:::!!! A stejně 100% jistotu ti to nedá, můj osobní názor je, že profi holky co si na tom to byznysu staví existenci jako takovo, si davaj samy majzla, jelikož by je to ekonomicky položilo. DĚLAJ MAX CO JE MOŽNÉ ABY SE TĚMTO NEPŘÍJEMNOSTEM VYHLY, nejhorší jsou amaterky, ktere mnohdy i z neznalosti, neb chvilkového pomatení smyslů, když vidí šustit oběživo, kašlou na vše. Mimochodem v anglii, Německu, se těd už chodi z 80-90% bez gumy, a nárůst problému zatím není, zatím, a nevím jestli to někdo relevantně dokumentuje. Naše holky co dělaj Citytour s děsem v očích prchaj z těchto zemí, všichni chtěji BB a když né, dělaj otočku.
Proutník-ova píše: Mimochodem v anglii, Německu, se těd už chodi z 80-90% bez gumy, a nárůst problému zatím není, zatím, a nevím jestli to někdo relevantně dokumentuje. Naše holky co dělaj Citytour s děsem v očích prchaj z těchto zemí, všichni chtěji BB a když né, dělaj otočku.
romeo1968 píše:bavil jsem se o tom s Ťapkou co za ní chodím a hned vytáhla ceduličku že chodí na testy prý hlavně kvůli sobě , že je v brně ordinace pro ťapiny kde jim to dělají zdarma někde na Vlhké což je dobré i pro nás kdyby prej něco našli tak je nahlásí
test je na syfl ,kapavku ,žloutenku ,chlamidie ,a samo že na AIDS
herman píše:Tak já chodím i orál s i šuk s , norničím několik let, jsem dárce krve a zatím je vše ok.
romeo1968 píše:bavil jsem se o tom s Ťapkou co za ní chodím a hned vytáhla ceduličku že chodí na testy prý hlavně kvůli sobě , že je v brně ordinace pro ťapiny kde jim to dělají zdarma někde na Vlhké což je dobré i pro nás kdyby prej něco našli tak je nahlásí
test je na syfl ,kapavku ,žloutenku ,chlamidie ,a samo že na AIDS
Honzi píše:Kugos píše:1.SVRAB - Bohužel asi po 1,5 měsici škrábání se, které začalo 14dní po návštěvě, jsem zjistil tuto nemilou skutečnost. Tuto nemoc nepředpokládala ani kožní a léčila mě 14dní na alergii. Následná léčba jednodenní, ale odeznění svědění další 1,5 měsíce. Nejhorší je možný přenos v rodině a dál pak spolupracovníků rodiny atd. atd.
2.GENITÁLNÍ BRADAVICE - i když s kondomem, nějakou tou rankou po holení pronikla i tyto svině. Vznikly až po léčbě svrabu, tzn. po 2 měsících, ale můžou se projevit i pozděj.
3.CHLAMYDIE - samozřejmě jsem si následně nechal pro jistotu udělat kompletní vyšetření na pohlavní nemoci. Výsledek - chlamydie. Tzn. antibiotika.
Tímto jsem snad ze všeho venku. Kvůli jedné takové návštěvě mě postihl skoro roční půst. Kdy jsem nebyl dlouho před, kvůli zaneprázdnění, proto řešil tuto situaci rychlovkou a následná pauza už byla nucená. Kdy nechci riskovat zdraví jiných a dostat se tak do začarovaného kruhu.
Nechci to zlehčovat, ale proč zde mluvíš o rankách ... .
1. SVRAB je onemocnění kůže, můžeš ho dostat z nevypraného nebo špatně vypraného ručníku, po předchozím návštěvníkovi, dotykem tělo na tělo, ... . Vlastně se to přenáší nepohlavní cestou a je to parazit, co nepotřebuje ranku ... .
2. GENITÁLNÍ BRADAVICE - virus, také můžeš být nakažen nepohlavně, sprcha, vana, ručníky, ... . Líbí se mu, tam kde je teplo a vlhko ... . Také nepotřebuje ranky ... .
3. Chlamýdie také nemusí mít ranku, tu potřebuje hlavně AIDS, které se musí dostat do krve. Tyhle potvory to zvládnou i bez toho.
Vzhledem k projevu, inkubační době, jsi to nemusel dostat jen na jednom privátu. To by bylo až moc náhod najednou ... .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků