Hledat  

Marcela Bizzare

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Marcela Bizzare

Příspěvekod frantavb » ned 24. led 2016, 16:32

Se mnou po emailu normálně komunikovala, ale jakmile jsem se chtěl objednat tak přestala. To je podle mně na psychiatra.
frantavb

Příspěvekod brnodriver68 » ned 24. led 2016, 19:43

frantavb píše:Se mnou po emailu normálně komunikovala, ale jakmile jsem se chtěl objednat tak přestala. To je podle mně na psychiatra.

takže se nic nezměnilo, záleží asi jak se vyspí
brnodriver68

Příspěvekod vulcan » ned 10. dub 2016, 18:47

brnodriver68 píše:
frantavb píše:Se mnou po emailu normálně komunikovala, ale jakmile jsem se chtěl objednat tak přestala. To je podle mně na psychiatra.

Aktuálně se občas objevuje jako Brianna Bizzare, :evil: u azima na Lesné. :wink:
S komunikací s ní jsem nikdy neměl problém.
Pěknou postavu si stále udržuje, silikony už nějakou dobu má, dlouhé nohy má stále.
vulcan

Příspěvekod abcde » stř 13. dub 2016, 22:42

Aktuální inzerce http:/brianna-brizzer.webnode.cz/
abcde

Příspěvekod brnodriver68 » ned 17. dub 2016, 19:55

jestli se někomu podaří zakončit, nejen domluvit, tak poreferujte. Můj čas je drahý a u Marcely štrejch nejistý ve chvíli kdy hučí v klacku.
Ale možná má krizi a bere vše co si domluví.
brnodriver68

Příspěvekod frantavb » ned 17. dub 2016, 23:45

Nevím jestli bere vše ale na emaily neodpovídá a telefon nebere tak nevím jak by si to domlouvala. Její působení je celé nějaké podivné. Na začátku roku inzerovala jako Marcela a zřídila si i stránky které fungují doteď. Domluvit se s ní ale byl velký problém a mě se to nepovedlo. Pak se odmlčela asi na 2 měsíce. Teď je z ní zase Brianna, má nové stránky ale domluva zase nadlidský úkol. Divná osoba.
frantavb

Příspěvekod brnodriver68 » pon 18. dub 2016, 8:04

frantavb píše:Nevím jestli bere vše ale na emaily neodpovídá a telefon nebere tak nevím jak by si to domlouvala. Její působení je celé nějaké podivné. Na začátku roku inzerovala jako Marcela a zřídila si i stránky které fungují doteď. Domluvit se s ní ale byl velký problém a mě se to nepovedlo. Pak se odmlčela asi na 2 měsíce. Teď je z ní zase Brianna, má nové stránky ale domluva zase nadlidský úkol. Divná osoba.

Svého času měla svoje prostory na bdsm a měla tam i holky, možná že další štace bude Cejl:-)
brnodriver68

Příspěvekod frantavb » pon 18. dub 2016, 23:58

To je mi známo, byl jsem tam za ní jednou. Bylo to dost daleko od středu města, MHD jsem cestoval půl hodiny. Ulici si už nepamatuji.
frantavb

Příspěvekod tigerone » úte 26. črc 2016, 8:31

vulcan píše:
brnodriver68 píše:

Aktuálně se občas objevuje jako Brianna Bizzare, :evil: u azima na Lesné. :wink:
S komunikací s ní jsem nikdy neměl problém.
Pěknou postavu si stále udržuje, silikony už nějakou dobu má, dlouhé nohy má stále.

Pro ty, kteří u ní byli - nechá na sebe sáhnout (nahoře pohrát si se silikonama, dole prstění, hračky)?
tigerone

Příspěvekod frantavb » úte 26. črc 2016, 23:41

Rád bych ti odpověděl, ale snažím se za ní zajít už pěkně dlouho, ale zatím mi ani jednou nezvedla telefon. Dovolal jste se někdo v poslední době ?
frantavb

Příspěvekod strik » stř 27. črc 2016, 20:43

Nebere telefony ani neodpovídá na zprávy na amaterech
Je to divny inzeruje a prd...
Třeba ma hodně stalaku ale nechapu proč inzeruje kdyz nebere nové pichace --:o
strik

Příspěvekod Magor » stř 17. srp 2016, 11:02

Mně se i podařilo sjednat si čas přes zprávy na amatérech, v dohodnutou dobu vypnutý telefon. Za půl hodiny telefon zapnutý, ale bez reakcí. Buď si jen někdo dělá z lidí prdel nebo je to případ pro chocholouška.
Magor

Příspěvekod tigerone » úte 20. zář 2016, 14:33

Teď inzeruje dokonce i na naprivatu, měl už někdo štěstí a vylosoval si šťastný den a setkal se s ní? :-) Snažím se taky domluvit a vypadá to nadějně, tak mě zajímá, jestli měl už někdo štěstí i na reál.
tigerone

Příspěvekod strik » stř 21. zář 2016, 22:30

Mej jsem štěstí :D
Stalo me to hodně smsek ale klaplo to --:o
strik

Příspěvekod frantavb » sob 24. zář 2016, 23:12

Bacha na tuto musím napsat krávu, širokým obloukem se jí vyhněte. Byl jsem za ní kdysi jako za dominou a lákala mě ta možnost si s ní zašukat. Já jsem se vždy když inzeruje na naprivat.cz pokoušel dovolat ale marně. Až nedávno mě odpověděla na sms a tak jme se domluvili na určitou hodinu na adrese Elišky Krásnohorské 30a, je to v Černovicích. Na zvonku mělo být napsáno Ateliér. Dorazil jsem o něco dřív a tak jsem to šel omrknout. A ouha na žádném zvonku takový nápis nebyl. To už jsem tušil problém. Až udeřila domluvená hodina tak jsem zkoušel volat ale samozřejmě to nezvedala a ani na sms nereagovala. Jestli stála u okna a bavila se tím těžko říct ale skoro bych si tipnul že jo.
Pro mě je závěr takový, že tato osoba by si měla pronajmout nějaký útulný pokojíček v nedalekém blázinci až do úplného vyléčení.
frantavb

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky