Trochu podrobněji ke slečně Elis.
Elis privát Diamond 606 878 610 , 737 955 003.
Vcelku mně nalákala pěkná postavička na fotkách na jejich ne zrovna podařeném webu.
Telefonování do Diamondu není zrovna ukázkou dobrého PR podniku. Vezme to dívka XY, slovy "halooo" nebo "nooo" , připadne mně, že ji spíše obtěžuji dotazem, která dívka je na značkách a pak vychrlí 5 jmen za cca 3 sekundy.
Nebylo by od věci, kdyby se dívky naučily (nejen v Diamondu) trochu působit v telefonu lépe,přítažlivěji, představit se svým pseudonymem a normálně popsat, která je kdy dostupná. Určitě by se jim to vyplatilo. Nebo je k tomu mají přimět ti jejich ochránci vysedávající na baru.
Diamond nemám zrovna v oblibě, ať již celou jejich atmosférou podniku, cenami, a zejména šizením času, bušením na dveře. Férové by bylo počítat čas na pokoji a ne k tomu sprchu jednoho, pak druhého a ještě bušit 5 minut před vypršením času, aby se pán stačil osprchovat

. Je to dojemná péče

, ale normální by bylo počítat netto čas, snad tam nejde o život a většinu času stejně holky prosedí v místnosti u baru. Určitě nejsou předávány jako štafeta od jednoho ke druhýmu, a i kdyby, tak to není problém toho norníka.
jak jsem psal výše, tak mně Elis zaujala svou postavičkou, realita spíše odpovídá fotce vpravo (viz výše), t.č. měla tmavé vlasy. Je to vyšší dívka, štíhlá, asi 179cm vysoká, věkově se blíží 30, prsa po dítěti, dvojky, lehce pokleslé.
Je to ale velmi příjemná holka/žena, svým přístupem, úsměvem, žádná fiflena. Dobře se s ní i povídá. Z mého pohledu spíše dolňáka má pěkný zadek, boky, stehna, umí se pěkně nastavit, mohu-li to tak popsat.

Nechá se dráždit, dotýkat, líbání decentní, nemá zatím negativní privátní praktiky, prý je to její první angažmá. Docela sleduje čas, bojí se, aby nedostala vyhubováno.

cena 1500/h.