Hledat  

Diamond brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Diamond brno

Příspěvekod retardator » ned 29. čer 2014, 22:33

Ahoj lidi byl jste nekdo v tomto privatu? Posledni dobou ho na inzerci vidam casto, nejaka novinka to je tady v brne?
retardator

Re: Diamond brno

Příspěvekod Dobermann » ned 29. čer 2014, 23:38

příhodný nickname
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod lance7 » pon 30. čer 2014, 6:47

Dobermann píše:příhodný nickname

:lol: :lol: :lol:
to už fakt není možné co za matroš sem taky chodí...
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod šmajdalf » ned 12. úno 2017, 22:50

Tak jsem si zase po dlouhé době zašel do Diamondu na Kozí (býv. Gold Ladies). Bylo to na konci ledna, seděli jsme večer na pivku, ale sám měl jsem energii i love navíc, tak jsem si řekl že to ještě završím zanořením. Byl pokročilý čas, nakonec jsem musel i jít úplně sám - obvykle se snažím jít v organizované skupině, protože mám podobný problém jako jarjaroslav a další tady: dost mi vynechává myšlení když má tvrdo v kalhotách, jakože fakt hodně, že někdy končím s hrůzostrašnými úlovky v posteli, protože se neumím sebrat a jít, když se mi nic/něco/někdo nelíbí. Takže se mi hodí někdo kdo mi řekne, případně, ať nejsem dement :D
Ale většinou to dopadne dobře, protože nejsem nijak náročný a snesu ledacos.
Jenže to, co jsem měl zažít ten den, to už byl pomalu zážitek pro Hrdinu Sovětského svazu.
Nutno předem říct, že předchozí Gold Ladies jsem měl víceméně rád, cena 1500 mi nervala tolik žíly jak některým, a měli tam opravdu dobré kousky, na podívání i použití. V Diamondu jsem krátce byl už v prosinci, a červenovlasé stvoření, které jsem měl na hodinu (malá, hubená teenka, myslím že Carol), bylo šikovné, chytré, GFE tam bylo, vstřícnost i pokec jaxepatří. Takže jsem neměl žádné podezření, že bude následovat hrůza a děs.
No, vejdu tam, zjistím že borec u baru (jestli se to tak dá nazvat) opět přitlačil cenu na úroveň předražených drinků v night klubech, ale to mě tak nesere - pivko za nějaké to kilo, budiž. Ale ten výběr héreček:
Přestárlá blond vražda, už podle oka stálice, která má drzost ve 40-ti nebo i 45-ti chtít 1500 (to už i mě umí nasrat). Unavená černovláska, která má rozteklé všechno na těle, včetně obličeje (té musím ale přiznat že se chovala nejnormálněji). Mladá bloncka s krátkými vlasy mě dostala nejvíc: vysoká, obličej, končetiny, samý šrám, samá modřina, a podle skelných světel mi bylo jasné, že bere nějaké 'vitamínky' :lol: že jí beztak mlátí její pastevec nebo přítel (nebo oboje) to jsem se ani neptal. Ta si říká Sabrina. A o službách kecá v inzerátech, tak jako ostatní, ta by chtěla příplatky i za sáhnutí na vlasy a úsměv/netvářit se jako mučednice, to je asi taky za příplatek :D
Na pokoji ještě někdo byl, ale to jsem se raději už vůbec neptal též :D
Poslední byla blondýna okolo třiceti, Denisa, zdála se nejvíc v cajku, a protože jsem měl tvrdo, šel jsem do ní.

Nejdřív jsem musel pozorovat jak se utírá mezi haxnama ubrouskama (to jsem tam ještě nikdy nezažil - vlastně nikdy nikde v Brně za ty roky). Ale nikde nesmrděla ani jsem neviděl žádnou vyrážku, oči mám na tohle dobrý: jinak bych utekl, prachy neprachy, nadržený nenadržený. Sex byl hotové utrpení. I když se snažila hrát, byl to na úrovni filmu od Uwe Bolla, provedení strašné, a vzápětí otevřela hubu:
Začala komandovat, poučovat, prostě blbé kecy od tupé krávy, jak si umíte určitě představit, poučovala a probírala, jak by mě školila :D :D pak ještě začala vykecávat svůj životopis, kde už co všechno dělala, co si myslí její přítel...no škoda to vypisovat.

Takže se na Kozí neukážu pěkně dlouho. Nechci mít zas trauma. :P
šmajdalf

Příspěvekod jarjaroslav » sob 18. úno 2017, 21:40

https://www.naprivat.cz/prj/data/es/pri ... aveno2.jpg - Klára a Sára? Obě jsem viděl naživo, ale nějak si nejsem vůbec jistý...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod polav » sob 18. úno 2017, 22:25

jarjaroslav píše:https://www.naprivat.cz/prj/data/es/privates/1214/upraveno2.jpg - Klára a Sára? Obě jsem viděl naživo, ale nějak si nejsem vůbec jistý...

S Klárou souhlas, vpravo nevím.
polav

Re: Diamond Brno

Příspěvekod jarjaroslav » úte 21. úno 2017, 22:33

Diamond získal nějaké nové přírůstky a vyměnil některé fake fotky za pravé :shock: ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: Diamond Brno

Příspěvekod tonyra » stř 22. úno 2017, 10:17

jarjaroslav píše:Diamond získal nějaké nové přírůstky a vyměnil některé fake fotky za pravé :shock: ...

Máš pravdu, Koukal jsem na Nikol 23 let a dělá anál :D to by mohlo být děvče mého gusta :D
Nezkoušel jí někdo?
tonyra

Příspěvekod Petr Šoustal » stř 22. úno 2017, 17:21

...ta nová Laura je cikánka a ostříhaná- rozhodně nemá dlouhé vlasy jak na fotce a nějaký to tetování tam bude taky.
Tak hned jak jsem ji uviděl, tak jsem si nechal přivést zbytek směny :arrow: z těch čtyřech jsem si vybral, řekl bych podle fotek že to byla asi Viky.
SORRY JAKO ,ale chtěla za všechno příplatek 500 tak jsem se díky rozloučil. Asi si to po pár hodinách rozmyslela, vzhledem k tomu že mě pak několikrát prozváněla . :roll: :roll: :roll:
Petr Šoustal

Příspěvekod jarjaroslav » stř 22. úno 2017, 17:28

Petr Šoustal píše:z těch čtyřech jsem si vybral, řekl bych podle fotek že to byla asi Viky.

Napsáno decentně, má Viky důvod skrývat velkou část těla pod oblečením jako na fotce? Nebo novými poznatky nedisponuješ z důvodu zahalení i na místě?
jarjaroslav

Příspěvekod Petr Šoustal » stř 22. úno 2017, 19:04

....ano na břiše byla zahalená, odhalené potetované břicho měla ta cikánka- protože ho měla hubené.
Nemyslíš si snad ,kdyby ta Viky měla pekáč buchet , tak že by je neukázala. :wink:
Petr Šoustal

Příspěvekod lance7 » stř 22. úno 2017, 20:18

Evidentně tam pekáč měla - ale bez buchet :lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Petr Šoustal » čtv 23. úno 2017, 1:22

a obrácenéj...
Petr Šoustal

Příspěvekod lance7 » čtv 23. úno 2017, 21:47

:lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Mattbrno » pát 24. úno 2017, 10:53

Ja sem byl z Laurou na 1 hod.. cikánka to byla a byl jsem spokojen ,
I když tam nepíše že děla anal tak ho děla , byla krásně vonava a taky děla 69 :shock:
Mattbrno

Další

Zpět na Dotazy na dívky