Tak když už mě požádal o rozbor takový nornický velikán jako Vulcan a panuje tu několik nesrovnalostí, rozhodl jsem se věnovat svůj drahocenný čas a sepsat pár slov o návštěvě

jak se to celé událo. Takže
FYI.
Hned po příchodu na pokoj domlouvám pravidla

abych se pak nedivil, ptám se ji jestli na ní mohu sahat kamkoliv, říká že ano.
Tak OK domlouvám si 30 minut, platím tác, valím do sprchy.
Po příchodu ze sprchy se ji ptám jak jsme na tom s časem, jestli se počítá návštěva sprchy do mého času, kouká na mobil ,byl jsem ve sprše prej 6minut a samozřejmě že se to počítá.
Lehnu na postel, ulehá vedle, chci ji pocucat bradavky, a tak

abych se nastartoval. Prej nelze

, říkám jí, že jsem se jí přece ptal jestli mohu šahat všude. No tak to je past, prý jsem se jí ptal jestli se jí mohu dotýkat, nikoliv líbat, takže smůla!!!!!
Tak to teda vypadá, že si teda užiju.
Ptá se mě jestli jsem ženatý a kolik mám dětí.
WTF.Dobré téma do předehry. Do piči co je jí do toho?
Při honění mě štípe lehce prsty do koulí,jako kdyby oždibovala rozinky z vánočky, nevím kdo jí to poradil, nebo kde to viděla, asi běžný styl u ní v domovině.
Musím se teda přiznat, že se my celkem po tom všem,,nedaří,,.
Koncentruju se na výkon.
No nějak se zadařilo, nasadí my prezervativ, vytáhne papírový kapesník a tak 5 sekund my ho pucuje tím kapesníkem ze všech stran ,aby se nestalo, že by ho strčila náhodou do pusy s lubrikantem.
WTF.Taky velmi dobré do předehry.
Když už máme jakž takž rozfajčeno (neviděl jsem ani co s tím dělá, bo byla celou dobu otočená zády) a hlavně napapláno lubrikantem, navrhují na koníčka. Arogantně odmítá, neexistuje prej mám vlézt na ni.

Tak to teda vypadá, že si teda užiju. No tak co dodat, jdu na to. Je tak černá, že ta díra nejde ani vidět,

no nic jdu po paměti. Když jsem zanořil, tak vyjekla jak kdybych si spletl díru, nebo byl letos první.

Tak snad umím mířit né.
Když už jsem po pár minutách celkem zadýchaný, potřebuji jako obvykle nějakou polohu na rozdýchání se, navrhuji ze zadu. Odmítá, neexistuje prej mám vlézt zpátky na ni,jiná poloha u ní není možná.
WTF.
Nic,lehám znaven na postel,zkouší to nějak uhonit už se mi,,nedaří,,.
Ptám se jí kolik mám ještě času, kouká na mobil a říká mi 4 minuty- nic balím kramle.
Oblíkám se a pořád gestikuluje a ukazuje, že je to moje vina, že jsem se neudělal. Že jsem se měl rychle udělat jak jsem byl na ní. Úplná bohyně sexu.
BTW. Úplná piča, asi si myslí, že my bude stačit že luskne prstem a mě ukápne.
Vysvětlivky: WTF- What The Fuck
FYI- For Your Information
BTW- By The Way
Česky z její strany nepadlo ani slovo.
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.