Hledat  

Vema černoška z Luxury

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Vema černoška z Luxury

Příspěvekod email » stř 1. bře 2017, 11:33

O sukani s kravkou nestojim, takze si ji skrkam.
email

Příspěvekod Petr Šoustal » stř 1. bře 2017, 14:49

mbc píše:
Petr Šoustal píše:....co to je za bullshitpromo- ochotně mění polohy :?: Mně povolila strikně pouze misionářskou o ,,Sukani s prirazenim,, nemůže být vůbec řeč a že by ji kuřba bavila :lol: :lol: :lol: :lol:
S předsudky typu 100 lidi 100 chutí počkáme až se vyjádří k návštěvě více lidí.

Moc si Petříka nevšímej. :wink: S ním jsem se v Luxury totálně rozešel na Viktorii. :lol: Hýčkají si ho tam, dokonce i omládnou. :oo: My plebs to tam máme špatný .... :)

No tak z toho asi něco logicky vyplívá. :roll: :roll: :roll:
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod Petr.OL » stř 1. bře 2017, 15:05

mbc píše:
Petr Šoustal píše:....co to je za bullshitpromo- ochotně mění polohy :?: Mně povolila strikně pouze misionářskou o ,,Sukani s prirazenim,, nemůže být vůbec řeč a že by ji kuřba bavila :lol: :lol: :lol: :lol:

Moc si Petříka nevšímej. :wink: S ním jsem se v Luxury totálně rozešel na Viktorii. :lol: Hýčkají si ho tam, dokonce i omládnou. :oo: My plebs to tam máme špatný .... :)

Nepleť hrušky s jablkama " mcbp" neporozumeli jsme si ohledne věku Kristýny a né Viktorií, děláš zavádějící informace, ořechu :) , a pak se má věřit tomu, ze o někom říkáš, ze mu je prez 30 a pritom koc nemohlo být ani 25 :D Ale to debata sem nepatří.

Mě si hyckaji převážně všude kde zůstanu, držím se postoje, chovej se k druhému tak, jak ocekavas aby se on choval k tobě :wink:
Petr.OL

Příspěvekod mbc » stř 1. bře 2017, 16:10

Petr.OL píše:
mbc píše:

Nepleť hrušky s jablkama " mcbp" neporozumeli jsme si ohledne věku Kristýny a né Viktorií, děláš zavádějící informace, ořechu :) , a pak se má věřit tomu, ze o někom říkáš, ze mu je prez 30 a pritom koc nemohlo být ani 25 :D Ale to debata sem nepatří.

Mě si hyckaji převážně všude kde zůstanu, držím se postoje, chovej se k druhému tak, jak ocekavas aby se on choval k tobě :wink:

Máš pravdu, Viktorie. Kdo si ty jména má pamatovat. :( Ale věk, pouze tlumočím, co mi slečna řekla, asi měla důvod se přede mnou udělat starší. :lol: :lol: :lol: A prsa, krk, víčka ... pokud neměla děti, tak na 25? No, asi máme jinde, i v civilu, jiné zkušenosti. :wink:
A raději jsem se podíval, abych nepsal zase špatné jméno a ejhle, najednou zestárla za pár měsíců z 20 na 24. :oo: :oo: Takže za půl roku jí bude už 32 :P
mbc

Příspěvekod Petr.OL » stř 1. bře 2017, 18:28

mbc píše:Máš pravdu, Viktorie. Kdo si ty jména má pamatovat. :( Ale věk, pouze tlumočím, co mi slečna řekla, asi měla důvod se přede mnou udělat starší. :lol: :lol: :lol: A prsa, krk, víčka ... pokud neměla děti, tak na 25? No, asi máme jinde, i v civilu, jiné zkušenosti. :wink:
A raději jsem se podíval, abych nepsal zase špatné jméno a ejhle, najednou zestárla za pár měsíců z 20 na 24. :oo: :oo: Takže za půl roku jí bude už 32 :P

Ty jsi asi vážně mimo, psal jsem, ze se jednalo o věk Kristyny a néé Viktorie, Jak ti mám pak věřit, ze ti tvrdila nejaky vek, kdyz si sám nepamatujes o kom je řeč, natož za kym jsi byl, :roll: bože tady jsou kolikrát patroni :D
Petr.OL

Příspěvekod bleha » čtv 9. bře 2017, 23:26

Úplný souhlas s ostatními negativními zkušenostmi! Tak blbě vyhozený prachy za nic jsem ještě nezažil. To je fakt lepší nafukovačka a to ještě někde z devadesátých let! :D Zřejmě si ale i hlavní dáma v Luxury libuje v podvodech, když si tam tohleto nasadí a inzeruje u ní praktiky kterých se nakonec nedočkáte. Jen MOŽNÁ misionářský zásun a dělé honem! U mně ještě sakrovala, jak to že to tak trvá a že pré ho mám velkýho. Tak jsem po tem samozřejmě ze svých cca 18 splaskl s tím, že u nich majó dvojnásobek a že mele pičoviny. Jo a má prostřelenou prdel, hádám od kalašnikova. Asi se doma zapletla do nějaké pralesní polovačky... :cry:
bleha

Příspěvekod container » sob 8. dub 2017, 19:53

Na to že ji v domovině prcala celá dědina za hrst kukuřičné kaše ji docela narostl hřebínek. Hold zkurvit se dá všechno.
container

Příspěvekod nrb1239 » pon 17. dub 2017, 10:51

Petr Šoustal píše:...úplná piča z Nigérie, tak strašný zážitek ,že se o tom ani nechci rozepisovat.
Absolvoval jsem to jako další položku z ,,wish listu,, a tímto to uzavírám a beru již pouze Evropanky!!!

no už jsem se uklidnil po zážitku, který byl totožný jak píše kolega norník. O tomto víkendu sehnat holku byl fakt problém. Měl jsem jednu domluvenou, ale půl hodiny před dojezdem mi napsala, že dnes nebude, až zítra. Ok. tedy náhrada, http://www.n..cz první je Luxyry, nabídnuty dvě černošky, Vema a Juli?, a Wendy naše holka. Nebyl čas na lustraci, tak si říkám, černoška ještě není na seznamu.
Příjezd na místo Skácelova 28, dům a byt vůbec neodpovídá názvu privátu. PO otevření na mě hledí černá holka jak z ebenu, fakt černá a na vysokých podpadcích, na kterých se smýká chodbou k pokoji. Chtěl jsem si to užít, tak platím plnou taxu, 1500 Kč/hod, ač normálně si beru vždy 30min, když nevím do čeho jdu.
Dám sprchu, čekám na holku a všimnu si, že na hodinách je o 10min posunutá dopředu, nic neřeším, teším se.
V angličtině si se slečnou (ještě slečnou) upřesnuji, co můžu a ne. Dotýkat ano, kozy nelízat, kundy se nedotýkat, kuwa, tak co tedy. Ležím a začíná mě honit rukou a škrábat do koulí. Říkám jí, že at použije raději gel, že to bude lepší, tak mě nečím naplácá, postaví, navrhuji, at nasadí ochranu a přejde ke kouření (opět šmudlí ten prezervativ kapesníčkem) , chci se dívat, ale kryje se nějak rukou před mým pohledem. Ok. pojdme na sex. Mezitím rozhořčená debata, že ji neustále říkám, co má dělat. Kuwa, co jsem asi měl, když se k ničemu neměla a fakt vypadala, jako by šukala poprvé. MIsionář, nagelovat, paži přes obličej, druhou do prostěradla, kuwa vo co de, tak se přetoč a jdem na to zezadu. Schválně se nahrbila, abych do ní memohl až na doraz, to mě fakt nasralo. Sundávám ochranu, oblíkám se a říkám jí, že je nemožná. Bavili jsme se anglicky, trochu umím, ale hollka, rozumí jen kdy chce, ale při odchodu chápe všechno a mluví celkem slušně. Ptá se mě, zda jsem poprvé se ženou, piča jedna černá! Tak antisexuální zážitek nemám a doufám, že nikdy již nezažuji, po 15 min od vstupu nasraně odcházím z privatu.
Zhruba po hodině volám na privat, což jsem nikdy neudělal, a jebu je, co to tam mají za piču, že tak sterilní sex jsem nezažil a ptám, se zda ji někdo viděl v akci. Protože mi říkali, vášnivá, užívá si to.
Už nikdy více a už nikdy více Luxyry! Rozhodně nedoporučuji! Vyhnout se obloukem a brát jen naše holky.
nrb1239

Příspěvekod lance7 » pon 17. dub 2017, 11:20

"Do Afriky, na černošky...!" :lol:
Live to Ride...
lance7

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky