Hledat  

Uvahy a premysleni

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Uvahy a premysleni

Příspěvekod evcacz » sob 18. bře 2017, 15:54

Zdravim,

bude to pomerne netradicni zacatek, zvlast jako novacek na tomto foru. Prisel jsem zde z konkurencniho fora, ktere se "orientuje" na prazsky region, potazmo stredni cechy, nicmene okrajove nabizi i neco z Brna. Da se rici, ze prvni forum primo odkazuje i sem, jako dalsi zdroj informaci/

Po precteni nekolika vlaken jsem stale nedosel k zaveru, zda jit, ci ne. Samozrejme, jako chlap mam zajem, nicmene me dost strasi par pripadu nakazeni. Kratce neco o me:
co se tyce souloze, tak jo, mel jsem 2 holky, jednu "tapinu" (ok, zargon, rozumim terminu) a jednu kamosku. "Tapka" byla z Brna, celkem pohledna. S kamoskou jsem to mel ve virivce.

Mel jsem i jednu erotickou masaz, nicmene u ni nevim, zda ji zapocitat, ci nikoliv.

Jak tak ctu forum, tak me dost prekvapuje, ze se o tom tady bavite "normalne", s cimz problem samozrejme nemam. Paklize proti tomu nic nemate, jake mate tipy? Jsem pomerne beznadejny pripad, co se tyce mezilidskych vztahu a tim spojene svadeni holek / divek / zen. Mam i na doporuceni znameho i serioznejsi profil na seznamce pro to urcene. Jde o to, ze uvazuji jinak, takze nektere veci, o kterych se normalne lide bavi, jednodusse nechapu a to me osobne dela paseku v zivote. Nemuzu tedy nikoho najit.

Na zaklade mych zkusenosti porad premyslim, zda ma vztah nejaky smysl, zda skutecne stoji za to mit rodinu, pripadne deti. Namitnete, ze me uvazovani je hodne divne, ne-li priblble, nazvete si to, jak chcete. Uznavam, ze takove uvazovani se na tento portal moc nehodi.

"Stoji to za to mit eroticky profil ciste na vyblbnuti, ci je to hloupost? "
- jelikoz pracuji v oboru IT (mozna vas par take bude), tak resim i anonymizaci, ochranu dat, ochranu soukromi. Mirim tim hlavne do budouciho zivota - paklize si chci udelat sexem radost, tak se musim (vzhledem k me osobnosti) hodne zblaznit, coz se stalo pri mem poprve. Nevydrzel jsem to, zvlast po rozchodu.

To prinasi i problem, kdy urcita mnozina lidi muze (nutne nemusi) znat moji identitu, nicmene na amaterech predpokladam urcitou uroven diskretnosti. I pres to jsem ke spouste nabidkam rekl "NE" a tim veskera interaktivita mezi mnou a objektem zajmu skoncila. Zoufale receno me ted takrikajic udrzuje pri zivote erotika z portalu na to urcenych, napr. 4chan.

Co se tyce amateru, tak profil jsem zde nescetnekrat obnovoval i mazal, I ted uvazuji o jeho znovuotevreni / zavreni. Nechci vsak do toho znovu jit, jelikoz je to hodne velky zlodej casu a sveho casu si cenim, zvlast kdyz muzu cas promenit v penize. Jednu dobu jsem na toto mel i Twitter, ciste ucet bokem na uchylaceni. I ten vzal za sve, moje username bude uz tak proflakle, ze budu muset vymyslet neco noveho.

Jinymi slovy reknu, ze muj soucasny zivot je jen "spanek - prace - spanek", samozrejme i jidlo, ale to jen v ramci preziti. Muzu tedy konstatovat, ze muj zivot je pomerne nudny, hlavne kvuli me samemu. Ma osobnost je hodne projektovana na osamelejsi zivot, nicmene asocialem nejsem. Mam tedy touhu nekoho mit, coz se mi - otevrene receno - nedari.

Zaverem, zajima me nasledujici:
  • Ma smysl mit bokem i ero profil, ci ne?
  • Ma smysl mit sex (hlavne placeny) ? A to i za cenu byt "odhalen" jinymi "norniky" ?
  • Paklize je mozne si najit holku na casual sex, jak?

Predem diky za vase odpovedi. Je mi jasne, ze se spousta z vas podivi, tak mi to prosim omluvte. Nothing offensive intended.
evcacz

Re: Uvahy a premysleni

Příspěvekod lance7 » sob 18. bře 2017, 22:04

Kámo, tady jsi naprosto správně - tady je to až na naprosté výjimky samý úchyl :lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod martin007 » sob 18. bře 2017, 22:48

evcacz píše:Ma smysl mit sex (hlavne placeny) ? A to i za cenu byt "odhalen" jinymi "norniky" ?

U placeného sexu bych se spíš bál toho, abych někde něco nechytl, než nějakeho odhalení jinými norníky. Představa že si mě může u toho někdo skrytě natáčet mi ale není vůbec příjemná.
martin007

Příspěvekod acx » sob 18. bře 2017, 23:08

V první řadě by jsi si měl ujasnit, zda chceš mít sex nebo ti vyhovuje celibát (nebyl by jsi jediný, nemyslím kněze, ale i ti hřeší). Tohle za tebe nikdo nevyřeší. A až budeš vědět, můžeš řešit dál. Já mám z tebe spíš dojem, že sex se snažíš mít, aby jsi nebyl úchyl. :wink: Takhle to nedělej, jako IT míš jít z hora, takže nejdříve zda chci, potom zda chci velkou citovou angažovanost ... . Až potom se řeší jak ...
Jinak seznamka ti nezaručí anonymitu, na to máš placený sex. A riziko, že to bude tvoje sousedka, spolužačka, ... je vždy. Ale to by jsi nemohl vyjít z domu, že tě na chodníku přejede auto ... . A když tak co, víš na kolik významných osobností se profláklo, že chodili k prostitutkám, kolik jich raději chodí za kurvičkami než s manželkami a stalo se něco? Moc si to bereš. Divil by jsi se, kolik tvých kolegů má takovéto zkušenosti ... .
acx

Příspěvekod jarjaroslav » sob 18. bře 2017, 23:43

Pokud se chceš zbavit stereotypního života, snad by Ti chození po privátech mohlo pomoci.

Dávej ale pozor, aby ses nezamiloval do první placené společnice, která se k Tobě bude chovat hezky :wink: . A pamatuj, priváty jsou návykové!
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod evcacz » ned 19. bře 2017, 14:02

Ok panove, dik za odpovedi.

jarjaroslav píše:Pokud se chceš zbavit stereotypního života, snad by Ti chození po privátech mohlo pomoci.

- tak jasne, je to jedna z moznosti. Na druhou stranu od sve pritomnosti na teto planete chci ve vysledku jedine - trvaly vztah. To jak sam rikas, jde i se spolecnici, nicmene z dlouhodobeho horizontu chci normalnejsi partnerku. :) S normalni partnerkou se rodina zaklada podstatne lip.

acx píše:A riziko, že to bude tvoje sousedka, spolužačka, ...

- Jo, na jednu HODNE podobnou jsem na amicich narazil, hodne jsem laskoval s myslenkou, ze to s ni zkusim.

acx píše: první řadě by jsi si měl ujasnit, zda chceš mít sex nebo ti vyhovuje celibát...

- Celibatu mam pozehnane. Dotazeno ad absurdum (vypujcim si podpis jednoho z norniku tady na foru), tak moje hodinky na Luciferove stole jsou uz 11 let mrtve a Lucifer me jeste nedal moznost vymenit baterku. Vlastne, tam zadna baterka take neni. :D
- Takze, zde mas moji odpoved: "Ano, chci mit sex, hlavne preferuji casual, kdy to chce i ona."

lance7 píše:Kámo, tady jsi naprosto správně - tady je to až na naprosté výjimky samý úchyl :lol:

- No, dekuju. :D SQL databaze z nas vsech musi mit nejspis radost. :)
evcacz

Příspěvekod acx » ned 19. bře 2017, 18:00

evcacz píše:.............
acx píše: první řadě by jsi si měl ujasnit, zda chceš mít sex nebo ti vyhovuje celibát...

- Celibatu mam pozehnane. Dotazeno ad absurdum (vypujcim si podpis jednoho z norniku tady na foru), tak moje hodinky na Luciferove stole jsou uz 11 let mrtve a Lucifer me jeste nedal moznost vymenit baterku. Vlastne, tam zadna baterka take neni. :D
- Takze, zde mas moji odpoved: "Ano, chci mit sex, hlavne preferuji casual, kdy to chce i ona."
.................

Preferovat můžeš, jistotu ale budeš mít až po svatbě a dětech ... . Když ptáčka lapají .... . :lol:
Jinak řečeno, záleží na štěstí a už dávno jsi na tom měl pracovat ... . :) Teď už je to hodně probraný, možná na tebe něco zbude, taková první cena v loterii ... . :(
A bez zkoušení, nadávání si do kokotů :lol:, sama nepřijde. :oo:
acx

Příspěvekod nokid » ned 19. bře 2017, 19:19

Tak jsem to celé přečetl a už jsem z toho sám docela na hlavu... :?:
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod polav » ned 19. bře 2017, 19:31

Nejsi Ty náhodou jenom sofistikovaný troll? :D
polav

Příspěvekod evcacz » ned 19. bře 2017, 19:44

acx píše:Jinak řečeno, záleží na štěstí a už dávno jsi na tom měl pracovat ...

- Zkousel jsem hromady prirucek.. svadeni.cz, quark, par webu v ENG jazyce. Potiz je v tom, ze u me nektere tipy nefunguji a v soucasnu zkousim jiny postup, vice v PM.
Poznamka mimo: navody se muzu naucit nazpamet a nektere jsem v praxi i zkousel. Jsem typ cloveka, ktery se rad ridi podle nejakeho manualu. Jelikoz k holkam / zenam neni zadna "technicka dokumentace", tak je to hodne reverse engineering, srozumitelne receno studium metodou pokus - omyl. Nicmene to asi zkousel kazdy a i uspesneji, zkouset to samozrejme budu dal a i zkousim.

acx píše:...zbude...

- Mam pocit, ze kam se podivam, tak vsade jsou uz zadane a natrefit na nejakou single je dost umeni. Problem je i v tom, ze v hledani partnerky jsem ztratil spoustu casu a to zapocitavam i cas ve vztazich, ktere jsem mel. Pro to, abych povazoval vztah rentabilni, tak by pro me osobne mel skoncit alespon sexem..
evcacz

Příspěvekod nokid » ned 19. bře 2017, 19:58

polav píše:- Mam pocit, ze kam se podivam, tak vsade jsou uz zadane a natrefit na nejakou single je dost umeni. Problem je i v tom, ze v hledani partnerky jsem ztratil spoustu casu a to zapocitavam i cas ve vztazich, ktere jsem mel. Pro to, abych povazoval vztah rentabilni, tak by pro me osobne mel skoncit alespon sexem..

Zadaná nemusí být vždy takový problém,,,

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod evcacz » ned 19. bře 2017, 20:12

polav píše:Nejsi Ty náhodou jenom sofistikovaný troll? :D

Nevidim duvod proc trollit. Paklize bych trolil, muze to znamenat i banan na toto forum. :)
Paklize bych chtel opravdu trollit, napisu si na to program, zadratuju API phpBB a nahodim jej na maline, aby jej cron poustel vzdy o pulnoci, paklize to chces technicky do detailu. :wink:

nokid píše:Zadaná nemusí být vždy takový problém,,,

Na jednu noc ne, souhlasim.
Na vztah (ten precejen chci vic) ano.
evcacz

Příspěvekod polav » ned 19. bře 2017, 23:02

evcacz píše:
polav píše:Nejsi Ty náhodou jenom sofistikovaný troll? :D

Nevidim duvod proc trollit. Paklize bych trolil, muze to znamenat i banan na toto forum. :)
Paklize bych chtel opravdu trollit, napisu si na to program, zadratuju API phpBB a nahodim jej na maline, aby jej cron poustel vzdy o pulnoci, paklize to chces technicky do detailu. :wink:

Nevím, jestli si rozumíme v terminologii, protože napsat program simulující diskusního trolla... to bys byl jiný pán :)

Každopádně proč jsem to zmínil. Z původního příspěvku nebylo vůbec zřejmé, na co se vlastně ptáš. Prolínalo se tam hned několik témat s poměrně triviálními otázkami, na které by sis dokázal určitě odpovědět sám. Postupně z toho sice vykrystalizovalo, žy bys rád příležitostný sex (kdo by ne) popřípadě vztah, ale zvolit si pro takový dotaz fórum o placeném sexu? Navíc ještě ten ženský nick - Evča cz - ale možná ho jen špatně čtu :) Jinak mně teda diskuse na tohle téma vůbec nevadí a snad zde najdeš odpovědi... pokud z toho vzejde manuál na nezávazný příležitostný sex, rád si ho pak přečtu :D Já radši chodím na priváty, přijde mi to morálně čistší, než pak řešit nějaká nenaplněná ženská očekávání. Ale já prý ženám nerozumím, takže kdo ví... :D
polav

Příspěvekod evcacz » pon 20. bře 2017, 20:11

polav píše:Nevím, jestli si rozumíme v terminologii, protože napsat program simulující diskusního trolla... to bys byl jiný pán

- Podle me to problem neni, neuronove site mame - teoreticky, a to i schopne bezet na pocitaci typu Raspberry Pi.
Ve zkratce je neuronova sit neco jako hodne zjednoduseny lidsky mozek, nicmene jednotlive neurony se mohou ucit. Muzu vam tady vykladat o technice, astrofyzice, IT... nicmene toto je forum zamerene na recenze, takze se nechci vzdalovat od puvodniho zameru. Paklize o to bude fakt velky zajem, mile rad zaspamuju toto forum tematem na hony vzdalenym tapkam a sexu v samostatnem vlakne. :)

polav píše:...pokud z toho vzejde manuál na nezávazný příležitostný sex,

- "Manual" hledam i ja. :-D Rad delam veci podle dokumentace / prirucky.

polav píše:Navíc ještě ten ženský nick - Evča cz ...

- no, uznavam, ze toto trollem opravdu zavani, nicmene je to zkratka EventCatcher, pridane cz jako czech. Muj fail, priznavam vinu. Pouzival jsem to na twitteru, amaterech.. jako napsat toto v anonymnim okne virtualizovaneho prozhlizece byl celkem porod.

polav píše:...Postupně z toho sice vykrystalizovalo, žy bys rád příležitostný sex (kdo by ne) popřípadě vztah, ale zvolit si pro takový dotaz fórum o placeném sexu?...

- Znam jeste jedno forum, nicmene geograficky je toto forum nejblize mem POI, cili Brno.
- Na rovinu reknu, ze se sexem jsem ve srovnani s vami zacal teprve nedavno, mam za to, ze v tomto budete zkusenejsi. Jasne, je spousta jinych for a lepsich.
- O deni s tapkami / masazemi mate lepsi prehled, samozrejme to cele sleduji / zkoumam / prohlizim / whatever. Nemuzu se ale rozhodnout, jestli ano / ne. Hledam hlavne neco, kde se s jinym nornikem nepotkam a soucasne bude ochota akceptovat fakt, ze jsem (OK, srovnam s mistnimi norniky) naprosto nezkuseny a to i ze stranky sexu.
- - Nicmene jak uz bylo receno drive, je to vicemene burt, co se tyce potkavani s jinymi norniky. Ja vsak na rovinu reknu, ze takove potkani jsem jednou zazil a nemam na nej dobre vzpominky.
evcacz

Příspěvekod nokid » pon 20. bře 2017, 22:42

evcacz píše:Ale já prý ženám nerozumím, takže kdo ví...

Nevěš hlavu - z nás chlapů ženám nikdo nerozumí.

polav píše:- - Nicmene jak uz bylo receno drive, je to vicemene burt, co se tyce potkavani s jinymi norniky. Ja vsak na rovinu reknu, ze takove potkani jsem jednou zazil a nemam na nej dobre vzpominky.

To já se s ostatními norníky potkávám docela rád - jsemť společenský typ. Pokud nemáme zrovna sraz, konají se alespoň gang-bangy... :D

Jan Vodňanský
nokid

Další

Zpět na Diskuse na téma