bude to pomerne netradicni zacatek, zvlast jako novacek na tomto foru. Prisel jsem zde z konkurencniho fora, ktere se "orientuje" na prazsky region, potazmo stredni cechy, nicmene okrajove nabizi i neco z Brna. Da se rici, ze prvni forum primo odkazuje i sem, jako dalsi zdroj informaci/
Po precteni nekolika vlaken jsem stale nedosel k zaveru, zda jit, ci ne. Samozrejme, jako chlap mam zajem, nicmene me dost strasi par pripadu nakazeni. Kratce neco o me:
co se tyce souloze, tak jo, mel jsem 2 holky, jednu "tapinu" (ok, zargon, rozumim terminu) a jednu kamosku. "Tapka" byla z Brna, celkem pohledna. S kamoskou jsem to mel ve virivce.
Mel jsem i jednu erotickou masaz, nicmene u ni nevim, zda ji zapocitat, ci nikoliv.
Jak tak ctu forum, tak me dost prekvapuje, ze se o tom tady bavite "normalne", s cimz problem samozrejme nemam. Paklize proti tomu nic nemate, jake mate tipy? Jsem pomerne beznadejny pripad, co se tyce mezilidskych vztahu a tim spojene svadeni holek / divek / zen. Mam i na doporuceni znameho i serioznejsi profil na seznamce pro to urcene. Jde o to, ze uvazuji jinak, takze nektere veci, o kterych se normalne lide bavi, jednodusse nechapu a to me osobne dela paseku v zivote. Nemuzu tedy nikoho najit.
Na zaklade mych zkusenosti porad premyslim, zda ma vztah nejaky smysl, zda skutecne stoji za to mit rodinu, pripadne deti. Namitnete, ze me uvazovani je hodne divne, ne-li priblble, nazvete si to, jak chcete. Uznavam, ze takove uvazovani se na tento portal moc nehodi.
"Stoji to za to mit eroticky profil ciste na vyblbnuti, ci je to hloupost? "
- jelikoz pracuji v oboru IT (mozna vas par take bude), tak resim i anonymizaci, ochranu dat, ochranu soukromi. Mirim tim hlavne do budouciho zivota - paklize si chci udelat sexem radost, tak se musim (vzhledem k me osobnosti) hodne zblaznit, coz se stalo pri mem poprve. Nevydrzel jsem to, zvlast po rozchodu.
To prinasi i problem, kdy urcita mnozina lidi muze (nutne nemusi) znat moji identitu, nicmene na amaterech predpokladam urcitou uroven diskretnosti. I pres to jsem ke spouste nabidkam rekl "NE" a tim veskera interaktivita mezi mnou a objektem zajmu skoncila. Zoufale receno me ted takrikajic udrzuje pri zivote erotika z portalu na to urcenych, napr. 4chan.
Co se tyce amateru, tak profil jsem zde nescetnekrat obnovoval i mazal, I ted uvazuji o jeho znovuotevreni / zavreni. Nechci vsak do toho znovu jit, jelikoz je to hodne velky zlodej casu a sveho casu si cenim, zvlast kdyz muzu cas promenit v penize. Jednu dobu jsem na toto mel i Twitter, ciste ucet bokem na uchylaceni. I ten vzal za sve, moje username bude uz tak proflakle, ze budu muset vymyslet neco noveho.
Jinymi slovy reknu, ze muj soucasny zivot je jen "spanek - prace - spanek", samozrejme i jidlo, ale to jen v ramci preziti. Muzu tedy konstatovat, ze muj zivot je pomerne nudny, hlavne kvuli me samemu. Ma osobnost je hodne projektovana na osamelejsi zivot, nicmene asocialem nejsem. Mam tedy touhu nekoho mit, coz se mi - otevrene receno - nedari.
Zaverem, zajima me nasledujici:
- Ma smysl mit bokem i ero profil, ci ne?
- Ma smysl mit sex (hlavne placeny) ? A to i za cenu byt "odhalen" jinymi "norniky" ?
- Paklize je mozne si najit holku na casual sex, jak?
Predem diky za vase odpovedi. Je mi jasne, ze se spousta z vas podivi, tak mi to prosim omluvte. Nothing offensive intended.