nokid píše:To já se s ostatními norníky potkávám docela rád - jsemť společenský typ. Pokud nemáme zrovna sraz, konají se alespoň gang-bangy...
- Pri mem zamestnani fakt nechtena publicita.

- Na druhou stranu respektuji Tvuj nazor, mas to rad jinak.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
nokid píše:To já se s ostatními norníky potkávám docela rád - jsemť společenský typ. Pokud nemáme zrovna sraz, konají se alespoň gang-bangy...
OLdtimer píše:Jedna rada předem a "zadarmo" !!!! Jen než se do toho pustíš - počítám , že jsi mladej, tak si napřed sakra dobře rozmysli, do čeho lezeš !!! Už se to tu řešilo - placenej sex je sakra záludnej koníček. Je to návykovější než všechny ostní neřesti dohromady a za celej život jsem nepoznal moc lidí, co z toho vlaku dokázali opravdu vystoupit. Navíc je to finančně dost náročný, není to bez zdravotního rizika a pokud jaqko každej normální chlap budeš mít jěšte "normální" partnerku - počítej, že zbytek života prožiješ stylem dvojitýho agenta FBI. A nechytěj Tě jen pokud budeš sakra dobrej a nebudeš blbej !! Prostě hoooodně adrenalinovej sport !! (zkráceno)
jarjaroslav píše:Snad by Ti mohla pomoci i následující úvaha z Mashera:
polav píše:no Brno v tomhle ohledu taky dost pomáhá, protože když projedu inzeráty, tak mě ta chuť zase rychle přejde
polav píše:Nadruhou stranu tělu to prospívá, to je bez debat
polav píše:K tomu soukromí: Podle mě to zbytečně hrotíš, za sex platí politici, herci, sportovci...
polav píše:(ačkoliv to říkají všichni závislácí)
polav píše:"Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí!"
evcacz píše:polav píše:K tomu soukromí: Podle mě to zbytečně hrotíš, za sex platí politici, herci, sportovci...
Pomerne drsne OT: I Babis se svym EET?
acx píše:Třeba předseda vlády Nečas si platil ze státních peněz svoji k****.
acx píše:Kde to žiješ, bulvár sledují ti, co nejsou spokojeni se sebou a závidí, bez ohledu na věk. Vlastně tak do 10 let je to nezajímá.
acx píše:ejzajímavějsí skupina pro reklamu a kokotiny je 18 - 28, ti spolknou všechno.
evcacz píše:polav píše:"Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí!"
Tak bulvar se nicim jinym, nez parazitovanim nezivi. Schvalne by me zajimalo, kdo je prijemcem bulvarnich novinek. Mam za to, ze lide 50 / 60+, ale to uz je ciste OT. A stejne.. je to lidska potreba.. jen se resi obtizneji.
jarjaroslav píše:...
nokid píše:Přemýšlejte radši nad kundama a né nad takovýma pičovinama.
Eisenbahn píše:Amber ti klidně doporučím taky.
Eisenbahn píše:S tím věkem uvidíš sám - rozhodně má tělo i vzhled podstatně lepší jak leckerá mladší koc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků