Hledat  

Uvahy a premysleni

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Uvahy a premysleni

Příspěvekod evcacz » úte 21. bře 2017, 21:42

nokid píše:To já se s ostatními norníky potkávám docela rád - jsemť společenský typ. Pokud nemáme zrovna sraz, konají se alespoň gang-bangy...

- Pri mem zamestnani fakt nechtena publicita. :-D Ano, nad tim jsem premyslel, nicmene jsem typ cloveka, ktery to chce F2F pouze s "ni".
- Na druhou stranu respektuji Tvuj nazor, mas to rad jinak.
evcacz

Příspěvekod jarjaroslav » stř 22. bře 2017, 20:48

Snad by Ti mohla pomoci i následující úvaha z Mashera:

OLdtimer píše:Jedna rada předem a "zadarmo" !!!! Jen než se do toho pustíš - počítám , že jsi mladej, tak si napřed sakra dobře rozmysli, do čeho lezeš !!! Už se to tu řešilo - placenej sex je sakra záludnej koníček. Je to návykovější než všechny ostní neřesti dohromady a za celej život jsem nepoznal moc lidí, co z toho vlaku dokázali opravdu vystoupit. Navíc je to finančně dost náročný, není to bez zdravotního rizika a pokud jaqko každej normální chlap budeš mít jěšte "normální" partnerku - počítej, že zbytek života prožiješ stylem dvojitýho agenta FBI. A nechytěj Tě jen pokud budeš sakra dobrej a nebudeš blbej !! Prostě hoooodně adrenalinovej sport !! (zkráceno)
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod evcacz » stř 22. bře 2017, 21:13

jarjaroslav píše:Snad by Ti mohla pomoci i následující úvaha z Mashera:

Dobre, Mashera znam. Je to ono forum, ze ktereho jsem "prisel".

Reakce na "Radu":
- Dobre, znamena to tedy opusteni celeho tohoto byznysu. Do budoucna CHCI mit normalni partnerku. Muzu konstatovat, ze muj dotaz byl zodpovezen. Nicmene, pokad se najde jine "pro" a "proti", tak si jej rad vyslechnu, do blizkeho budoucna (cili nejaky ten mesic / rok, podle toho, jak pujde svadeni) pocitam zatim s nechtenym celibatem.
- Adrenalinovy sport - no, pustit vlastorucne napsany program na produkcnim serveru je mnohem vetsi adrenalin. Nikdy nevis, jestli ti tech par skriptu shodi masinu. :D
evcacz

Příspěvekod polav » stř 22. bře 2017, 22:23

nokid píše:To já se s ostatními norníky potkávám docela rád - jsemť společenský typ. Pokud nemáme zrovna sraz, konají se alespoň gang-bangy... :D

:lol: To je až extrémně společenský typ :D

K tomu soukromí: Podle mě to zbytečně hrotíš, za sex platí politici, herci, sportovci ("Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí!" - zdravím Ujfalušiho :D)... Nikoho nezajímá, jestli chodíš na priváty. Samozřejmě potkat před vchodem šéfa, to by asi nechtěl nikdo, ale ta šance se limitně blíží nule. Navíc nikdo se nebude chlubit ostatním, "Hele, já šel do bordelu a potkal tam toho a toho...", protože jenom blb by rozkřikoval do světa, že tam chodí taky. A v nejhorším to jde vždycky popřít, kdo Ti dokáže, že jsi tam opravdu byl. To už v tomhle ohledu jsou podle mě mnohem horší osobní fotky na amatérech apod.

Nicméně si nemyslím, že bys tam našel, to co hledáš. Je to jenom sex a nějakou touhu po blízké osobě to neuspokojí. Nadruhou stranu tělu to prospívá, to je bez debat :D

A osobně si ani nemyslím, že bych měl problém s tím kdykoliv přestat (ačkoliv to říkají všichni závislácí :D). Teď jsem třeba na privátě už tak dva měsíce nebyl. Jindy jsem třeba zašel dvakrát týdně, zkrátka jak byla chuť. Ono Brno v tomhle ohledu taky dost pomáhá, protože když projedu inzeráty, tak mě ta chuť zase rychle přejde :?
polav

Příspěvekod evcacz » stř 22. bře 2017, 23:38

polav píše:no Brno v tomhle ohledu taky dost pomáhá, protože když projedu inzeráty, tak mě ta chuť zase rychle přejde :?

S tim souhlasim. Jeste pred zalozenim tohoto vlakna jsem si procital recenze, kterou ano a kterou ne. Ve vetsine pripadu jsem zadny rozumny mix "Diskretni - Zdrava - Ekonomicky v pohode" nenasel.

polav píše:Nadruhou stranu tělu to prospívá, to je bez debat :D

Tak sex vyplavi hromady pozitivni chemie, takze se nedivim. :)

polav píše:K tomu soukromí: Podle mě to zbytečně hrotíš, za sex platí politici, herci, sportovci...

Pomerne drsne OT: I Babis se svym EET? :D Uprimne receno, jsem z tohoto bodu pomerne rozpacity - muzu opet prepnout mozek do sileneho modu a jit a neresit, na druhou stranu resit sve soukromi. Ja takove charisma jako nasi kmotri ve vlade nemam...

polav píše:(ačkoliv to říkají všichni závislácí :D)

Zvlastni, ja byl jen 2x u jedne a te same a zadna zavislost.

polav píše:"Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí!"

Tak bulvar se nicim jinym, nez parazitovanim nezivi. Schvalne by me zajimalo, kdo je prijemcem bulvarnich novinek. Mam za to, ze lide 50 / 60+, ale to uz je ciste OT. A stejne.. je to lidska potreba.. jen se resi obtizneji.
evcacz

Příspěvekod polav » čtv 23. bře 2017, 0:14

evcacz píše:
polav píše:K tomu soukromí: Podle mě to zbytečně hrotíš, za sex platí politici, herci, sportovci...

Pomerne drsne OT: I Babis se svym EET? :D

Babiš nevím, ten má doma Moniku, to bych viděl něco jako paušál :lol: Jestli se z toho odvádí daně, to asi ne :D
polav

Příspěvekod acx » čtv 23. bře 2017, 10:32

Třeba předseda vlády Nečas si platil ze státních peněz svoji k****.

Tak bulvar se nicim jinym, nez parazitovanim nezivi. Schvalne by me zajimalo, kdo je prijemcem bulvarnich novinek. Mam za to, ze lide 50 / 60+, ale to uz je ciste OT. A stejne.. je to lidska potreba.. jen se resi obtizneji.

Kde to žiješ, bulvár sledují ti, co nejsou spokojeni se sebou a závidí, bez ohledu na věk. Vlastně tak do 10 let je to nezajímá. :lol:
Nejhorší je, že je bulvár pro děti, mládež, mladé, střední a seniory. Jen na Seznamu.cz je stále, které jsou vidět kalhotky, ... . To je pro koho ? Nejzajímavějsí skupina pro reklamu a kokotiny je 18 - 28, ti spolknou všechno. :lol: :lol: :lol:
acx

Příspěvekod evcacz » čtv 23. bře 2017, 20:06

acx píše:Třeba předseda vlády Nečas si platil ze státních peněz svoji k****.

"Pekne".

acx píše:Kde to žiješ, bulvár sledují ti, co nejsou spokojeni se sebou a závidí, bez ohledu na věk. Vlastně tak do 10 let je to nezajímá. :lol:

Ja ziju v iluzi. Bulvar me prekvapive nebere, to vic me zajima programatorska dokumentace. :)

acx píše:ejzajímavějsí skupina pro reklamu a kokotiny je 18 - 28, ti spolknou všechno.

Maji penize, jsou nezkuseni.. co chces? "Delniky je treba nejak pobavit."
evcacz

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 23. bře 2017, 21:54

evcacz píše:
polav píše:"Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí!"

Blesk a Aha! - cílová skupina: "převážně lidé v pokročilém a vyšším věku se středním vzděláním" (http://www.medialevne.cz/kategorie/102/ ... tni-deniky)
Blesk pro ženy - cílová skupina: 35-55 let (ženy :D ), střední třída, nižší střední třída, nejnižší třída (http://www.lightblue.cz/cs/profily-casopisu)

Nebo mrkni na:
:arrow: https://www.mediaguru.cz/2012/02/bulvar ... nalistika/
:arrow: http://data.idnes.cz/soubory/mafra_all/ ... FD1612.PDF
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod evcacz » čtv 23. bře 2017, 23:16

jarjaroslav píše:...

Solidni naloz informaci! Dik, je to psycho to cist.
evcacz

Příspěvekod nokid » pát 24. bře 2017, 12:49

Přemýšlejte radši nad kundama a né nad takovýma pičovinama.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod evcacz » pát 24. bře 2017, 13:47

nokid píše:Přemýšlejte radši nad kundama a né nad takovýma pičovinama.

Souhlasim. Vypujcim si sve vlastni vlakno. Koho mi doporucite pro zacatecika ve smyslu "se sexem jsem zacal nedavno a to jeste malo"?
Zaroven, nekdo, kdo ma pochopeni, cetl jsem o Amber a dokonce mi byla doporucena.. Nicmene necekam moc sympatii, za prve se citim jako osklive kacatko a sam mam limit do 30 let..

Paklize vypujceni bude na skodu, zalozim nove, dostanu se k tomu az vecer. Datlovani mi moc nejde.
evcacz

Příspěvekod Eisenbahn » ned 26. bře 2017, 21:22

Amber ti klidně doporučím taky. Chodím k ní občasně už tak dva roky a ačkoliv rozhodně nemám nějaké příliš pozitivní představy o svém vlastním zevnějšku, u ní je to vždycky jak s kámoškou. A není to opakováním, byla fajn už od začátku. S tím věkem uvidíš sám - rozhodně má tělo i vzhled podstatně lepší jak leckerá mladší koc.
Eisenbahn

Příspěvekod evcacz » pon 27. bře 2017, 6:40

Eisenbahn píše:Amber ti klidně doporučím taky.

Dobre, udelam u Amber vyjimku. :) Jak zhruba vypada vim, na amicich jsem ji nasel. Amber podle vseho ma vlastni misto?

Eisenbahn píše:S tím věkem uvidíš sám - rozhodně má tělo i vzhled podstatně lepší jak leckerá mladší koc.

Beru, zalezi na preferencich. Mam rad holky "pri tele", cili zadne tintitka. Par takovych jsem videl a nekdy mam otazkt, jestli je dotycna podvyzivena. :)
evcacz

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma