Já bych se v podstatě podepsal pod to, co tady napsal frantavb, pokud mám mluvit o Simoně, byl jsem u ní zhruba ve stejné době.
Postava celkově hezká, prdelka luxusní, štíhlé nožky. Prsa hezká, ovšem dokud jsou v podprsence. Po bližším nornickém bádání jsem dospěl ke zjištění, že se nejedná o trojky, ale spíše o dvojky konzistence pytlíku s blátem. Což o to, to běžný moravský norník ještě skousne, ne tak už zbylé projevy téhle slečny. Sex bez kapky zájmu, tupý pohled před sebe, v podstatě jsem si tam připadal, jako bych tam byl celou dobu sám. Což za 1500/hod. není kdoví co. To se můžu doma zavřít na hodinu do cimry zadarmo a za zbylých 1500 pozvat třeba nějakou mluvící kamarádku na kafe, užil bych si víc, byť bez sexu. Zpět k tématu. Pokoušel jsem se jí trochu rozmluvit, marně. Na jakýkoliv jednoduchý dotaz 10 sekund delay, než se dostavila nějaká (zpravidla) stupidní jedno až dvouslovní odpověď, za kterou by klidně mohla dodat ještě "neotravuj", aby to bylo komplet. Skoro mi přišlo, že těch 10 sekund přemýšlí, jak co nejblběji odpovědět, aby to stálo za to.

Někdo by mohl namítnout, že se tam nechodí vykecávat. S tím souhlasím, ale ojíždět někoho, kdo jeví známky intelektuální i emoční mrtvoly... Nic moc. Stačila by mi chováním normální "holka od vedle", která se umí usmát a normálně reagovat. Toto byl fakticky úlet.
Sex záměrně nehodnotím, nestál za nic, totálně mi tím přístupem všechno znechutila. Osobně mám z téhle slečny pocit, že v něčem tvrdším jede, vzhledem k tomu nezvykle zaseklému a otupělému projevu a pohledu někam do zdi. Docela mi k tomu pasuje i ta Frantova poznámka o požadavku na tmu, u mě to bylo stejné, zdá se mi, že má asi tou tmou co zakrývat. Postavu určitě ne, tu má celkem hezkou.
Nedělám si iluze o tom, že to ty slečny baví, snad až na světlé vyjímky. Ale pokud to tedy berou jako nutné zlo k vydělání peněz (stejně jako 90% z nás v jiném zaměstnání), berme to jako komerční produkt, který by měl mít určitou kvalitu. Ať dávají za peníze službu, jak to v každém byznysu chodí. Pokud bych měl reálně ohodnotit cenu téhle služby, kterou jsem dostal, dal bych slečně 0 kč a požadoval zaplacení ztrátového času. Nepřijde mi, že by mi ta hodina cokoliv dala, naopak mi vzala čas a chuť. Za mě uzavírám kapitolu privátu Mia, už tam nevlezu, dokud tam tohle pochybné osazenstvo bude. Živit oprsklé vyžírky, které si umí říct jen o peníze a nepředvedou nic, to bych musel být vážně padlej na hlavu. K témuž bych rád vyzval i zdejší nornictvo, neboť to máme přesně takové, jaké svou peněženkou dovolíme. Pokud je budeme živit a budou se mít dobře, nemají důvod cokoliv měnit, v tom funguje jednoduchá logika. V tomhle měla koneckonců už Mia, již všichni chválí, svatou pravdu.