Hledat  

Nové holky MIA (Mary, Karin, Simona)

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nové holky MIA (Mary, Karin, Simona)

Příspěvekod fifinak100 » ned 19. úno 2017, 16:19

Zkusil už někdo, stojí za vyzkoušení? nebo jsou staronové a už tu vlákno mají? díky za info

chtěl bych po čtvrt roce někam vyrazit, ale váhám kam, můžete do soukromé zprávy napsat nějakej TIP zlobit se nebudu :)

* dal jsem to omylem sem a né do Dotazů, ale myslím si že to zase tak nevadí, třeba se tu diskuze rozjede
fifinak100

Re: Nové holky MIA (Mary, Karin, Simona)

Příspěvekod Milan777 » ned 16. dub 2017, 16:57

Za mě Mary už nikdy ne že by byla špatná ale za 1500 na hoďku už nikdy plus ty nehorázné částky za ty služby navíc to byla jedna z návštěv kdy těch peněz lituju ,protože když člověk maká a výplata tak že si ušetříte na Pich a pak to není podle představ tak potom těch peněz lituju,má malé prsa a zadek taky nic moc kuřba nebyla nejhorší ale za mě už ne
Milan777

Příspěvekod jarjaroslav » ned 16. dub 2017, 18:38

Milan777 píše:Za mě Mary už nikdy ne že by byla špatná ale za 1500 na hoďku už nikdy plus ty nehorázné částky za ty služby

Čekal jsi copak zlepšení kvality po zvýšení cen? Aspoň hudba hrála a světýlka svítila :D ?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod zhnan » ned 16. dub 2017, 20:26

Mary je v pohode, je fakt hodne ukecana, uziva si to a kdyz se do toho dostane, moc se nediva na cas, takze tam jsem tam za tech 1500 stravil misto 60 minut asi 75. Pro nekoho je to mozna dost, ale osobne bych radsi jen tech 60 a nejakou tu libacku nez tohle.
zhnan

Příspěvekod frantavb » pon 17. dub 2017, 1:32

Já můžu dát recenzi na Simonu, včera jsem u ní byl poprvé. Tlak byl už veliký a tak jsem se rozhodl navštívit bývalý nejlepší privát v Brně protože obzvlášť v neděli je nabídka dost mizerná. Rozhodl jsem se pro Mary ale bohužel telefon nezvedla a tak jsem zavolal Simoně. Ta už to vzala a bez problémů proběhla domluva. Za pár minut mě ale volala zpět Mary, což jsem v prvním momentě neodhalil a považuji to za čiré zoufalství volat zpět zákazníkům.
Ale zpět k Simoně. Dovedla mě na pokoj a začalo vyjednávání. Chtěl jsem po ní hodinu s análem a výstřik do pusy. Asi to po ní zatím nikdo nechtěl protože jí trvalo nějakou dobu než to spočítala. Pak na mě ale vybalila cenu 3500 kč !!!!!!!!!!!! K základu 1000 za anál + 1000 za výstřik. Na chvíli jsem zkoprněl a už jsem věděl že to nevyjde ze dvou důvodů a jeden byl že jsem měl v kešeni jen dva litry. Později mě řekla, že před tím dělala ve třech night clubech takže ceny si asi vzala sebou. Po chvíli dohadování jme se nakonec domluvily na půl hodině s výstřikem za dva litry. Ale ještě předtím to málem zkolabovalo na tom, že jsem chtěl aby bylo v pokoji trochu víc světla abych taky něco viděl a nedělal všechno jen po hmatu. To nechtěla a už mě pomalu vedla ke vchodovým dveřím. Nechápu, kvůli světlu by se klidně vzdala dvou litrů.
Musím ale říct, že ženská je to nádherná moc takových jsem neviděl. Zadek má výstavní, prsa trošku nepevná ale v pohodě. Určitě to ale nejsou trojky jak má v inzerátu ale dvojky.Už není blondýna ale do tmava a vlasy měla upravené že vypadaly jako nějaké dráty, takže malé mínus. Nechápu proč si nedá na web lepší fotky z těch co tam má se nedá nic vyčíst.
Co se týče sexu tak s tím jsem byl spokojený i když ho nějak výrazně neprožívala. Jako třeba Mia blahé paměti nebo Simona28.
Celkově jsem z ní měl dojem, že to ani nechce dělat a nebaví jí to a to hlavně při domluvě. Měla pořád sklopenou hlavu a uhýbala očima. Při sexu už to bylo lepší.
Jestli je to na opáčko těžko říct, kvůli postavě ano ale kvůli cenové politice a sexu v pološeru zase ne.
frantavb

Příspěvekod petras60 » pon 17. dub 2017, 8:31

Ahoj ,asi si Simoně nesedl byl sem 3 krát a kouření super aji s kulkama,šukačka taky super a ted jednu perlicku ty si nepoznal,ře ma paruku jinak je blond a ostříhaná je na kluka.
petras60

Příspěvekod frantavb » pon 17. dub 2017, 9:48

petras60 píše:Ahoj ,asi si Simoně nesedl byl sem 3 krát a kouření super aji s kulkama,šukačka taky super a ted jednu perlicku ty si nepoznal,ře ma paruku jinak je blond a ostříhaná je na kluka.

S těma vlasama mě to taky napadlo, že je to paruka ale říkal jsem si proč by měla paruku. No a ještě by mě zajímalo jakou u tebe uplatnila cenovou politiku. Mám trochu podezření, že když viděla že jsem u ní poprvé tak cenu napálila do astronomických výšin.
A možný to je, že jsem jí nesedl. Pubertu už mám hodně dávno za sebou a jsem taky dost chlupatý což se asi většině bab nelíbí. Ale jak jsem psal při sexu bylo vše ok a měl jsem co dělat abych se neudělal předčasně.
frantavb

Příspěvekod jarjaroslav » pon 17. dub 2017, 23:08

frantavb píše:Pak na mě ale vybalila cenu 3500 kč !!!!!!!!!!!! K základu 1000 za anál + 1000 za výstřik. Na chvíli jsem zkoprněl a už jsem věděl že to nevyjde ze dvou důvodů a jeden byl že jsem měl v kešeni jen dva litry. Později mě řekla, že před tím dělala ve třech night clubech takže ceny si asi vzala sebou.

Já si myslím, že již ten "základ" je stanoven špatně :evil: . V Diamondu a SOHO většinou za nadprůměrnou cenu nemůžeme očekávat nadprůměrný zážitek, na to jsme si již zvykli :( . Ale na Privátu Mia se vzhledem k cenám 1.000,-/1.500,- a srovnání s dřívějšími poměry mohou ještě častěji dočkat hodnocení typu "ne že by byla špatná ale za 1500 na hoďku už nikdy" (viz výše). Ještě dlouho se podobných úvah po návštěvě dívek z Jakubáku nezbavíme...

Na znovuzavedení "normálních" cen by mohly dámy ve finále vydělat. Když si vezmu hypoteticky, že Mary obdržela (bez ohledu na koncovou částku pro ni po odečtení "nákladů") "navíc" 300,- Kč, ale ztratila klienta, který by snad byl za nižší cenu svou návštěvu příště zopakovat.

Dokud se v Brně situace nezlepší, stejně se někdy na "Privátu Alex" objevíme, a dámy to vědí :evil: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod frantavb » pon 17. dub 2017, 23:16

Bohužel máš pravdu, ale ty ceny by se mohly vrátit kdyby se snad vrátila i Mia, ale to už jsou jen nadpozemské úvahy.
frantavb

Příspěvekod petras60 » úte 18. dub 2017, 7:43

Chodím na 30 minut ,vždy to přetáhnem a o příplatkach se sni nebavím anál,kouření bez atd.do toho nejdu,přednější je zdraví,ale Simona zná řemeslo už se těším až pojedu zase na služebku.
petras60

Příspěvekod teepee1 » stř 21. čer 2017, 13:42

Já bych se v podstatě podepsal pod to, co tady napsal frantavb, pokud mám mluvit o Simoně, byl jsem u ní zhruba ve stejné době.

Postava celkově hezká, prdelka luxusní, štíhlé nožky. Prsa hezká, ovšem dokud jsou v podprsence. Po bližším nornickém bádání jsem dospěl ke zjištění, že se nejedná o trojky, ale spíše o dvojky konzistence pytlíku s blátem. Což o to, to běžný moravský norník ještě skousne, ne tak už zbylé projevy téhle slečny. Sex bez kapky zájmu, tupý pohled před sebe, v podstatě jsem si tam připadal, jako bych tam byl celou dobu sám. Což za 1500/hod. není kdoví co. To se můžu doma zavřít na hodinu do cimry zadarmo a za zbylých 1500 pozvat třeba nějakou mluvící kamarádku na kafe, užil bych si víc, byť bez sexu. Zpět k tématu. Pokoušel jsem se jí trochu rozmluvit, marně. Na jakýkoliv jednoduchý dotaz 10 sekund delay, než se dostavila nějaká (zpravidla) stupidní jedno až dvouslovní odpověď, za kterou by klidně mohla dodat ještě "neotravuj", aby to bylo komplet. Skoro mi přišlo, že těch 10 sekund přemýšlí, jak co nejblběji odpovědět, aby to stálo za to. :) Někdo by mohl namítnout, že se tam nechodí vykecávat. S tím souhlasím, ale ojíždět někoho, kdo jeví známky intelektuální i emoční mrtvoly... Nic moc. Stačila by mi chováním normální "holka od vedle", která se umí usmát a normálně reagovat. Toto byl fakticky úlet.

Sex záměrně nehodnotím, nestál za nic, totálně mi tím přístupem všechno znechutila. Osobně mám z téhle slečny pocit, že v něčem tvrdším jede, vzhledem k tomu nezvykle zaseklému a otupělému projevu a pohledu někam do zdi. Docela mi k tomu pasuje i ta Frantova poznámka o požadavku na tmu, u mě to bylo stejné, zdá se mi, že má asi tou tmou co zakrývat. Postavu určitě ne, tu má celkem hezkou.

Nedělám si iluze o tom, že to ty slečny baví, snad až na světlé vyjímky. Ale pokud to tedy berou jako nutné zlo k vydělání peněz (stejně jako 90% z nás v jiném zaměstnání), berme to jako komerční produkt, který by měl mít určitou kvalitu. Ať dávají za peníze službu, jak to v každém byznysu chodí. Pokud bych měl reálně ohodnotit cenu téhle služby, kterou jsem dostal, dal bych slečně 0 kč a požadoval zaplacení ztrátového času. Nepřijde mi, že by mi ta hodina cokoliv dala, naopak mi vzala čas a chuť. Za mě uzavírám kapitolu privátu Mia, už tam nevlezu, dokud tam tohle pochybné osazenstvo bude. Živit oprsklé vyžírky, které si umí říct jen o peníze a nepředvedou nic, to bych musel být vážně padlej na hlavu. K témuž bych rád vyzval i zdejší nornictvo, neboť to máme přesně takové, jaké svou peněženkou dovolíme. Pokud je budeme živit a budou se mít dobře, nemají důvod cokoliv měnit, v tom funguje jednoduchá logika. V tomhle měla koneckonců už Mia, již všichni chválí, svatou pravdu.
teepee1

Zpět na Dotazy na dívky