|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
derok píše:Ahoj, muzete mi poradit nejake divky ktere si vim sebrat na celou noc?
jeje píše:Já osobně si to zatím neumím představit, nenašel jsem ani recenzi na proběhlou celou noc...
martin007 píše:jeje píše:Já osobně si to zatím neumím představit, nenašel jsem ani recenzi na proběhlou celou noc...
Recenzi jsi nenašel nejspíš proto, že to asi využije někdo jen vyjímečně. Osobně mě napadají pouze 2 důvody proč by někdo byl ochoten zaplatit 5000 Kč za celou noc, takovou nabídku jsem totiž někde viděl.
1) Muž anebo spíš mladík typu Supersperman, který chce zjistit nebo si dokázat kolik čísel za tu noc na privátu udělá.
2) Romantik, který si dá tímto dárek třeba k narozeninám
Lepší je za tu cenu udělat 5-6 samostatných návštěv po půl hodině nebo 3-4 po hodině.
bari píše:No nejsem moc zastánce platit někomu za to že si pospí.
...
Já bych to nevyužil z těchto důvodů - 1) nehodlám někomu platit celou noc když mě stačí hodina, 2) stará by se divila, že nejsem doma.
bari píše: Ale pokud by jsi chtěl strávit večer a noc jen s jednou, vyber si tu co trošku znáš a není úplně blbá.
jeje píše:Souhlasím ... ale to je jediné, co k tomu mohu dodat ... asi nezbyde, než si to osobně zkusit ... ale to by byly asi drahá zkušenost ... ale jak už někdo psal ... platit za spoluchrápání ...? Takže někdo má vůbec zkušenost ...Třeba i špatnou. Dík Pepa
zachovalj píše:jeje píše:Souhlasím ... ale to je jediné, co k tomu mohu dodat ... asi nezbyde, než si to osobně zkusit ... ale to by byly asi drahá zkušenost ... ale jak už někdo psal ... platit za spoluchrápání ...? Takže někdo má vůbec zkušenost ...Třeba i špatnou. Dík Pepa
Jestli Ti to pomůže, tam mám ohledně celé noci zkušenosti z Thajska. Napsal jsem o tom takovej menší článek zde viewtopic.php?f=6&t=5128
koalaadam píše:zachovalj píše:jeje píše:Souhlasím ... ale to je jediné, co k tomu mohu dodat ... asi nezbyde, než si to osobně zkusit ... ale to by byly asi drahá zkušenost ... ale jak už někdo psal ... platit za spoluchrápání ...? Takže někdo má vůbec zkušenost ...Třeba i špatnou. Dík Pepa
Jestli Ti to pomůže, tam mám ohledně celé noci zkušenosti z Thajska. Napsal jsem o tom takovej menší článek zde viewtopic.php?f=6&t=5128
dobrý report
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků