|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
manre píše:Zitra zkusím Ally tak dám vědět borci!
manre píše:Boorci tak jsem dnes navštívil a super super super Ally užasná kočka milá s usměvem na rtu krásné prostředí a užasná masáž mohu jen a jen doporučit!!!za mě určitě opačko
acx píše:manre píše:Boorci tak jsem dnes navštívil a super super super Ally užasná kočka milá s usměvem na rtu krásné prostředí a užasná masáž mohu jen a jen doporučit!!!za mě určitě opačko
Vlastní informace je na dvě věci, ....,![]()
![]()
tohle jsi ani nemusel psát a byli bychom na tom stejně ..., kdo ví, zda jsi tam vůbec byl ...
![]()
![]()
manre píše:Já sem tam byl vy jen tady píšete a nikam nechodite!takze [color=#FF0000]sem už nedávám nic[/color]
pes124 píše:NEJSEM ZKUŠENÝ NÁVŠTĚVNÍK PODNIKŮ TOHOTO DRUHU A PROTO SE ZEPTÁM ZKUŠENĚJŠÍCH ZDA U UVEDENÝCH PODNIKŮ JE BĚŽNÉ POKUD JSEM REZERVOVAL DEN DOPŘEDU NÁVŠTĚVU NA URČITOU HODINU A DOSTAVIL SE O TŘI MINUTY DŘÍV KDY PO TEL. OZNÁMENÍ ŽE JSEM NAMÍSTĚ MĚ ZE STRANY DÁMY BYLO SDĚLENO, ŽE JDE OTEVŘÍT A NADÁLE JSEM ČEKAL PŘED DVEŘMI NA VEŘEJNÉM MÍSTĚ DVORU ZA JASNÝMI ÚSMĚVY KOLEMJDOUCÍCH U DVEŘÍ 4 MINUTY , COŽ JSEM NEUNES A ODEŠEL S TEL. OMLUVOU ŽE JSEM SI PŘIPADAL JAK DŮCHODCE PŘED lÍDLEM NA MINUTU OTVEŘENÍ OBCHODU. NA ČEŠ MĚ BYLO SDĚLENO, ŽE JSEM BYL OBJEDNÁN NA URČITOU HODINU A ASI 3 MINUTY NELZE BÝTI NA MÍSTĚ DŘÍVE OTVÍRÁME PŘESNĚ V HODINU TOMU DANOU. A TO VÁM ŘEKNU ŽE PRO MĚ TY 4 MINUTY VENKU BYLA HODNĚ TRAPNÁ CHVILKA . jE TOTO BĚŽNÉ???
Koalid píše:Slečna Ally dle mé chuti luxusní pevná postava. Už ode dveří maximálně příjemná a mazlivá. Fajnová koupelna s podlahovým vytápěním.
„Masáž“ byla dle očekávání spíš roztírání oleje, ovšem velmi příjemná záležitost. Dávala si záležet, řekl bych, že ji to snad i baví. Prsa o mě otírala velmi poctivě.
Po otočení na záda ještě nějaké to hlazení po těle a postupně se začala věnovat i penisu. Žádná uspěchanost, obouruč technika, několik různých „chvatů“. V kombinaci se spoustou oleje velmi příjemné.
Pro finále si na mě sedla do polohy 69 a vyšpulila mi do obličeje svůj luxusní zadeček a kundičku. Obouruční honění a otírání žaludu o prsa, až jsem si nebyl jist, jestli ho nemá v puse. Parádní. Až úplně ve finále jsem neudržel svůj odstup a za zadeček jsem se chytil, zaslechl jsem i zavzdychání z její strany a pak vyčerpán odpadl.
Dostal jsem za úkol ještě relaxovat zatímco šla do sprchy a pak já, omýt tu spoustu oleje.
Byla to moje první zkušenost tohoto druhu, takže nemám srovnání, ale byl jsem velmi spokojen.
Co je ovšem odrazující je cena 1700 za hodinu. V ceníku je 1400 a pokud chceš tělo na tělo tak plus 300 (info do telefonu). A to jsem ještě strávil v podniku vchod-východ 50 minut včetně sprchování.
Nenechal jsem si tímto negativem zkazit zážitek, ale opakovat pravděpodobně nebudu, když za méně peněz můžu mít na privátu slečnu se vším všudy. I když možná ne s tímto mazlivým přístupem.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků