Hledat  

Masáže Séraphine

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Masáže Séraphine

Příspěvekod manre » ned 23. zář 2018, 14:11

Zitra zkusím Ally tak dám vědět borci!
manre

Příspěvekod acx » ned 23. zář 2018, 18:23

manre píše:Zitra zkusím Ally tak dám vědět borci!

Co tím chce básník vlastně říct? :roll: :P
acx

Příspěvekod manre » pon 24. zář 2018, 21:02

Boorci tak jsem dnes navštívil a super super super Ally užasná kočka milá s usměvem na rtu krásné prostředí a užasná masáž mohu jen a jen doporučit!!!za mě určitě opačko
manre

Příspěvekod acx » úte 25. zář 2018, 10:21

manre píše:Boorci tak jsem dnes navštívil a super super super Ally užasná kočka milá s usměvem na rtu krásné prostředí a užasná masáž mohu jen a jen doporučit!!!za mě určitě opačko

Vlastní informace je na dvě věci, ...., :lol: :lol: :lol: tohle jsi ani nemusel psát a byli bychom na tom stejně ..., kdo ví, zda jsi tam vůbec byl ... :roll: :roll: :roll:
acx

Příspěvekod jarjaroslav » úte 25. zář 2018, 12:14

acx píše:
manre píše:Boorci tak jsem dnes navštívil a super super super Ally užasná kočka milá s usměvem na rtu krásné prostředí a užasná masáž mohu jen a jen doporučit!!!za mě určitě opačko

Vlastní informace je na dvě věci, ...., :lol: :lol: :lol: tohle jsi ani nemusel psát a byli bychom na tom stejně ..., kdo ví, zda jsi tam vůbec byl ... :roll: :roll: :roll:

Třeba úžasem oněměl jen dočasně a rozmluví se :D ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod manre » úte 25. zář 2018, 21:44

Já sem tam byl vy jen tady píšete a nikam nechodite!takze sem už nedávám nic
manre

Příspěvekod acx » úte 25. zář 2018, 23:38

manre píše:Já sem tam byl vy jen tady píšete a nikam nechodite!takze [color=#FF0000]sem už nedávám nic[/color]

Můžeš odkázat na něco, co by se dalo nazvat jako recenze .... :lol: :lol: :lol: , mně se nepodařilo nic najít, kromě cca 5 nic neříkajících poznámek :roll: :roll: :roll:
To, že napíšeš dopředu, že někam půjdeš, je tvůj koníček. :lol: To skutečně téměř nikdo nepíše, máš pravdu, ale k čemu to vůbec je, když potom vlastně nic nenapíšeš ? :oo:
acx

Příspěvekod noc82 » čtv 1. lis 2018, 18:44

Mam doporuceni na maserku Janu, co údajně delala v seraphine. Znáte? Najdu ji nekde v brne? Diky
noc82

Příspěvekod manre » ned 7. dub 2019, 17:20

Je tam nová kost byl někdo?;)
manre

Příspěvekod gumak » stř 24. dub 2019, 7:57

Tož jebat se jí už nechce .. Mel, Mel http://www.seraphine.cz/eroticke-maserk ... ka-natali/
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .
gumak

Příspěvekod Koalid » pon 6. kvě 2019, 7:04

Slečna Ally dle mé chuti luxusní pevná postava. Už ode dveří maximálně příjemná a mazlivá. Fajnová koupelna s podlahovým vytápěním.
„Masáž“ byla dle očekávání spíš roztírání oleje, ovšem velmi příjemná záležitost. Dávala si záležet, řekl bych, že ji to snad i baví. Prsa o mě otírala velmi poctivě.
Po otočení na záda ještě nějaké to hlazení po těle a postupně se začala věnovat i penisu. Žádná uspěchanost, obouruč technika, několik různých „chvatů“. V kombinaci se spoustou oleje velmi příjemné.
Pro finále si na mě sedla do polohy 69 a vyšpulila mi do obličeje svůj luxusní zadeček a kundičku. Obouruční honění a otírání žaludu o prsa, až jsem si nebyl jist, jestli ho nemá v puse. Parádní. Až úplně ve finále jsem neudržel svůj odstup a za zadeček jsem se chytil, zaslechl jsem i zavzdychání z její strany a pak vyčerpán odpadl.
Dostal jsem za úkol ještě relaxovat zatímco šla do sprchy a pak já, omýt tu spoustu oleje.
Byla to moje první zkušenost tohoto druhu, takže nemám srovnání, ale byl jsem velmi spokojen.
Co je ovšem odrazující je cena 1700 za hodinu. V ceníku je 1400 a pokud chceš tělo na tělo tak plus 300 (info do telefonu). A to jsem ještě strávil v podniku vchod-východ 50 minut včetně sprchování.
Nenechal jsem si tímto negativem zkazit zážitek, ale opakovat pravděpodobně nebudu, když za méně peněz můžu mít na privátu slečnu se vším všudy. I když možná ne s tímto mazlivým přístupem.
Koalid

Příspěvekod pes124 » sob 11. kvě 2019, 18:42

NEJSEM ZKUŠENÝ NÁVŠTĚVNÍK PODNIKŮ TOHOTO DRUHU A PROTO SE ZEPTÁM ZKUŠENĚJŠÍCH ZDA U UVEDENÝCH PODNIKŮ JE BĚŽNÉ POKUD JSEM REZERVOVAL DEN DOPŘEDU NÁVŠTĚVU NA URČITOU HODINU A DOSTAVIL SE O TŘI MINUTY DŘÍV KDY PO TEL. OZNÁMENÍ ŽE JSEM NAMÍSTĚ MĚ ZE STRANY DÁMY BYLO SDĚLENO, ŽE JDE OTEVŘÍT A NADÁLE JSEM ČEKAL PŘED DVEŘMI NA VEŘEJNÉM MÍSTĚ DVORU ZA JASNÝMI ÚSMĚVY KOLEMJDOUCÍCH U DVEŘÍ 4 MINUTY , COŽ JSEM NEUNES A ODEŠEL S TEL. OMLUVOU ŽE JSEM SI PŘIPADAL JAK DŮCHODCE PŘED lÍDLEM NA MINUTU OTVEŘENÍ OBCHODU. NA ČEŠ MĚ BYLO SDĚLENO, ŽE JSEM BYL OBJEDNÁN NA URČITOU HODINU A ASI 3 MINUTY NELZE BÝTI NA MÍSTĚ DŘÍVE OTVÍRÁME PŘESNĚ V HODINU TOMU DANOU. A TO VÁM ŘEKNU ŽE PRO MĚ TY 4 MINUTY VENKU BYLA HODNĚ TRAPNÁ CHVILKA . jE TOTO BĚŽNÉ???
pes124

Příspěvekod acx » sob 11. kvě 2019, 19:17

pes124 píše:NEJSEM ZKUŠENÝ NÁVŠTĚVNÍK PODNIKŮ TOHOTO DRUHU A PROTO SE ZEPTÁM ZKUŠENĚJŠÍCH ZDA U UVEDENÝCH PODNIKŮ JE BĚŽNÉ POKUD JSEM REZERVOVAL DEN DOPŘEDU NÁVŠTĚVU NA URČITOU HODINU A DOSTAVIL SE O TŘI MINUTY DŘÍV KDY PO TEL. OZNÁMENÍ ŽE JSEM NAMÍSTĚ MĚ ZE STRANY DÁMY BYLO SDĚLENO, ŽE JDE OTEVŘÍT A NADÁLE JSEM ČEKAL PŘED DVEŘMI NA VEŘEJNÉM MÍSTĚ DVORU ZA JASNÝMI ÚSMĚVY KOLEMJDOUCÍCH U DVEŘÍ 4 MINUTY , COŽ JSEM NEUNES A ODEŠEL S TEL. OMLUVOU ŽE JSEM SI PŘIPADAL JAK DŮCHODCE PŘED lÍDLEM NA MINUTU OTVEŘENÍ OBCHODU. NA ČEŠ MĚ BYLO SDĚLENO, ŽE JSEM BYL OBJEDNÁN NA URČITOU HODINU A ASI 3 MINUTY NELZE BÝTI NA MÍSTĚ DŘÍVE OTVÍRÁME PŘESNĚ V HODINU TOMU DANOU. A TO VÁM ŘEKNU ŽE PRO MĚ TY 4 MINUTY VENKU BYLA HODNĚ TRAPNÁ CHVILKA . jE TOTO BĚŽNÉ???

Zjevně na tohle nemáš koule, je přece jedno, jestli si připadáš jako trapák 4 minuty nebo jen jednu. :roll:
Můžu tě ubezpečit, že lidé se nebaví tím, že jdeš na "masáž", ale tím, jakého ze sebe děláš stydlína, poseroutku, trapáka. :lol: Natoč se a uvidíš. :P

"Masáže" této organizace neotvírají jak v obchodě, je to stejné jako privát a tak 50 na 50 je vždy nějaká prodleva.
Na hybešce neznám dispozice privátu, takže nemůžu posoudit cestu ke dveřím, ale slečna musí udělat následující úkony jako uvědomit si, co domluvila, zahnat ostatní slečny do kuchyňky, použít deodoranty a ústní vody, obléci si pracovní úbor, potom něco přes něj, sehnat klíče a dojít ke vchodu. Takže za minutu vyloučeno, pokud nemají "recepční" . Příště si stoupni dál a až se budou otvírat dveře, zasprintuj ... :wink:
acx

Příspěvekod Dobermann » pon 13. kvě 2019, 14:06

NA ČEŠ a NAMÍSTĚ :lol:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod modusvivendi » stř 26. čer 2019, 15:54

Koalid píše:Slečna Ally dle mé chuti luxusní pevná postava. Už ode dveří maximálně příjemná a mazlivá. Fajnová koupelna s podlahovým vytápěním.
„Masáž“ byla dle očekávání spíš roztírání oleje, ovšem velmi příjemná záležitost. Dávala si záležet, řekl bych, že ji to snad i baví. Prsa o mě otírala velmi poctivě.
Po otočení na záda ještě nějaké to hlazení po těle a postupně se začala věnovat i penisu. Žádná uspěchanost, obouruč technika, několik různých „chvatů“. V kombinaci se spoustou oleje velmi příjemné.
Pro finále si na mě sedla do polohy 69 a vyšpulila mi do obličeje svůj luxusní zadeček a kundičku. Obouruční honění a otírání žaludu o prsa, až jsem si nebyl jist, jestli ho nemá v puse. Parádní. Až úplně ve finále jsem neudržel svůj odstup a za zadeček jsem se chytil, zaslechl jsem i zavzdychání z její strany a pak vyčerpán odpadl.
Dostal jsem za úkol ještě relaxovat zatímco šla do sprchy a pak já, omýt tu spoustu oleje.
Byla to moje první zkušenost tohoto druhu, takže nemám srovnání, ale byl jsem velmi spokojen.
Co je ovšem odrazující je cena 1700 za hodinu. V ceníku je 1400 a pokud chceš tělo na tělo tak plus 300 (info do telefonu). A to jsem ještě strávil v podniku vchod-východ 50 minut včetně sprchování.
Nenechal jsem si tímto negativem zkazit zážitek, ale opakovat pravděpodobně nebudu, když za méně peněz můžu mít na privátu slečnu se vším všudy. I když možná ne s tímto mazlivým přístupem.

Před časem jsem byl na masáži u masérky Ally a musím na základě své zkušenosti potvrdit prakticky vše, co uvádí Koalid. Nemá nejspíš cenu to nějak opakovat, proto tak ani nebudu až na výjimky níže činit. Cena za hodinovou masáž tedy 1.700,- Kč (upozornění u mě až na místě těsně před masáží, že za na jejich webových stránkách uvedenou cenu 1.400,- Kč není součástí masáže B2B), čistý čas masáže byl v mém případě ovšem dodržen. Masérka Ally má skutečně pěknou postavu, je příjemná s takovým celkem fajn mazlivým přístupem. V masérně bylo na zdi i zrcadlo, ve kterém bylo možno při masáži pozorovat masérku, což osobně beru jako velké plus.

Pokud pak někdo s erotickými masážemi nyní jako zákazník teprve začíná a má ostych a případně i obavy, mohu mu tuto masérku doporučit. Milá, přátelská, komunikativní... Prostředí včetně koupelny, čistoty a nabídnutého ručníku bylo v pořádku.

Má zde někdo, prosím, zkušenost i s jinými aktuálními masérkami ze Seraphine, se kterou by byl ochoten se podělit? Např. Naomi, Sára atd.
modusvivendi

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže