Hledat  

CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Příspěvekod prog » stř 2. črc 2008, 7:01

pro Vulkana
Číslo dveří si nepamatuju, ale myslím, že to bude asi ta čtyřka. Už to, že se v jednom, pouze šesti podlažním baráku nachází skoro v každém poschodí privát, beru jako skutečnou raritu...takže , že by se nacházel další privát v 1. patře? tak to pochybuju, ale za luckou jsem byl v bytě, který je v tom podlaží nalevo od schodů resp. směrem od centra.

P.S. Po privátech chodím skoro 15 let..v průměru tak jednou za 2 měsíce...čím víc jsem jich poznal, tim víc si člověk váží těch kvalitních...Bohužel v mém případě se o návštěvám těchto služeb, dá hovořit jako již o závislosti, protože si kolikrát říkám, že se na to už vykašlu...no a příště jdu stejně zase. :roll:
Sám si říkám, jestli mám právo někoho hodnotit, když také lezu na ženskou na, kterou vleze za den několik chlapů, ale stejně mi to nedá...Stěžovat si tady na svou živnost, kterou si sama vybrala ? To je silná kávička...
Psice nebo jak si ty zmije říkáš, pokud Tě ta práce nebaví ,tak jí nedělej. Sama jen svým příspěvkem ukazuješ, co jsi ochotna pro prachy udělat, když po sobě necháš válet, kdejaké smradlavé prase !
Poradím Ti. Najdi si práci odpovídající Tvé urovni schopností a vzdělání !
A pokud se Ti zdá divné, že za naše vydělané peníze, požadujeme kvalitní a seriozní služby, tak nejsi z tohoto světa...to je snad samozřejmost !

Kvalitních holek se také pár najde. Tímto se jich nechci dotknout, ale pro mě zůstává bezkonkurenčně nejlepší Zuzka z Durďákové. O té bych nikdy nedokázal mluvit jako o kurvě, ale jako pouze o vynikající kamarádce. Nemáte někdo na ní nějaký kontakt? Email, icq skype...cokoliv, chtěl bych jí jen pozdravit :cry: :cry: :cry:
prog

Příspěvekod vulcan » stř 2. črc 2008, 11:51

prog píše:pro Vulkana
Číslo dveří si nepamatuju, ale myslím, že to bude asi ta čtyřka. ..skoro v každém poschodí privát, beru jako skutečnou raritu...takže , že by se nacházel další privát v 1. patře? tak to pochybuju, ale za luckou jsem byl v bytě, který je v tom podlaží nalevo od schodů resp. směrem od centra.

P.S. Po privátech chodím skoro 15 let.. .čím víc jsem jich poznal, tim víc si člověk váží těch kvalitních.....dá hovořit jako již o závislosti ..
jestli mám právo někoho hodnotit, když také lezu na ženskou ..
Psice nebo jak si ty zmije říkáš, pokud Tě ta práce nebaví ,tak jí nedělej.

Kvalitních holek se také pár najde.

Pro prog:
dveře 4 v 1p je Michel, možná obě nebo již Lucka ne...
... nikdy nevstoupíš do stejné řeky, ženy, pokoje.. :D
Na Merhautové se vůbec zadařilo, pokud vím tak v celé ulici cca 5 - 6 domů s těmito službami..

jinak Tvému psychologickému dejavu rozumím.. možná se tak zamýšlí i určité % dívek a žen, některé ale určitě NE.

Kvalitní a příjemné holky vždy budou ( je to hodně subjektivní..), ale obtížné je někdy to jejich hledání. A i proto máme sexprivat4you.
vulcan

Příspěvekod Lenka.kurtizana » čtv 3. črc 2008, 19:15

Dobry den panove.Po precteni fora jsem se nestacila divit k cemu me to prirovnavate.Ten kdo me zna vi,ze jem nikdy nebyla na pozici nejake pasacky.a se zmiji nemam nic co do cineni.urcite bych mela taky co dodat,ale v tomto pripade je to asi marne.Lenka
Lenka.kurtizana

Příspěvekod a.mfora » čtv 10. črc 2008, 0:09

tak musím uznat, že jsem dlouho tak "inteligentní!¨" diskuzi nečetla :lol: . Omlouvám se, pokud někomu vstupuji do jeho bojkotu či někomu do nadávání na mušké pokolení. Připadlo mě to ovšem (tato diskuze) jako ztráta času. Z vlastní zkušnosti můžu říct, že ne vždy klient je v pohodě (obzvláště když navštíví občerstvovací stanice a při dvou či více promilech se rozhodne dokázat si, že je chlap), ale záleží na mně jestli překročí práh mého bytu. A můžu řící, že v tomto případě "bohužel". Nevím, jestli Vás pánové znám, možná ano, možná ne, jen se domnívám, rozprava na toto téma není na Vaší úrovní. Vždyť ten kdo, s prominutím, ožralý a smrdící hospodou, chodí na priváty, tyto články snad vůbec nečte. tak proč se zbytečně rozčilovat. A musím zkonstatovat že slečna Monika si tu krásně čechrá paví peří. (vytváří si tu reklamu) asi to má za potřebí. Přeji všem krásný den. Martina
a.mfora

Re: CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Příspěvekod Niky » sob 12. črc 2008, 8:13

david2 píše:
PSICE píše::( JAK TO TEDY NA PRIVÁTECH VYPADÁ?NĚKDY OPRAVDU K ZOUFÁNÍ.KDYŽ PŘÍJDE ZÁKAZNÍK,KTERÝ CELÝ MĚSÍC NEVIDĚL MÝDLO A PO JEHO NÁVŠTĚVĚ SE MUSÍ VĚTRAT CELÝ BYT A JEŠTĚ K TOMU CHCE ORÁL BEZ ZA 500,-KČ TAK PAK NEMÁME BÝT AROGANTNÍ AŽ HNUSNÉ? JEDEN Z VÁS SE TADY ROZČILUJE, ŽE ZA 1000,- JE TO MOC, ALE ZAPOMĚL DODAT , ŽE MÁ TÝDEN PŘED POHŘBEM A JEŠTĚ BY CHTĚL MODRÉ Z NEBE. TOTO FORUM ZAKLÁDÁM A JE TO ODVETA NA VAŠE CHOVÁNÍ I S TEL.ČÍSLY, KTERÉ BUDOU ZDE UVEŘEJNĚNY. :( :( :( A PRO VTIPÁLKY CO SE OBJEDNAJÍ A NEPŘÍJDOU. TAK SI POTOM MŮŽE KAŽDÝ PŘEČÍST,BUĎ JAK JE NEMYTÝ, BRUTÁLNÍ, ZAPÁCHAJÍCÍ A NEBO VE SMĚS BRNĚNSKÝ BOHUŠ.
Tak to, děvčata, asi brzy skončíte. Nebo si myslíte, že zveřejňování tel. čísel klientů, zůstane bez odezvy? Samozřejmě se nezastávám těch nemytých, nebo vám nesympatických, ale tyto služby jste si vybraly, tak musíte lecos přehlédnout.! Jinak to nejde!

Musím tady souhlasit...zveřejňování tel čísel zákazníků, at jsou zákazníci jakýkoli, tak to se nedělá. TO může vymyslet pouze chorej mozeček. JE to práce a musí se počítat s tím, že občas příjde zákazník, který nám prostě nevoní, jediné co můžeš udělat, je ho odmítnout, ale zveřejňovat čísla? Stejně tak mi příjde zákazník který se chová sprostě, ale umím si ho usměrnit, není to je o šukání, ale o dohodě a určitých pravidlech. Hezký den. Niky 606840846
Niky
Dívka z privátu
Dívka z privátu

pláč nad rozlitým mlékem

Příspěvekod montik » stř 16. črc 2008, 1:05

Se zájmem jsem si přečetl celou diskuzi zůstávám v údivu. Chápu, že není zrovna lehké obsloužit za den kvantum zákazníků různé úrovně s různým stupněm hygieny. Ale nezbývá mi, a to je v této otázce to hlavní, než konstatovat, že některé dívky mají pouze dvě představy:
a) všechny dámy na privátech jsou Julia Roberts a já bych měl být pohledný milionář Richard Gere
b) jsem nemytý bezdomovec
U varianty b) dodávám, že v tomto případě je dotyčná slečna či paní prase, protože já osobně bych na bezdomovce nevlezl ani za zlaté tele... Pokud by mi ovšem nebyly peníze přednější, což je, řekl bych, jádro pudla.
Psice a jí podobné by si měly uvědomit, že si samy a dobrovolně zvolily svou cenu na trhu, která je, ať je to 1000 nebo 1500, směšně nízká a tím pádem dostupná pro každého. Záleží na každém na kolik se cení. Výhružky o zdražování v žádném případě nepomohou a budou mít pouze za následek konec oné dámy. Trh je neúprosný a nemilosrdný. Odejde jedna Psice a místo ní se vyrojí dvě nová koťata, co se nechají za pár korun obšťastnit od každého.
Nehodlám a nechci snižovat důstojnost kohokoliv - dokonce se mi to příčí. Pořád jsme lidi a na to bychom neměli zapomínat. Člověk je unikátní tvor. Můžeme jen litovat nešťastných osudů některých žen a dívek, ale ruku na srdce - ne všechny se musí živit prostitucí. Mnohdy jde i o udržení vyššího životního standardu, který by byl třeba pro pokladní v supermarketu nedostupný. Zbývá snad tedy jen otázka, zda si dostatečně vážíme i méně placených profesí typu prodavačka, uklízečka, ale to by byla debata na jinam.
Každé zaměstnání má svoje. Já mám v práci přísného šéfa a termíny a vy děvčata nemyté zákazníky, smiřte se s tím a nebo běžte dělat něco jiného. Howgh.
montik

Re: pláč nad rozlitým mlékem

Příspěvekod Dr.NO » stř 16. črc 2008, 7:32

montik píše:
Každé zaměstnání má svoje. Já mám v práci přísného šéfa a termíny a vy děvčata nemyté zákazníky, smiřte se s tím a nebo běžte dělat něco jiného. Howgh.

Zákazník - prase se dá umýt, blbej šéf je větší oříšek :wink:
Dr.NO

Příspěvekod vulcan » stř 16. črc 2008, 23:22

montik píše:.. by ovšem nebyly peníze přednější..
... Výhružky o zdražování v žádném případě nepomohou a budou mít pouze za následek konec oné dámy. Trh je neúprosný a nemilosrdný. Odejde jedna Psice a místo ní se vyrojí dvě nová koťata, co se nechají za pár korun obšťastnit od každého...
.... Člověk je unikátní tvor. Můžeme jen litovat nešťastných osudů některých žen a dívek, ale ruku na srdce - ne všechny se musí živit prostitucí. Mnohdy jde i o udržení vyššího životního standardu, který by byl třeba pro pokladní v supermarketu nedostupný. ....
.....Zbývá snad tedy jen otázka, zda si dostatečně vážíme i méně placených profesí typu prodavačka, uklízečka, ale to by byla debata na jinam...
. Howgh.

Montiku, psychoanalýza na privat4you ??
docela určitě si řada lidí neváží průměrně i méně placených profesí..
vždyť i naše společnost často lidi hodnotí, podle toho, kolik vydělají.., a podívejme se, jak jsou ohodnoceny profese jako zdravotní sestra, ošetřovatelka v LDN, slušný (a schopný) řemeslník, slušný drobný podnikatel.. a další..
vždyť si uvědomme, že i řada nadaných, pracovitých, vzdělaných lidí ani zdaleka nemá za hodinu 1000 až 2000 Kč, nedělejte tedy z toho, že je to zanedbatelný peníz, navíc nezdaněný..
..není to směšný peníz, jak píšeš, je to docela dost peněz, tedy aspoň pro 99% lidí..
prostituce nezmizí, funguje po staletí, je ve vyspělých zemích, i v rozvojovém světě.. trh a konkurence drží ceny.
Nelze házet všechny děvčata do 1 pytle. To, že některé brečí nad hygienou kunčaftů, je jen úhybný manévr, ty schopné si vyberou slušné norníky.
vulcan

Příspěvekod montik » čtv 17. črc 2008, 18:25

vulcan píše:
montik píše:.. by ovšem nebyly peníze přednější..
... Výhružky o zdražování v žádném případě nepomohou a budou mít pouze za následek konec oné dámy. Trh je neúprosný a nemilosrdný. Odejde jedna Psice a místo ní se vyrojí dvě nová koťata, co se nechají za pár korun obšťastnit od každého...
.... Člověk je unikátní tvor. Můžeme jen litovat nešťastných osudů některých žen a dívek, ale ruku na srdce - ne všechny se musí živit prostitucí. Mnohdy jde i o udržení vyššího životního standardu, který by byl třeba pro pokladní v supermarketu nedostupný. ....
.....Zbývá snad tedy jen otázka, zda si dostatečně vážíme i méně placených profesí typu prodavačka, uklízečka, ale to by byla debata na jinam...
. Howgh.

Montiku, psychoanalýza na privat4you ??
docela určitě si řada lidí neváží průměrně i méně placených profesí..
vždyť i naše společnost často lidi hodnotí, podle toho, kolik vydělají.., a podívejme se, jak jsou ohodnoceny profese jako zdravotní sestra, ošetřovatelka v LDN, slušný (a schopný) řemeslník, slušný drobný podnikatel.. a další..
vždyť si uvědomme, že i řada nadaných, pracovitých, vzdělaných lidí ani zdaleka nemá za hodinu 1000 až 2000 Kč, nedělejte tedy z toho, že je to zanedbatelný peníz, navíc nezdaněný..
..není to směšný peníz, jak píšeš, je to docela dost peněz, tedy aspoň pro 99% lidí..
prostituce nezmizí, funguje po staletí, je ve vyspělých zemích, i v rozvojovém světě.. trh a konkurence drží ceny.
Nelze házet všechny děvčata do 1 pytle. To, že některé brečí nad hygienou kunčaftů, je jen úhybný manévr, ty schopné si vyberou slušné norníky.

Já bych od "psychoanalýzy" odběhnul k mému oblíbenému, všechno je ralativní. Z hlediska společnosti není 1000-2000 zcela jistě zanedbatelný peníz. Můj pohled na věc vycházel z mé pozice, která říká, že i kdyby mi dali 100k denně, nenásledoval bych přístup některých dam a dívek a nešel se třeba prodat na nějaký gay privat. Tím nechci vytvořit dojem nějakých vysokých morálních zásad, ale spíše poukázat na nestabilitu vlastního žaludku.
Samozřejmě souhlasím s tím, že velká část populace vydělá o něch 1000 Kč za 8,5 hod v práci a slečna na privátě má totéž za 0,5 hodiny, což je značný nepoměr. Řekl bych ale, že i těch 1000 Kč by bylo v určitých, bohužel spíše výjimečných případech, akceptovatelných, kdyby tomu odpovídaly služby, prostředí, přístup, ochota, obyčejný úsměv a možná i trocha něhy pro citlivé duše.
Mám-li učinit nějaký závěr, pak bych konstatoval, že 1500,- za hodinu v paneláku s gumovou plachtou přes postel, vyskákanou matrací, zašedlými zdmi, špinavou koupelnou a znuděnou majitelkou oné matrace jsou skutečně nebývalý luxus a vyhozené peníze. Existuje tedy nutně v hlavách žen a dívek živících se prostitucí představa, že cena pohlavního styku je o něch 1500Kč, což je řekl bych právě ten zásadní omyl a příčina nedorozumění mezi klientem a dívkou. Za své peníze si člověk nekupuje starší paní na hlídání, která se u toho svléká, ale touhy a sny, které nemůže naplnit ve svém soukromí. Ať už je to pěkná postava a vzhled, dobrý sex a nebo příjemné vystupování a pozornost.
Vše zakončím volnou recitací J.Žáčka: Můžeš míti každou ženu. - Jen má každá jinou cenu.
montik

Příspěvekod montik » čtv 17. črc 2008, 18:28

Dr.NO píše:
montik píše:

Zákazník - prase se dá umýt, blbej šéf je větší oříšek :wink:

Prase se dá umýt, blbej šéf ale sprchuje mě a občas i fénuje :wink:
montik

for montik

Příspěvekod cccube » čtv 17. črc 2008, 20:02

jo to jsi vystihl presne naprosto s tebou souhlasim
cccube

Příspěvekod reeb » ned 20. črc 2008, 10:49

většina <-> na privátech sou jen zlatokopky..kdyby jen tušily jak málo někdy stačí změnit přístup a chování ,zahrát na správnou strunu...Pak by měli zástupy stálých klientů a mohli si vybírat jen ty co sou jim sympatičtí..jako třeba Simona
reeb

Příspěvekod vulcan » ned 20. črc 2008, 22:11

reeb píše:většina <-> na privátech sou jen zlatokopky..kdyby jen tušily jak málo někdy stačí změnit přístup a chování ,zahrát na správnou strunu...Pak by měli zástupy stálých klientů a mohli si vybírat jen ty co sou jim sympatičtí..jako třeba Simona

Naprostý souhlas.
Ty chytřejší na to příjdou.
vulcan

Koho sperma jíš, toho píseň zpívej...

Příspěvekod Sway » ned 21. zář 2008, 22:27

vulcan píše:
reeb píše:většina <-> na privátech sou jen zlatokopky..kdyby jen tušily jak málo někdy stačí změnit přístup a chování ,zahrát na správnou strunu...Pak by měli zástupy stálých klientů a mohli si vybírat jen ty co sou jim sympatičtí..jako třeba Simona

Naprostý souhlas.
Ty chytřejší na to příjdou.

Jojo...divím se, že tady Simonu nedal nikdo za příklad ...doteď. A slečny, myslím, že pěkné anglické přísloví říká "Don't bite the hand that feeds you"... tak aspoň vy, co se na webovkách chlubíte, že "I speak ENLISCH" (sic!) si to přeložíte...
Sway

Re: hohoho

Příspěvekod a.mfora » stř 1. říj 2008, 21:50

Kugos píše:Tak s tím si děvenko moc nepomůžeš.Zákazník je PÁN. :lol:

S tím se dá polemizovat. "PÁN", ale jen do určité míry. Když mi dotyčný "pán" nesedí, chová se jak "neokrochanec" (hovádko), vrátím peníze a slušně mu vysvětlím kde jsou dveře. Vždyť jsme normální a komunikace je z 99% o tom co kdo hledá. Krásný den. Martina
a.mfora

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma