Hledat  

Anti Angelus Fi... = Venom

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Angelus Fi...

Příspěvekod Venom » čtv 16. led 2020, 22:15

Můžu se tě zeptat tojejedno proč někoho nabádáš aby zveřejnil jeho info? Tobě by se líbilo kdyby to udělali tobě? Prosím zamysli se nad sebou. Děkuji Venom
Venom

Příspěvekod Angelus » čtv 16. led 2020, 23:20

Liephos píše:Nejhorší je, že admin na to sere. Napsal jsem mu přímo do PM, jestli s tím konečně nemůže něco udělat, zpráva je přečtená, bez reakce a jakéhokoliv zájmu. Navrhuju, aby adminovi tuto žádost napsal každý z nás, třeba se pak trochu zamyslí.

Můžu se tě zeptat Liephos proč mě tady nechceš? Každý má právo tady být jak já tak ty. Už nepíšu do vláken a jsem tady. A chci tady rozvést dizkuzi budu rád když se zúčastníš taky a pro ostatní to platí taky. Holkám to vadí když to musí číst o sobě co píšete x krát jsem tady o tom mluvil!!! Mě je osobně jedno co si o mě myslíte klidně mě pomlouvejte mě to nevadí. Já jsem semka přišel jako Angelus už 10 roků tohle používám aby slečny věděli o koho jde. Ano mohl jsem si dát jiný nick aby jste mě nepoznali. Ale nemám důvod tohle dělat. Děkuji za pochopení.
Angelus

Příspěvekod Liephos » čtv 16. led 2020, 23:45

Venom píše:Můžu se tě zeptat tojejedno proč někoho nabádáš aby zveřejnil jeho info? Tobě by se líbilo kdyby to udělali tobě? Prosím zamysli se nad sebou. Děkuji Venom

Asi by sis měl přečíst první příspěvek v tomhle topicu. :roll:
Liephos

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 16. led 2020, 23:55

Pozor... Venom = Angelus
Ten pakoš si tady zakládá další nicky a mluví sám se sebou.
Fuckingshit

Příspěvekod Angelus » pát 17. led 2020, 0:06

Fuckingshit píše:Pozor... Venom = Angelus
Ten pakoš si tady zakládá další nicky a mluví sám se sebou.

Na 100% Jsi si jisti ano?
Angelus

Příspěvekod Angelus » pát 17. led 2020, 0:10

1.Téma hygiena!!!
Hodnekrat se tohle řešilo v privatech.
Teď máte možnost ozvat se...
Angelus

Příspěvekod Angelus » pát 17. led 2020, 0:14

Liephos píše:
Venom píše:Můžu se tě zeptat tojejedno proč někoho nabádáš aby zveřejnil jeho info? Tobě by se líbilo kdyby to udělali tobě? Prosím zamysli se nad sebou. Děkuji Venom

Asi by sis měl přečíst první příspěvek v tomhle topicu. :roll:

Top 2365 lidé to zajímá Liephos. :wink:
Angelus

Příspěvekod Venom » pát 17. led 2020, 6:42

Fuckingshit ty jsi taky slečna. :D
Venom

Příspěvekod Angelus » pát 17. led 2020, 6:59

Ten pakoš :D Jestli takhle mluví chlap tak to zdar. :D
Angelus

Příspěvekod Fuckingshit » pát 17. led 2020, 14:47

Angelus píše:Ten pakoš :D Jestli takhle mluví chlap tak to zdar. :D

Slyšel jsem spoustu chlapů říct tohle slovo... Nevím co je na tom nechlapského. Ale možná nám to vysvětlíš mentále? :wink:
Fuckingshit

Příspěvekod mliekar » pát 17. led 2020, 15:25

hele mě už to taky nebaví .. taky vím kdo jsi a že se snažíš bejt nenápadnej a na foru o svlečnách si děláš další účty, kdy sám sobě odepisuješ v 6 ráno a myslíš si, že nikomu nedojde, že jsi oboje ty ? přestaň sem psát, nebo sem prostě klidně já postnu tvoje jméno, fb profil atd ... už mě fakt nebaví, že jeden kripl, kterej zjevně nemá co dělat a akorát všude prudí nesmyslama nám tu zasírá forum. Jestli budeš dál, tak ty tvoje výblitky přepošlu všem 479 přátelům co máš na fb profilu a nemusíš si je ani skrývat, udělal jsem si screenshoty jak tvých zdejších příspěvků, tak i tvých přátel
mliekar

Příspěvekod tojejedno » pát 17. led 2020, 18:43

radsi nic
Naposledy upravil tojejedno dne sob 18. led 2020, 22:40, celkově upraveno 1
tojejedno

Příspěvekod olegkoleso » pát 17. led 2020, 19:25

mliekar píše:hele mě už to taky nebaví .. taky vím kdo jsi a že se snažíš bejt nenápadnej a na foru o svlečnách si děláš další účty, kdy sám sobě odepisuješ v 6 ráno a myslíš si, že nikomu nedojde, že jsi oboje ty ? přestaň sem psát, nebo sem prostě klidně já postnu tvoje jméno, fb profil atd ... už mě fakt nebaví, že jeden kripl, kterej zjevně nemá co dělat a akorát všude prudí nesmyslama nám tu zasírá forum. Jestli budeš dál, tak ty tvoje výblitky přepošlu všem 479 přátelům co máš na fb profilu a nemusíš si je ani skrývat, udělal jsem si screenshoty jak tvých zdejších příspěvků, tak i tvých přátel

"mliekar", neztratíš nic, když nám sdělíš informace o této osobě. Díky předem!
olegkoleso

Příspěvekod Angelus » pát 17. led 2020, 19:34

Zdravím tojejedno nemusíš mít strach. Nikomu nechci ublížit. Nejsem špatný člověk ona to ví. A přeji si aby jsi opustil moje vlákno prosím. Proč furt hazete na mě špínu? Věčinou jsem tady řekl svůj názor kde jsem byl a kde se mi to nelíbilo nebo líbilo. Tobě by se líbilo tojejedno kdyby jsem věděl kde bydlíš? Asi ne? Ale byli tací co zveřejnili adresu 2 privatu v Brně!!!
1.Mia a 2.Afrodita. To mě hodně naštvalo a mrzelo!!! Je na privatu jestli dá adresu na inzerci a nebo ne ale vy ne!!! Asi chápete že to ty holky hodně mrzí od vás klientů. Ať jsem debil nebo zmrd tohle by jsem holkám nikdy neudelal!!!
Angelus

Příspěvekod Venom » pát 17. led 2020, 20:46

mliekar píše:hele mě už to taky nebaví .. taky vím kdo jsi a že se snažíš bejt nenápadnej a na foru o svlečnách si děláš další účty, kdy sám sobě odepisuješ v 6 ráno a myslíš si, že nikomu nedojde, že jsi oboje ty ? přestaň sem psát, nebo sem prostě klidně já postnu tvoje jméno, fb profil atd ... už mě fakt nebaví, že jeden kripl, kterej zjevně nemá co dělat a akorát všude prudí nesmyslama nám tu zasírá forum. Jestli budeš dál, tak ty tvoje výblitky přepošlu všem 479 přátelům co máš na fb profilu a nemusíš si je ani skrývat, udělal jsem si screenshoty jak tvých zdejších příspěvků, tak i tvých přátel

Odejde ale nikdy jsem nic nedávej o něm co je zač a co dělá. Stejně ho to tady nebaví. Díky Venom :twisted:
Venom

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma