|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Liephos píše:Nejhorší je, že admin na to sere. Napsal jsem mu přímo do PM, jestli s tím konečně nemůže něco udělat, zpráva je přečtená, bez reakce a jakéhokoliv zájmu. Navrhuju, aby adminovi tuto žádost napsal každý z nás, třeba se pak trochu zamyslí.
Venom píše:Můžu se tě zeptat tojejedno proč někoho nabádáš aby zveřejnil jeho info? Tobě by se líbilo kdyby to udělali tobě? Prosím zamysli se nad sebou. Děkuji Venom
Fuckingshit píše:Pozor... Venom = Angelus
Ten pakoš si tady zakládá další nicky a mluví sám se sebou.
Liephos píše:Venom píše:Můžu se tě zeptat tojejedno proč někoho nabádáš aby zveřejnil jeho info? Tobě by se líbilo kdyby to udělali tobě? Prosím zamysli se nad sebou. Děkuji Venom
Asi by sis měl přečíst první příspěvek v tomhle topicu.
Angelus píše:Ten pakošJestli takhle mluví chlap tak to zdar.
mliekar píše:hele mě už to taky nebaví .. taky vím kdo jsi a že se snažíš bejt nenápadnej a na foru o svlečnách si děláš další účty, kdy sám sobě odepisuješ v 6 ráno a myslíš si, že nikomu nedojde, že jsi oboje ty ? přestaň sem psát, nebo sem prostě klidně já postnu tvoje jméno, fb profil atd ... už mě fakt nebaví, že jeden kripl, kterej zjevně nemá co dělat a akorát všude prudí nesmyslama nám tu zasírá forum. Jestli budeš dál, tak ty tvoje výblitky přepošlu všem 479 přátelům co máš na fb profilu a nemusíš si je ani skrývat, udělal jsem si screenshoty jak tvých zdejších příspěvků, tak i tvých přátel
mliekar píše:hele mě už to taky nebaví .. taky vím kdo jsi a že se snažíš bejt nenápadnej a na foru o svlečnách si děláš další účty, kdy sám sobě odepisuješ v 6 ráno a myslíš si, že nikomu nedojde, že jsi oboje ty ? přestaň sem psát, nebo sem prostě klidně já postnu tvoje jméno, fb profil atd ... už mě fakt nebaví, že jeden kripl, kterej zjevně nemá co dělat a akorát všude prudí nesmyslama nám tu zasírá forum. Jestli budeš dál, tak ty tvoje výblitky přepošlu všem 479 přátelům co máš na fb profilu a nemusíš si je ani skrývat, udělal jsem si screenshoty jak tvých zdejších příspěvků, tak i tvých přátel
Uživatelé procházející toto fórum: nudle a 5 návštevníků