Hledat  

Romana Jugoslávská

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Romana Jugoslávská

Příspěvekod broukpytlík » ned 3. lis 2019, 13:05

http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... bici-35601

Jestli je to ona, ale nevím, neznám ji osobně.
broukpytlík

Příspěvekod Oukey » pon 4. lis 2019, 21:21

Je to slečna, která má výrazné znamínko nad horním rtem? Trochu jako měla Madona?
Oukey

Příspěvekod Doublee » úte 5. lis 2019, 0:30

Neinzeruje protože ukončila činnost, přišla mi sms.
Doublee

Příspěvekod Doublee » úte 5. lis 2019, 0:31

Není to ta slečna v Třebíči.
Doublee

Příspěvekod markopolo » pon 3. úno 2020, 16:58

markopolo

Příspěvekod rocco1 » pon 3. úno 2020, 17:16

Super pokud to je ona
rocco1

Příspěvekod pantucek » stř 5. úno 2020, 21:33

pantucek

Příspěvekod zatoichi » čtv 6. úno 2020, 13:25

...
Naposledy upravil zatoichi dne sob 27. úno 2021, 7:47, celkově upraveno 1
zatoichi

Příspěvekod Romana Brno » čtv 6. úno 2020, 21:23

Milí pánové, abych vám to usnadnila, tak oznamuji, že jsem to já:-) Nyní mě můžete kontaktovat na novém čísle. Budu se těšit! :wink: Romča
Romana Brno

Příspěvekod vulcan » pát 7. úno 2020, 0:29

Romana Brno píše:Milí pánové, abych vám to usnadnila, tak oznamuji, že jsem to já:-) . Budu se těšit! :wink: Romča

Toto jsi ty, Romano ?

To jsi najednou vyrostla na 170cm a máš 22 let ?
No vše je možné... :D
nebo sis jen zapůjčila fotku ?
vulcan

Příspěvekod Romana Brno » pát 7. úno 2020, 9:30

Pane Vulcan:-), inzerce jiné slečny mě nezajímá a co se týká fotek - to snad ani nemá smysl řešit. A btw.je to čistě moje věc a všech ostatních holek také. Mé udaje v inzerci jsou správné. Cílem bylo pouze ujasnit,že jsem to já-stará Romana(pro Vas určitě :D ), aby nedocházelo zbytečně k nedorozumění a předešlo se tak např. nemilému setkání.
Romana Brno

Příspěvekod jan žižka » pát 7. úno 2020, 11:31

jako, že, klamavá reklama , fake fotky, je věc lhářek běhen, no to snad ne , to je jednoznačný podvod, jasně, že živnost na sexuální služby neexistuje, tudíž se tím těžko bude ČOI, ŽÚ atd. budou zabývat , ale je to na pár přes hubu tý šlapce

A nejvíc mě baví, když se kurva rozhorlí a začne norníky pomlouvat také, takže :

1. zákazník , klient ,je platící a šlapka se nabízí, klient nemusí mít ideální míry , ani váhy a vizáž Belmonda za mlada, pokud to kurva vidí jinak , tak to má napsat do rekkamy , beru jen ty chudáky , co si neumí najít přítelkyní od 20-35 let, do 75 kg a hezouny, neberu eskymáky, pidlovoký a sociální demokraty

2. ano , jednoznačně ťapina může dmitnout , kdy někdo smrdí , musí se rozhodnout buď "milého kasanovu z brna" umyje , systémem kartáč a mýdlo a zkontroluje si ho, nebo odmítne prachy .

3. pokud jsou prachy , které nesmrdí, milejší , než odér chlapa , tak je to jen a jen problém šlapek

já, tedy to mám tak ,že se osprchuju pořádně doma , navoním Hugo Bossem, ale u ťapiny se osprchuji ještě jednou , páč chápu , že z psychologického hlediska je to tak lepší a na cestě se můžu taky lehce zapotit a navoním se před sexem znovu
jan žižka

Příspěvekod mireck » pát 7. úno 2020, 11:57

jan žižka píše:jako, že, klamavá reklama , fake fotky, je věc lhářek běhen, no to snad ne , to je jednoznačný podvod, jasně, že živnost na sexuální služby neexistuje, tudíž se tím těžko bude ČOI, ŽÚ atd. budou zabývat , ale je to na pár přes hubu tý šlapce

A nejvíc mě baví, když se kurva rozhorlí a začne norníky pomlouvat také, takže :

1. zákazník , klient ,je platící a šlapka se nabízí, klient nemusí mít ideální míry , ani váhy a vizáž Belmonda za mlada, pokud to kurva vidí jinak , tak to má napsat do rekkamy , beru jen ty chudáky , co si neumí najít přítelkyní od 20-35 let, do 75 kg a hezouny, neberu eskymáky, pidlovoký a sociální demokraty

2. ano , jednoznačně ťapina může dmitnout , kdy někdo smrdí , musí se rozhodnout buď "milého kasanovu z brna" umyje , systémem kartáč a mýdlo a zkontroluje si ho, nebo odmítne prachy .

3. pokud jsou prachy , které nesmrdí, milejší , než odér chlapa , tak je to jen a jen problém šlapek

já, tedy to mám tak ,že se osprchuju pořádně doma , navoním Hugo Bossem, ale u ťapiny se osprchuji ještě jednou , páč chápu , že z psychologického hlediska je to tak lepší a na cestě se můžu taky lehce zapotit a navoním se před sexem znovu

No ty ses tu po dnešní registraci sám rozhorlil. To tě kvůli tomu, žes smrděl a špatně se umyl, vyhodila Romana anebo která to byla?
mireck

Příspěvekod zatoichi » pát 7. úno 2020, 12:17

.
Naposledy upravil zatoichi dne stř 3. bře 2021, 15:46, celkově upraveno 1
zatoichi

Příspěvekod jan žižka » pát 7. úno 2020, 12:52

to mireck a zatoichy: mám pravdu holky , co ? nejdou kšefty ? já Vám poradím ,zkuste nebýt líný a za ty 2 litry zahrát divadlo, jinak si nevyděláte ani na slanou vodu
jan žižka

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky