Věk: 26 let
Výška: 169 cm
Váha: 50 kg
Prsa číslo: 2
Jedna stará recenze ze šuplíku, září 2019.
Zkouším zavolat
Katarině ze SOHA. Domlouváme se na XX:15. Volám o minutu dříve před domem (ul. Vodova). Otevírá mi někdo, komu mohlo být 26 let před... více lety

. Strhaný obličej. Na sobě šedý svetřík a bílé kraťásky (napadá mě - bombarďáky po babičce). Opravdu sexy

... Vcházím dovnitř, blbec

. Boty dolů a nahoru po schodech do zadního pokoje s trámy. Vyhazuji oknem tisícovku

, pardon, předávám Katarině.
Katarina mi ukazuje koupelnu a představuje jednotlivé vybavení včetně záchodu. Nepřijel jsem z pralesa

! Za chvíli klepání na dveře, zda jsem hotov. Katarině je to prý sice jedno, platím za to tisícovku. Ale není tam sama (později přiznává, že žádný jiný klient se na privátě nenachází, čemuž také odpovídá počet bot na rohožce při příchodu i odchodu).
Návrat na pokoj v XX:18. Jak dlouho jsem se tedy „loudal“ v koupelně? Dvě minuty

? Svetřík si Katarina ponechává. Někdo psal, že hezkými prsy se příliš pyšnit nemůže, takže se neodvažuji požádat o svléknutí. Zůstávám u orálu, Katarina působí nějak zmateně. To si ale nemusela sundávat kalhotky, odvětí. Mám si stoupnout, to se jí prý kouří lépe. Z Katariny silně cítím cigarety, až se bojím, aby mi přes kondom nenačichl. Nebo se nevyudil

. Za chvíli se Katarina ptá, zda to stihneme, prý je takový unavený. Myslím na někoho jiného

, takže se kondom dočká aspoň nějaké náplně v XX:24, 6 minut po návratu z koupelny.
Katarina se obléká, sundává prostěradlo, já ji následuji. Mlčím. „Stalo se něco?“ Já: „Ne.“ Asi čekala medaili za nejlepší orál na světě

... Kontrolní otázka: „A ukážeš se ještě?“ Já: „Jo.“ Odchází. Dolů trefím prý sám. Doobléknu se a v hale se obouvám. Katarina mě pohání a netrpělivě mačká kliku. V XX:28 stojím venku, tzn. 14 minut od zavolání

.
SOHO i Karolína zanedlouho mizí, takže recenze bude považována za neaktuální za 2 týdny, 2 měsíce nebo stejně tak i za rok. Kdo mi to předhodí jako první

?
Úpravy vyhrazeny.