Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Lola91

Příspěvekod swingman » ned 17. říj 2021, 16:15

Adam89 píše:
bilmc píše:Chce to trpělivost. Má omezený čas a velkou stálou klientelu.

Nesmysl, každý den kdy inzeruje, a že inzeruje dost často, je na daném privátku od rána do pozdního odpoledne / večera. Historky o tom jak pracuje poblíž na úřadě a vždy si jen odskoči kvůli tobě jsou zcela smyšlené. Myslíš že na úřadě by vydelala na tu svou káru? :roll:

Plno má z toho důvodu, že bere přednostně ty, kteří jsou ochotni ji nabídnou pár stovek navíc a cítí z nich love, potvrzeno s dalším kolegou vzájemně v PM. Nechte ji 500 navíc a uvidíte že vám ten telefon bude zvedat přednostně / podrizovat se vašemu času - tím nemyslím ty její smyšlené utzky z úřadu, ale presunovani ostatních norniku. :D

To je pěkná děfka :x :roll: :lol:
swingman

Příspěvekod Hoch-B » ned 17. říj 2021, 18:46

Adam89 píše:

Nesmysl, každý den kdy inzeruje, a že inzeruje dost často, je na daném privátku od rána do pozdního odpoledne / večera. Historky o tom jak pracuje poblíž na úřadě a vždy si jen odskoči kvůli tobě jsou zcela smyšlené. Myslíš že na úřadě by vydelala na tu svou káru? :roll:

Plno má z toho důvodu, že bere přednostně ty, kteří jsou ochotni ji nabídnou pár stovek navíc a cítí z nich love, potvrzeno s dalším kolegou vzájemně v PM. Nechte ji 500 navíc a uvidíte že vám ten telefon bude zvedat přednostně / podrizovat se vašemu času - tím nemyslím ty její smyšlené utzky z úřadu, ale presunovani ostatních norniku. :D

A jak víš co má za káru???
Hoch-B

Příspěvekod tojejedno » pon 18. říj 2021, 1:01

Adam89 píše:

Blablabla, ty budes nejakej zhrzenej zoufalec, kteryho uz nechce vzit, tak kydas spinu :D Jestli dela na urade nebo ne, kdo vi? Ale v branzi sexualnich sluzeb se daji vydelat velky penize, tak proc by nemohla mit pekny auto? Jak jsem jiz rekl, byl jsem u ni jednou, domluva probehla behem max 10 minut a "par stovek navic" jsem nabizet nemusel. Pokud ma nekdo problem se domluvit, bude to pravdepodobne tim, ze pisou ve spatnou dobu, nebo jejich textovy projev stoji za hovno. Je zcela logicke, ze kdyz ma tolik zajemcu, tak si vybere ty, kteri se umi dobre vyjadrovat, nez nekoho, kdo neni schopen dat dohromady kloudnou vetu bez pravopisnych chyb. Dale to mluvis o prednostnim zvedani telefonu, pritom objednavky vyrizuje pres chat na amaterech, a kdyz uz by nejakymu stalymu klientovi dala cislo, tak proc by ho pak ignorovala a zvedala prednostne telefonaty od jinych, lepe platicich? Mas to cely nejaky pomotany kolego :D :D :D
tojejedno

Příspěvekod bilmc » pon 18. říj 2021, 18:48

Adam89 píše:

Mně osobně je úplně jedno, jestli u toho i fakt pracuje nebo nepracuje. Zároveň je její věc, jestli jí to takto vyhovuje či ne.

Tím omezeným časem jsem myslel to, že pracuje od rána jen do těch 14:00, bez víkendů (nebo teda se mi ji alespoň mimo tuto dobu prostě nepodařilo fakt přemluvit ani při vyšší nabídce).

Ohledně toho auta... zrovna to její auto z druhé ruky zase takovou raketu už nestojí ale chápu, že většina lidí vidí jen tu značku jako takovou nota bene to, že zrovna podle značky auta bych opravdu nikoho nesoudil :lol: ale na to si musí každý přijít asi sám.

K telefonnímu čislu, tak to opravdu většina z nás asi má a domluvit se potom nemáme problém a já teda osobně nemusím nabízet žádný peníze navrch. :? Aneb jak zmínil kolega tojejedno, hodně v tomto směru hrají i sympatie a antipatie.

Tím ji rozhodně nechci vychválit jako nejčistší ženský charakter, to rozhodně ne (naivní opravdu nejsem). Jen to, že má zkušenost v rámci domluvy, částky a služeb jako takových je dobrá.
bilmc

Re: Privátek Brno 4

Příspěvekod gumak » úte 19. říj 2021, 8:03

Erazis píše:No musím se jí trochu zastat. Tea je tam podle mých záznamů tak max. 3-4 roky. Je fakt, že komunikativní moc není a nemůžou se po ní chtít nějaké výstřelky (je to spíš jen o klasice), ale ke mně byla vždy milá. Ale především, pořád mě z nějakého důvodu hodně rajcuje její tělo. Co fakt taky nechápu, těch 40% co odevzdávají asi nebude daleko od pravdy. Pokud to dělají hodně pravidelně, proč se třeba 2 nedomluví a nepronajmou si byt.

Pač nejspíš nemusí nic řešit. Jen příjdou a prcaj.
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .
gumak

Příspěvekod mortenh » úte 19. říj 2021, 8:21

Pánové já byl u ni asi před rokem a byla docela průměrná a bez zájmu. asi ji budu muset zkusit znovu.
O jakém autě mluvíte to vypadá jako kdyby jezdila ve Ferrari.
Spíše by mě zajímalo zda dělá análek (dříve ne ) šuká bez a podobně.

Má někdo nějakou zkušenost?
mortenh

Příspěvekod Dylenhunt » úte 19. říj 2021, 16:47

Vidíš tam někde áčko nebo bezgumu? :roll:
Ahoj,

Rada bych Te pozvala do sveho soukromeho bytecku (nejedná se o žádný privátek, ale o můj byt) temer v centru Brna, ovsem s velmi dobrym parkovanim primo u domu.

Je mi 28 let, mam dlouhe blond vlasy, modre oci a trojky prsa.
Jelikoz mam svou “normalni” praci pouze na zkraceny uvazek, rozhodla jsem se spojit prijemne s uzitecnym a zacit s touto “ brigadkou” na prilepseni.
Miluji sex a miluji oboustranny oralek - a proto si troufam tvrdit, ze si to spolu uzijeme ;-) Jde mi predevsim o kvalitu, ne o kvantitu ;-)))

Nabizim oralni sex bez az do konce (i oboustranny) 700kc

Sex s ochranou 1500kc/hod.
1000kc/pul hod.
(se vzajemnym oralkem, libanim, mazlenim a vsim co k tomu patri...)

Nemam zadne nesmyslne priplatky.

Můžu ve všední dny 8-14h. Preferuji domluvu minimalne den předem.

Vyzaduji a zaroven zarucuji zdravi, diskretnost, cistotu a slusne chovani

Pokud budes mit chut, napis a urcite se domluvime - tesim se:-)
Dylenhunt

Příspěvekod mortenh » čtv 21. říj 2021, 7:38

Tak vždy to nemají psáno tyto stránky jsou od toho abychom si radili tak se uklidni sokolíku:-))))

Dylenhunt píše:Vidíš tam někde áčko nebo bezgumu? :roll:
Ahoj,

Rada bych Te pozvala do sveho soukromeho bytecku (nejedná se o žádný privátek, ale o můj byt) temer v centru Brna, ovsem s velmi dobrym parkovanim primo u domu.

Je mi 28 let, mam dlouhe blond vlasy, modre oci a trojky prsa.
Jelikoz mam svou “normalni” praci pouze na zkraceny uvazek, rozhodla jsem se spojit prijemne s uzitecnym a zacit s touto “ brigadkou” na prilepseni.
Miluji sex a miluji oboustranny oralek - a proto si troufam tvrdit, ze si to spolu uzijeme ;-) Jde mi predevsim o kvalitu, ne o kvantitu ;-)))

Nabizim oralni sex bez az do konce (i oboustranny) 700kc

Sex s ochranou 1500kc/hod.
1000kc/pul hod.
(se vzajemnym oralkem, libanim, mazlenim a vsim co k tomu patri...)

Nemam zadne nesmyslne priplatky.

Můžu ve všední dny 8-14h. Preferuji domluvu minimalne den předem.

Vyzaduji a zaroven zarucuji zdravi, diskretnost, cistotu a slusne chovani

Pokud budes mit chut, napis a urcite se domluvime - tesim se:-)
mortenh

Příspěvekod fotoer » čtv 21. říj 2021, 8:34

Erazis píše:No musím se jí trochu zastat. Tea je tam podle mých záznamů tak max. 3-4 roky. Je fakt, že komunikativní moc není a nemůžou se po ní chtít nějaké výstřelky (je to spíš jen o klasice), ale ke mně byla vždy milá. Ale především, pořád mě z nějakého důvodu hodně rajcuje její tělo. Co fakt taky nechápu, těch 40% co odevzdávají asi nebude daleko od pravdy. Pokud to dělají hodně pravidelně, proč se třeba 2 nedomluví a nepronajmou si byt.

40 je jwstw dobry. Na mnoho privatech je zo 50.
Ale co by tim zisjala?
Pronajem bytu? Velke mnozstvi vody, topeni, prosteradla rucniky pra i sprcky a inzerce. Musim se pani sefove zastat. Ma to dokonale.zmakle. jsem staly zakaznik nekolik let.
fotoer

Příspěvekod vulcan » sob 23. říj 2021, 9:24

Co fakt taky nechápu, těch 40% co odevzdávají asi nebude daleko od pravdy. Pokud to dělají hodně pravidelně, proč se třeba 2 nedomluví a nepronajmou si byt.

fotoer píše:
40 je jwstw dobry. Na mnoho privatech je zo 50. Ale co by tim zisjala?
Pronajem bytu? Velke mnozstvi vody, topeni, prosteradla rucniky pra i sprcky a inzerce. Musim se pani sefove zastat. Ma to dokonale.zmakle. jsem staly zakaznik nekolik let.

Téměř každé ťapce, co dělá sama na sebe, se to vyplatí, když je sama . Pokud šuká často, dejme tomu 4x týdně, tak režie je kolem 10-15%, dle informovaných zdrojů. Když šuká méně, tak zhruba 20-25%. Pokud se domluví 2 nebo 3 dohromady, tak jsou náklady ještě % méně, myšleno na jednu osobu.

Takže je to spíše na tom, zda jsou líné si něco zařizovat nebo ne. Jinak v PB4 paní domácí je dobrá organizátorka.
Velké negativum je ale zvýšení ceny na 1200/1700. :evil:
vulcan

Re: AnnieAM (Amateri) 721716824 / 721 716 824

Příspěvekod LoveMike » ned 24. říj 2021, 16:09

doov píše:
stahnito píše:Dle jejího profilu na amatérech končí a maže profil. Asi si našla nabíječe. Velká škoda jí :(

Vrátí se... jen jak ji dojdou korunky.....

Už se vrátila, a korunky potřebuje asi hodně, protože dělá gangbangy. Podívejte se na akce, co organizuje https://www.amateri.com/cs/lide/2415065/Gangbanghb - středeční akce to je ona.
Jak jsem se doslechl, pracovat se ji nechce, povzbuzovadla už potřebuje celkem pravidelně a to něco stojí. Takže to chce vydělat hodně za krátkou dobu i za cenu, že se na ni povozí naráz patnáct chlapů
LoveMike

Příspěvekod swingman » ned 24. říj 2021, 16:37

vulcan píše:
Co fakt taky nechápu, těch 40% co odevzdávají asi nebude daleko od pravdy. Pokud to dělají hodně pravidelně, proč se třeba 2 nedomluví a nepronajmou si byt.

fotoer píše:
40 je jwstw dobry. Na mnoho privatech je zo 50. Ale co by tim zisjala?
...........................

Téměř každé ťapce, co dělá sama na sebe, se to vyplatí, když je sama . ................................ tak jsou náklady ještě % méně, myšleno na jednu osobu.
Takže je to spíše na tom, zda jsou líné si něco zařizovat nebo ne. Jinak v PB4 paní domácí je dobrá organizátorka.
Velké negativum je ale zvýšení ceny na 1200/1700. :evil:

Přesně TO, před čím několik let varujeme a navážejí se do nás odborníci na finance. :x
Zvláště na severu - tam jsou zcela zřejmě i nornici "razoviti" :roll:
Tam už se zdražuje tak rychle, jak nikdy předtím :evil: :cry: :x
A stále se najdou borci, co budou zdražování obhajovat... jak dobytče, co jde na porážku... no comment.
swingman

Re: Otočky - upozornění na podvodnice, zlatokopky atd.

Příspěvekod Honzik1802 » ned 24. říj 2021, 20:49

georginho píše:
Honzik1802 píše:Pozor na Erikaa20:ttps://www.amate hri.com/cs/lide/2485664/Erikaa20
Nejprve trvá dlouho, než dojede. Potom vymámí peníze a chce si je dát do auta. Pak to všelijak protahuje. A nakonec, kdy už člověk pomalu ztrácí chuť a chce vrátit peníze, tak začne o tom, jak jela zbytečně atp. Nebrat!

Cena 1h/2000kč takže už to je na zamyšlení :lol:

Samozřejmě jsou i levnější a taky i dražší. Navíc byla fakt hezká a opravdu mladá. Ale co s tím, když pak nic.
Honzik1802

Re: AnnieAM (Amateri) 721716824 / 721 716 824

Příspěvekod Weedman23 » ned 24. říj 2021, 21:33

LoveMike píše:
doov píše:
stahnito píše:Dle jejího profilu na amatérech končí a maže profil. Asi si našla nabíječe. Velká škoda jí :(

Vrátí se... jen jak ji dojdou korunky.....

Už se vrátila, a korunky potřebuje asi hodně, protože dělá gangbangy. Podívejte se na akce, co organizuje https://www.amateri.com/cs/lide/2415065/Gangbanghb - středeční akce to je ona.
Jak jsem se doslechl, pracovat se ji nechce, povzbuzovadla už potřebuje celkem pravidelně a to něco stojí. Takže to chce vydělat hodně za krátkou dobu i za cenu, že se na ni povozí naráz patnáct chlapů
jinak kdo ji chce sólo tak momentálně jako Laura v Mikulovicích
Weedman23

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod Weedman23 » ned 24. říj 2021, 21:41

.
Naposledy upravil Weedman23 dne pon 25. říj 2021, 7:33, celkově upraveno 1
Weedman23

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma