Adam89 píše:Nesmysl, každý den kdy inzeruje, a že inzeruje dost často, je na daném privátku od rána do pozdního odpoledne / večera. Historky o tom jak pracuje poblíž na úřadě a vždy si jen odskoči kvůli tobě jsou zcela smyšlené. Myslíš že na úřadě by vydelala na tu svou káru?
Plno má z toho důvodu, že bere přednostně ty, kteří jsou ochotni ji nabídnou pár stovek navíc a cítí z nich love, potvrzeno s dalším kolegou vzájemně v PM. Nechte ji 500 navíc a uvidíte že vám ten telefon bude zvedat přednostně / podrizovat se vašemu času - tím nemyslím ty její smyšlené utzky z úřadu, ale presunovani ostatních norniku.

Mně osobně je úplně jedno, jestli u toho i fakt pracuje nebo nepracuje. Zároveň je její věc, jestli jí to takto vyhovuje či ne.
Tím omezeným časem jsem myslel to, že pracuje od rána jen do těch 14:00, bez víkendů (nebo teda se mi ji alespoň mimo tuto dobu prostě nepodařilo fakt přemluvit ani při vyšší nabídce).
Ohledně toho auta... zrovna to její auto z druhé ruky zase takovou raketu už nestojí ale chápu, že většina lidí vidí jen tu značku jako takovou nota bene to, že zrovna podle značky auta bych opravdu nikoho nesoudil

ale na to si musí každý přijít asi sám.
K telefonnímu čislu, tak to opravdu většina z nás asi má a domluvit se potom nemáme problém a já teda osobně nemusím nabízet žádný peníze navrch.

Aneb jak zmínil kolega tojejedno, hodně v tomto směru hrají i sympatie a antipatie.
Tím ji rozhodně nechci vychválit jako nejčistší ženský charakter, to rozhodně ne (naivní opravdu nejsem). Jen to, že má zkušenost v rámci domluvy, částky a služeb jako takových je dobrá.