V telefonu docela ochotná, prý tam bývá i o víkendech, je na privátu sama. Že na mne počká.
Privát v paneláku, koupelna typické umakartové jádro, ručník mini. Holka přišla ke dveřím opravdu v korzetu, s podvazky, vůbec mně nepřipadla štíhlá, ale ještě v normě, trochu silnější podvozek. Domluva na hodince za 1200 Kč. Do spršky se mnou nechtěla, prý je tam těsno

Pěkné krajkové prádlo jsem jí docela rychle sundal, poté trochu zklamání.
Míša má určitě více let, odhaduji tak 25, je vysoká asi 175cm, taková Hanačka, ne hubená, postava taková pastózní, prsa 3-4, ještě pevné, trochu náběh na bříško, lehce oplácané stehna a zadek. Ale pěkné černé vlasy, obličej nevýrazný. Povídala, že jsem ten den první zákazník - bylo 19,30 - "je kriza, né ? "

Je určitě taková prostší normální holka, snaží se udělat dobře, ale nemá moc na to vlohy. Orál s gumou nic neříkající, gumu jsem si musel sám nasadit, "dávej pozor, ať Tě to nebolí"..

Nemohu říci, že by byla můj typ, spíše nedoporučuji, nebo doporučuji těm, co mají rádi holky trochu krev a mlíko, časem odhaduji, že bude mít větší náběh k plnoštíhlosti. Není to ale žádný podrazácký typ. Foto nemám, nedává ani v inzerci, bojí se prozrazení u příbuzných.