Hledat  

Olomouc Míša Ručilova 775 380 857

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Olomouc Míša Ručilova 775 380 857

Příspěvekod vulcan » ned 4. říj 2009, 2:35

V Olomouci jsem se chystal zajít na již vyzkoušený privátek na Roosveltové, ale kolem 18-19 hodiny ani tam, ani nikde v jiných doporučovaných místech nikdo nebral telefon. Pouze jej vzala Míša privát Ručilova (za Baumaxem) 775 380 857. Měla takové obojaké doporučení - prý 20letá černovláska velmi štíhlá, super prádlo, prsa prý trochu věšáky , komunikace spíše mizivá. Druhý zdroj ji popisoval spíše hůře.

V telefonu docela ochotná, prý tam bývá i o víkendech, je na privátu sama. Že na mne počká.
Privát v paneláku, koupelna typické umakartové jádro, ručník mini. Holka přišla ke dveřím opravdu v korzetu, s podvazky, vůbec mně nepřipadla štíhlá, ale ještě v normě, trochu silnější podvozek. Domluva na hodince za 1200 Kč. Do spršky se mnou nechtěla, prý je tam těsno :D .
Pěkné krajkové prádlo jsem jí docela rychle sundal, poté trochu zklamání.
Míša má určitě více let, odhaduji tak 25, je vysoká asi 175cm, taková Hanačka, ne hubená, postava taková pastózní, prsa 3-4, ještě pevné, trochu náběh na bříško, lehce oplácané stehna a zadek. Ale pěkné černé vlasy, obličej nevýrazný. Povídala, že jsem ten den první zákazník - bylo 19,30 - "je kriza, né ? " :D , říkala.
Je určitě taková prostší normální holka, snaží se udělat dobře, ale nemá moc na to vlohy. Orál s gumou nic neříkající, gumu jsem si musel sám nasadit, "dávej pozor, ať Tě to nebolí".. :D . No a pak klasika s její minimální aktivitou. Nicméně docela se mazlila, chtěla se líbat, nedá se říci, že by byla nepříjemná. Po krátké pauze s hovorem s typickým hanáckým přízvukem, všemu se divila, že jsem až z Brna a jdu za ní :oops: . Druhé kolo v podstatě v podobném duchu, chtěla i zezadu, čas dodržela na 110%.
Nemohu říci, že by byla můj typ, spíše nedoporučuji, nebo doporučuji těm, co mají rádi holky trochu krev a mlíko, časem odhaduji, že bude mít větší náběh k plnoštíhlosti. Není to ale žádný podrazácký typ. Foto nemám, nedává ani v inzerci, bojí se prozrazení u příbuzných.
vulcan

Re: Olomouc Míša Ručilova 775 380 857

Příspěvekod studentik.brno » pát 15. čer 2012, 0:26

Osobně ta nejhorší zkušenost :x , měl jsem se otočit hned ve dveřích, radím se Míši vyhnout obloukem, hodnocení + a -, jak je mojím zvykem:

+ domluva na čase
+ odhlehlejší část olomouce, 1.patro v paneláku (je tam prý třetím rokem)
+ pěkný velký prsa

- otevřela mi černovlasá(barvené) holka tak 178 cm, oblečená v v hodně jetém korzetu s tónem hlasu tak nepříjemným že je mi šoufl ještě ted
- postava vykydnutá, naprosto povadlá, jen prsa za něco stály
- hned jak jsem vešel začala stříkat prejem na pohlcování pachů a kouře - byt byl neuveřitelně zatuchlej....vůbec asi nevětrá a smrdí kouřem
- její slovní vyjadřování a chování bych typoval na zvláštní školu - není schopná se vůbec vyjadřovat a tváří se jak postižená i pohyby jsou divné
- první co udělal když jsme přišli do ložnice bylo že donesla obří hodiny a postavila je na stolek a hrozně kontrolovala čas
- donesla ty nejlacinejší gumy a lubrigant co je a švihla to na postel ( prostěradlo vypadalo hodně jete) až to vše popadalo na hnusnej koberec
- když jsem jí řekl at mi pomůže s vyslíknutím, po 5ti minutách zápasení s mojím páskem a knoflíky u kalhot jsem se radši vyslíkl sám
- ptáka drží jak pes kost, naprostá hrůza skoro se mi nepostavil
- litoval jsem toho že jsem se hned neotočil, nechal jsem jen kuřbu a valil pryč
- chce prachy předem...a hádat se s ní nemělo cenu... :roll: ...IQ tykve

celkové hodnocení jako ve škole: "5"!!! suveréně nejhorší
studentik.brno

Zpět na Dívky mimobrněnské