hitch píše:Díky za odpověď. Nepotěšil jsi mne.medvidek píše:Štíhlá jako třeba Barborka rozhodně není,
Už není v nabídce, takže buď trénuje nebo skončila.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
hitch píše:Díky za odpověď. Nepotěšil jsi mne.medvidek píše:Štíhlá jako třeba Barborka rozhodně není,
acx píše:hitch píše:Díky za odpověď. Nepotěšil jsi mne.medvidek píše:Štíhlá jako třeba Barborka rozhodně není,
Už není v nabídce, takže buď trénuje nebo skončila.
Che píše:Dakh píše:to bude staronová leila, ne?
To víš?
Nebo je to něčím podložený dohad?
A nebo se tak dohaduješ zcela nepodloženě, jen tak, aby řeč nestála?
Che píše:To víš?
cmr píše:Che píše:Dakh píše:to bude staronová leila, ne?
To víš?
Myslím, že má kolega pravdu. Adresa odpovídá, kde jsem byl tenkrát za Leilou, to by byla velká náhoda ...
Che píše:Já popravdě nevím zda má kolega pravdu nebo ne. Ale uvedená míry, zejména velikost prsou, se s mírami Leily rozchází. Dále, mohlo se to sice změnit, ale když jsem byl u Leily já, rozhodně neměla výřivku. Proto bych byl rád, kdyby ve vláknech nebyly dohady, ale fakta. Pokud kolega napíše, že u ní byl a je to Leila, nebudu s ním polemizovat. Ale když někdo jen podle toho, že je to černoška a je na Palackého usoudí, že jde o Leilu, pak je to podle mě jen ničím nepodložený dohad. Navíc svým dotazem dávám kolegovi možnost, aby mé pochybnosti vyvrátil.
RJarda píše:Čau,
tak po přečtení tolika pochvalných příspěvků jsem se rozhodl že Kate musím taky vyzkoušet. Bude to moje teprve druhá návštěva privátu tak doufám že budu moct chválu potvrdit.
sumiiik píše:Kde jseš cenzore?? Nebo tento příspěvek má podle tebe "vypovídající hodnotu"?![]()
Edit moderátor:
Tak hlavně, že nám vypovídáš něco o sobě.![]()
sumiiik píše:sumiiik píše:Kde jseš cenzore?? Nebo tento příspěvek má podle tebe "vypovídající hodnotu"?![]()
Edit moderátor:
Tak hlavně, že nám vypovídáš něco o sobě.![]()
Takové slovní spojení není z mé hlavy ale jenom to kopíruju od cenzora,používá to když se jemu osobně něco nelíbí...
sumiiik píše:...Když se ti něco nelíbí hned to pojmenuješ že to "nemá žádnou vypovídající hodnotu" a zahodíš to do zamčeného odpadu aby na to nikdo nemohl reagovat.
Ale to neznamení že když se to nelíbí tobě tak že je to názor i ostatních.
Tohle už je fakt normální CENZURA a mysli si o tom co chceš...Bohužel to není jenom můj názor.
Kdovíkdojsem píše:
Dominika Brno
Mlada slečna , komunikace pokulhává.. servis průměr navíc pokud jsi milovníkem těhulek . slečnu Dominiku navstivte
Edit moderátor:
Vlákno má v podstatě nulovou informační hodnotu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků