Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Off topic Re: Privátek Brno 4

Příspěvekod acx » pon 21. lis 2022, 21:35

hitch píše:
medvidek píše:Štíhlá jako třeba Barborka rozhodně není,
Díky za odpověď. Nepotěšil jsi mne. :(

Už není v nabídce, takže buď trénuje nebo skončila. :wink:
acx

Off topic Re: Privátek Brno 4

Příspěvekod hosan_88 » úte 22. lis 2022, 21:29

acx píše:
hitch píše:
medvidek píše:Štíhlá jako třeba Barborka rozhodně není,
Díky za odpověď. Nepotěšil jsi mne. :(

Už není v nabídce, takže buď trénuje nebo skončila. :wink:

Dnes byla v nabídce už zase... Tak třeba už se to naučila...
hosan_88

Off Topic Re: Černoška Naomi 775317550 / 775 317 550

Příspěvekod cmr » stř 4. led 2023, 18:45

Che píše:
Dakh píše:to bude staronová leila, ne?

To víš?
Nebo je to něčím podložený dohad?
A nebo se tak dohaduješ zcela nepodloženě, jen tak, aby řeč nestála?

Myslím, že má kolega pravdu. Adresa odpovídá, kde jsem byl tenkrát za Leilou, to by byla velká náhoda ...
cmr

Off Topic Re: Černoška Naomi 775317550 / 775 317 550

Příspěvekod sumiiik » stř 4. led 2023, 18:47

Che píše:To víš?

Tak já už fakt nevím...
Kolega normálně projevil svůj názor,myslím že správně a už do něho ryješ...
Řekl bych že už to tady s tou svojí arogancí a namyšleností dost přeháníš.
Když se ti něco nelíbí hned to pojmenuješ že to "nemá žádnou vypovídající hodnotu" a zahodíš to do zamčeného odpadu aby na to nikdo nemohl reagovat.
Ale to neznamení že když se to nelíbí tobě tak že je to názor i ostatních.
Tohle už je fakt normální CENZURA a mysli si o tom co chceš...Bohužel to není jenom můj názor.
sumiiik

Re: Off Topic Re: Černoška Naomi 775317550 / 775 317 550

Příspěvekod Che » stř 4. led 2023, 21:55

cmr píše:
Che píše:
Dakh píše:to bude staronová leila, ne?

To víš?

Myslím, že má kolega pravdu. Adresa odpovídá, kde jsem byl tenkrát za Leilou, to by byla velká náhoda ...

Já popravdě nevím zda má kolega pravdu nebo ne. Ale uvedená míry, zejména velikost prsou, se s mírami Leily rozchází. Dále, mohlo se to sice změnit, ale když jsem byl u Leily já, rozhodně neměla výřivku. Proto bych byl rád, kdyby ve vláknech nebyly dohady, ale fakta. Pokud kolega napíše, že u ní byl a je to Leila, nebudu s ním polemizovat. Ale když někdo jen podle toho, že je to černoška a je na Palackého usoudí, že jde o Leilu, pak je to podle mě jen ničím nepodložený dohad. Navíc svým dotazem dávám kolegovi možnost, aby mé pochybnosti vyvrátil.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Příspěvekod bushmills » čtv 5. led 2023, 10:51

Che píše:Já popravdě nevím zda má kolega pravdu nebo ne. Ale uvedená míry, zejména velikost prsou, se s mírami Leily rozchází. Dále, mohlo se to sice změnit, ale když jsem byl u Leily já, rozhodně neměla výřivku. Proto bych byl rád, kdyby ve vláknech nebyly dohady, ale fakta. Pokud kolega napíše, že u ní byl a je to Leila, nebudu s ním polemizovat. Ale když někdo jen podle toho, že je to černoška a je na Palackého usoudí, že jde o Leilu, pak je to podle mě jen ničím nepodložený dohad. Navíc svým dotazem dávám kolegovi možnost, aby mé pochybnosti vyvrátil.

Na mě to naopak působí, že se kolega ptal a čekal potvrzení či vyvrácení svého názoru, protože si není jistý.
bushmills

Příspěvekod Che » čtv 5. led 2023, 11:24

Mně to sice přijde spíš jako konstatování než otázka, nicméně tuto námitku uznávám a v jejím duchu doplňuji svoji reakci v původním vlákně.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Off Topic Re: Kate45, Kate 774424268 ( 774 424 268 )

Příspěvekod RJarda » čtv 5. led 2023, 23:24

Čau,
tak po přečtení tolika pochvalných příspěvků jsem se rozhodl že Kate musím taky vyzkoušet. Bude to moje teprve druhá návštěva privátu tak doufám že budu moct chválu potvrdit.
RJarda

Off Topic Re: Kate45, Kate 774424268 ( 774 424 268 )

Příspěvekod acx » pát 6. led 2023, 3:04

RJarda píše:Čau,
tak po přečtení tolika pochvalných příspěvků jsem se rozhodl že Kate musím taky vyzkoušet. Bude to moje teprve druhá návštěva privátu tak doufám že budu moct chválu potvrdit.

Jardo,
jakou hodnotu má tvůj příspěvek? Myslíš, že někoho zajímá jak jsi se rozhodl. :shock: V drtivé většině jsou takoví jako ty jen takové internetové kecky, co nikdy nesplní, co slíbí. :P Jo, kdyby jsi to udělal opačně, tedy navštívil a potom napsal, tak jsi borec, takhle jen takový internetový honič. :lol:

PS: Stejně to Che přesune do odpadu, kam oba příspěvky patří, ale ať to nemusí sám zdůvodňovat. :idea:

Edit moderátor:

:) :) :)
acx

Off Topic Re: *) Hledám muže

Příspěvekod sumiiik » ned 8. led 2023, 16:18

Kde jseš cenzore?? Nebo tento příspěvek má podle tebe "vypovídající hodnotu"? :lol: :lol:

Edit moderátor:
Tak hlavně, že nám vypovídáš něco o sobě. :wink:
sumiiik

Re: Off Topic Re: *) Hledám muže

Příspěvekod sumiiik » pon 9. led 2023, 18:01

sumiiik píše:Kde jseš cenzore?? Nebo tento příspěvek má podle tebe "vypovídající hodnotu"? :lol: :lol:

Edit moderátor:

Takové slovní spojení není z mé hlavy ale jenom to kopíruju od cenzora,používá to když se jemu osobně něco nelíbí... :wink:
sumiiik

Re: Off Topic Re: *) Hledám muže

Příspěvekod acx » pon 9. led 2023, 22:13

sumiiik píše:
sumiiik píše:Kde jseš cenzore?? Nebo tento příspěvek má podle tebe "vypovídající hodnotu"? :lol: :lol:

Edit moderátor:

Takové slovní spojení není z mé hlavy ale jenom to kopíruju od cenzora,používá to když se jemu osobně něco nelíbí... :wink:

Nějak jsi si popletl pojmy, není za to placen, není to tvůj poskok, který je ti k dispozici 24/7. :P
Mohou být výhrady k jeho činnosti, ale je lepší než nic, aspoň z mého hodnocení. :idea:
Pokud myslíš, že to dokážeš líp, nic ti nebrání převzít jeho funkci, protože admin zjevně nemá čas nebo zájem a časem by to zde bylo nepřehledné. :!:
A pokud na to nemáš, tak platí zásadní pravidlo darovanému koni na zuby nehleď, neplatíš za to, tak se podle toho chovej. :!:
Můžeš mít svoje stránky a pokud se ti zde nelíbí, zde nechoď nebo se zdrž nepravdivých nařčení. Cenzor je ten, kdo odstraní příspěvky, které se nehodí a jsou věcně správné a hodnotné, ne stupidní dotazy či debilní poznámky "chystám se tam" líných uživatelů nebo vzájemné napadání pasáků nebo skrytých reklam. Navíc příspěvky jsou přesunuty a lze je přečíst. :!: Můžeš mít výhrady k moderování a řízení, ale nejdříve si ujasni základní pojmy. :wink:
acx

Příspěvekod Che » úte 10. led 2023, 2:17

sumiiik píše:...Když se ti něco nelíbí hned to pojmenuješ že to "nemá žádnou vypovídající hodnotu" a zahodíš to do zamčeného odpadu aby na to nikdo nemohl reagovat.
Ale to neznamení že když se to nelíbí tobě tak že je to názor i ostatních.
Tohle už je fakt normální CENZURA a mysli si o tom co chceš...Bohužel to není jenom můj názor.

Ukázka z "Odpadu"
Kdovíkdojsem píše:
Dominika Brno

Mlada slečna , komunikace pokulhává.. servis průměr navíc pokud jsi milovníkem těhulek . slečnu Dominiku navstivte

Edit moderátor:
Vlákno má v podstatě nulovou informační hodnotu.

Žádný telefon, žádný odkaz, absence jakékoliv identifikace. O kterou Dominiku jde? To se můžeme jenom dohadovat. A recenze? No, velmi decentně řečeno, dost stručná.
Teď mi příteli sumiiiku upřímně řekni, v čem spočívá hodnota takového postu, kterým navíc někdo zakládá nové téma v recenzích? Já si nemohu pomoci, ale podle mě žádnou hodnotu nemá. A to ani pro dotazy, právě pro chybějící jakoukoliv identifikaci. Dělá tu jen bordel a patří právě jen do odpadu!,
Mysli si o tom co chceš, ale vem na vědomí, že jsem to já, kdo tráví čas nad "údržbou" fóra, mám určitou vizi o jeho fungování a odměnou, tedy kromě blbých keců tobě podobných, je mi jen dobrý pocit, že je fórum jakžtakž přehledné, že jsem v rámci možností omezil pomluvy a vzájemné napadání a spoustu OT balastu.
Samozřejmě jsem taky jenom člověk a můžu se dopustit chyby. Pokud mě ale na ni někdo rozumně upozorní, vždy dám vše dopořádku, případně se i omluvím. Příklady bys tu jistě našel.
Nebráním se ani věcné diskusi na věci, na které máme rozdílné názory. Nicméně z pozice moderátora mám konečné slovo já.
Pokud ale kdokoliv mojí práci kazí nebo mi ji zbytečně přidělává, ať už je to z hlouposti, lenosti nebo schválně a není s ním rozumná domluva, pak nemám důvod na něj brát ohledy.
Buď jak buď, smiř se s tím, nebo jinak nevím, co bych ti poradil.
Che

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod sumiiik » úte 10. led 2023, 19:09

Snímek obrazovky 2023-01-10 180637.png

A jakou informační hodnotu mají pro tebe tyto příspěvky v recenzích :shock: ?
Po sedmi letech otevřené téma...
sumiiik

Off Topic Re: Emička 773237742 / 773 237 742

Příspěvekod Mason » úte 21. úno 2023, 7:30

Prosím vás pište recenze popravdě, nevymyslejte si pohádky a nepreskreslejte skutečnost kvůli nějaké osobní pomstě. A i kdyby se skutečně se vám dána dívka nelíbila. Pamatujte na to, že sto chlapů, sto chutí. To co se nelíbí vám, může se líbit naopak někomu jinému a naopak. Tady opravdu důležité je, jaký má dána dívka přístup k zákazníkům a jestli ty peníze, co se ji dají, opravdu stojí za to. Protože dívka může být sebekrasnejsi, ale když bude mít celou dobu otrávený výraz a bude to dělat jen kvůli penězům, tak to budou stejně vyhozené peníze.
Ale každý kdo u Emicky skutečně byl, tak ví, že udelat z úplně normální holky, která je na víc v posteli šikovná a dá se s ní normálně i pokecat, skaredou priseru, tlustou hrosici, která vás sezere apod. je hodně přetazene za hlavy nebo osobní pomsta.
A podle mého názoru je stokrát lepší mít v posteli normální dívku, která je za co chytit, kterou sex skutečně baví a dá se s ní normálně pobavit. Než vyhublou modelku, která má akorát mezi nohama díru, prsa ani zadek to nema, je to arogantní a myslí si to osobě, že to sezralo veškerou moudrost a krásu světa.
Tak ještě jednou Vas prosím pište recenze popravdě.
Mason

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma