|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
vlkec píše:Ahoj chlapi hledám nějakou exotickou kočičku viz nadpis, nevíte o něčem vokolí Brna? Díky všem za typy.
koburg píše:Laila inzeruje na sexprivat.cz, jinde jsem ji neviděl.
šoustool píše:koburg píše:Laila inzeruje na sexprivat.cz, jinde jsem ji neviděl.
Zdravím volal jsem Laile včera ze zvědavosti..ale nebyl jsem u ní,v mobilu mluvila jak vietnamka u stánku s hadrama,příjemná..rozumí dobře česky...Prý je na Palackýho..nevím jestli je tam více privátů,myslím že říkala 32 a tam jsem kdysi byl..za hodku chce 1500,-půl.h.1000,-na Palackýho se mi ale nechce,pokud je to na 32 a ta cena...myslel jsem že v Thaisku mají holky levnější ceny za služby..no nic jsme v Česku,na tu mongolku(Skorkovského) nebo odkud je,máte někdo kontakt?Díky a čau
vulcan píše:to bude nejspíš ona. Jedna a ta samá.
koburg píše:vulcan píše:to bude nejspíš ona. Jedna a ta samá.
Inzeruje jako Thajka (Evropan houby rozezná, odkud který Asiat z východu pochází, na to asi sází), ale někde (snad kdysi na norníku?) jsem četl, že je ve skutečnosti Mongolka. Tomu bych věřil, co by v Česku dělala Thajka? Ty se spíš vdávají do Němec, když už... Ale to je myslím jedno, v každým případě je to asi jediná inzerující exotika...
Norníci chtiví erotické exotiky a exotické erotiky by měli udělat náborovou akci mezi vietnamskýma stánkařkama, čínskýma servírkama a africkýma nebo arabskýma studentkama a zlanařit je na nejstarší řemeslo!
![]()
vlkec píše:Ahoj chlapi hledám nějakou exotickou kočičku viz nadpis, nevíte o něčem vokolí Brna? Díky všem za typy.
šoustool píše:vlkec píše:Ahoj chlapi hledám nějakou exotickou kočičku viz nadpis, nevíte o něčem vokolí Brna? Díky všem za typy.
Zdravím vlkec,tak v Brně je asi jen ta jedna ale v Pardubicích něco mají,píšou o nich kolegové z Pardubek na Norníkovi,já už volal..jsou tam tři Asiatky,jedna asi mezi 30-40,s tou jsem asi mluvil,zřejmě tam tomu šéfuje,prý ještě 25letou a 19letou, také šikmoočky.Ceny ale za 1500h.,1000půl.h.,
esuba píše:šoustool píše:vlkec píše:Ahoj chlapi hledám nějakou exotickou kočičku viz nadpis, nevíte o něčem vokolí Brna? Díky všem za typy.
Zdravím vlkec,tak v Brně je asi jen ta jedna ale v Pardubicích něco mají,píšou o nich kolegové z Pardubek na Norníkovi,já už volal..jsou tam tři Asiatky,jedna asi mezi 30-40,s tou jsem asi mluvil,zřejmě tam tomu šéfuje,prý ještě 25letou a 19letou, také šikmoočky.Ceny ale za 1500h.,1000půl.h.,
Tam se fakt vyplatí jet z brna přez půl republiky do Pardubek že?
šoustool píše:esuba píše:Tam se fakt vyplatí jet z brna přez půl republiky do Pardubek že?Myslím že určitě lepší než letět do Thaiska či Vietnamu
soliter. píše:Koho to třeba zajímá, doporučuji:
http://thajskoasex.ic.cz/obsah.html
Uživatelé procházející toto fórum: __jarda a 6 návštevníků